Yok neden kızayım arada gülcez tabiKız bilmiyorum konuyu okuyunca aklıma bu geldi paylaştım
İnşallah kızmaz konu sahibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok neden kızayım arada gülcez tabiKız bilmiyorum konuyu okuyunca aklıma bu geldi paylaştım
İnşallah kızmaz konu sahibi
Pis bir hayat değil sana göre öyle bna göre de senin deyiminle senin yaşantın pisAyyy ben bunun yanindan gecemem valla korlarim öyle havyan severim ama uzaktan köy hayatı felaket rezil bi şey bence öyle filmlerdeki gibi degil yani 3 saatte bi hayranın altını alırsın suyunu yemini verirsin hamile olur kontrol edersin geceleri doğurdumu vs diye valla bana gore pis bi hayat sisliden besiktastan allah beno ayırmasın
Ahır temizlemişliğim var çok yük gibi gelmemişti bana manikür, pedikür şuanda da pek bilmediğim için onun eksikliğini hissetmem ama işte bi hafta yapmakta uzun vadeli yapmak arasındaki farkı algılamaya çalışıyorumValla şaka mısın sen inek tezegi kokusu duydunmu sen leş yani kusura bakma 2 çapa salla gör o pedikurlu ellerin be olur valla bizim dedeler köydeydi benin hicccc isim olmaz allah kimseyi düşürmesin banan göre köy butik bi köy turu olur 24 saat yeter cokk bile
İşin tolama kısmı en güzel olanı 20 metre kare kadar bir bahçe var çapa sulama yoruyor
Ya oylamaya katılmıyorum çünkü, kesinlikle giderim de demem, asla gitmem de demem. Seçenekler çok uçuk olmuş.Kızlar selamlar,
İstanbul kargaşasından kaçıp bi arsa alıp çiftçilik ve hayvancılığa soyunalım diyoruz ama altından kalkabilir miyiz, geçim nasıl olur bi türlü işin içinden çıkamıyoruz. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum yok karar veremiyorum. Bi tarafta sevdiğim, mutlu olcağıma inandığım bi yaşam. Bi yanda maddiyat olarak 0 sıkıntı çektiğim ama çokta sevmediğim bi yaşam.
İçinizde var mıdır maliyet ne kadar tutar, kazanç nasıl olur, altından nasıl kalkılır, devlet nasıl desteklerde bulunuyo bilen?
Bayıldım Kazen'in kümesine. Kendisi bu kümes saraya bir oda daha ilave ederse, ben tavuk çobanı olarak hemen işe başlayabilirim:))o yanda ki alan ne biliyor musunuz ? oraya çıkma folluklar yapıp kümese girmeden dışarıdan bir kapağı kaldırıp yumurtaları alacağım...
Yalnız birşey hatırlatmak isterim eğer o tiksindiginiz köyde insanlar çalışıp buğday süt peynir yumurta üretmezlerse yiyecek ekmek bulamazsinizValla şaka mısın sen inek tezegi kokusu duydunmu sen leş yani kusura bakma 2 çapa salla gör o pedikurlu ellerin be olur valla bizim dedeler köydeydi benin hicccc isim olmaz allah kimseyi düşürmesin banan göre köy butik bi köy turu olur 24 saat yeter cokk bile