• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Çok fazla aşırı bir ilgi var bana anlamsız geldi yanii o kadar fotoğrafı beğeniyor ee eşinizde var facebookta demiyor mu neden beğeniyor diye yani görmüyor mu? ayrıca aradığı zaman siz neden hayırdır ne vardı demiyorsunuz ne bahaneyle arıyor işim var eşimi arasan diyebilirsiniz biraz daha ciddi davranmak gerekiyor demek ki bu kadar samimiyette hiç görmedim. O size iltifat ediyorsa eşin daha güzel maşallah falan diyebilirsin ya da eşimde çok beğeniyor diyebilirsin mesafe koymak da sizin elinizde cevap vermeyin hiç hatta telefonlara da bakmayın eşinize arattırın sonra ya beni aramış duymamışım arasana bakalım ne diyecekmiş deyin eşinize bir iki böyle olunca keser zaten aramayı.

Sizi araması başlı başına saçmalık zaten.
En iyisi bi bahaneyle kendinizide eşinizide uzak tutun.

Çok fazla aşırı bir ilgi var bana anlamsız geldi yanii o kadar fotoğrafı beğeniyor ee eşinizde var facebookta demiyor mu neden beğeniyor diye yani görmüyor mu? ayrıca aradığı zaman siz neden hayırdır ne vardı demiyorsunuz ne bahaneyle arıyor işim var eşimi arasan diyebilirsiniz biraz daha ciddi davranmak gerekiyor demek ki bu kadar samimiyette hiç görmedim. O size iltifat ediyorsa eşin daha güzel maşallah falan diyebilirsin ya da eşimde çok beğeniyor diyebilirsin mesafe koymak da sizin elinizde cevap vermeyin hiç hatta telefonlara da bakmayın eşinize arattırın sonra ya beni aramış duymamışım arasana bakalım ne diyecekmiş deyin eşinize bir iki böyle olunca keser zaten aramayı.
cevap vermedim

İletişimi kes muhatap olma ki rahatsız oldugunu anlasın. Yatıya kalmayın. Yok ısrarla mesafe koymak istemeni anlamazsa görüşme sıklığını azalta azalta tamamen kesin. İstedikten sonra görüşmemek için bir sürrü bahane türetilir :)

Ayni sey arkadasimin basina geldi.
Ters bir mesaj yazip kocasini huzursuz etmeden halletti.
Ayrica gorusmeyi de kesti tamamen.

Konu tanıdık sankim
kocasını aldatan bi kadın vardı. aynı boyle eşli görüşüp adam kadının işyerine geliyordu ordan başlıyordu ilişki... ordan tanıdık gelmiş olabilir.

bana da adam baya cesur geldi. daha kötü düşündüm ben. swinger olmasın .. uçuk düşündüğüm sey tabi ama eşinin bilgisi dahilinde swinger için ikna turları diye çok uç bişi geldi aklıma. :oops: konu sahibi özür dilerim tabi dediğim gibi uc bişi. tavrınızı net koyun eşinize de söyleyin bence. boyle biriyle arkadaş kalmaya devam etmesin.

Ben olsam ilk etapta esime soylemezdim.. ama adamdan hoslanmadigimi hic guvenilir biri gibi gelmedigini filan soylerdim ve gorusmeyelim artik derdim..

tabi esini en iyi sen taniyosun, nasil tepki verir daha iyi bilirsin.. guvendigi ve yakin arkadasiymis, olay cigirindan cikmasin sonra...

Adaam sana açık açık asılıyor zarf atıyor sakın iyi niyetli düşünme.
Yazdığı msjları yorumları da silmeden önce görüntüsünü al dursun.Asla cvp verme adama bu arada.
Yarın öbürgün töhmet altında kalırsın ne olur ne olmaz.
Eşin çok tepki gösterecek biri değilse adamdan hoşlanmadığını çok laubali olduğunu söyle. Gerekirse msj ları göster. Gidip adamı dövmeyecek olay çıkartmayacak biri olduğunu varsayıyorum.
Kesinlikle bir daha görüşmeyin o aile ile.
Sizinle görüşmek istemiyoruz deyip heryerden engellerdim ben olsam varsın kibirli dengesiz desinler umrumda olmaz namus söz konusuysa.

Ben yerinizde olsam eşime akşam yemekten sonra güzel bir kahve yapar Hayatım bugün bizim x arkadaş tüm resimlerimi beğenmiş bir de böyle bir mesaj atmış açıkcası bu beni rahatsız etti art niyetli bir insan değilim ama sence de tuhaf değil mi derdim :) Sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz gerisini eşiniz halleder zaten , dövmez de merak etmeyin.

Buradaki pekcok arkadasla hemfikirim. Boyle seyleri eşten saklamak kotu olabilir. Bence uygun bir dille durumu anlatın. Kendisi ogrense neden bana soylemedin diye olay çıkar ... is iyice cirkinlesir.

Buna benzer şeyleri yaşayan çok insan var,cevap vermeyerek uzak durarak aradığında açmayarak çözüm bulunabilir sanki,flört etmeye çalışıyor muhtemelen,ayrıca hediye vs sizi araması gereksiz ya da kavga edince tee o zamanlardan gereksiz iyi niyetli davranmış olabilirsiniz

bizim de görüştüğümüz bir sürü evli arkadaşımız var. ben genellikle kadın arkadaşımı ararım eşimde erkek arkadaşını arar. bence siz de ki olay başka yere doğru gidiyor.

Eşime söylerim görüşmeyi keserim evinede gitmem yarin öbür gün Allah korusun yuvamı yıkar gerek yok böyle kişilere

Back