ÇIKAN FALLAR-FALCILAR

su attım kuzum ayy daha cok meraklandımm:))
şimdi sıramı tam yazmıyım ama 5le 10 arası bi sayıdayım daha kaç gün beklerim sence :S
Belli olmaz bir gundede bakar 3 gundede. Genelde günde 3 tane falan bakıyor. Ben 4. Sıradaydım onumdekı ilk 3 é bakmıstı tam bende kalmıstı:) ama degdı bence.

arkadaslar merhaba,
ben de eski bir falcıyı arıyorum. 2013te antalyadan bir üye vardı adı pelin, gökçe hanım diye birini önerip durmuştu ve ben de baktırmıştım kendisine. o zamanlar cok da duymak istedigim şeyleri söylemememiş olacak ki bir daha baktırmamışım kendisine. o gün evde o kağıtları buldum da, dediklerini malesef yaşamışım. dediğim üyeye baktım ama hesap kullanım dışı. dedigim antalyadaki gökçe hanımı duyan bilen var mı? bende bir numarası var ama kullanım dışı, hiçbir şekilde de ulaşamam antalya ile hiçbir bağım yok çünkü. dedigim bayanı bilen varsa rica etsem bana numarasını iletebilir mi acaba?

Mrb arkdslar ben sıfremı kaybetmıstım uzun zamandır sıteye gelemıodum bugun sıfırlaıdm her neyse telwede uzun zamandır fal baktırmıyodum ısın acıkcası guvenmıodumda sızın yorumlarınıza googleden bakarak selenaya baktırdım bı on gun olmustur kendı kartlarıyla da acılım yapmıs ısın acıkcası sorumu ayrıntılı sordum yanı nası desem falın sonuna kadar nokta atısı yoktu ama sonunda oyle bısey dedıkı hanı burda selena arastırıyo vs demıssınız sanmıyorum asla oyle bırı oldugunu ama genede net solemıyım...mesela soyle bısey soyledı kısılerı degıstırerek soyluyorum:) mesela dayın sorun cıkarcak bı alınma gıbı bı durumu olabılır ( dayım degıl o kısıde) bole bısı dedı ınanınkı aıledede sorun cıkarcak tek kısı o kısı ve ben son anda sasırdım o yuzden nokta atısı vardı ama gelecekle alakalı cıkmayadabılır cıkmayan kısıler de varmıs o yuzden su falı atmak ıstıyorumda o da bıraz cok acaba su falında tarota gore cok mu nokta atısı ve ayrıntılar var ???

hadi antalyadaki gökçe hanımı da arayalım o halde...:) Valla çıkan falcı az duru görü meselesi bu. sezgisel herkes de yok ama herkes falcı oluyor.

X