• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Gerçekten çok garip.. yeni evli bir de, çok mu sık görüşüyorsunuz? Ben engelleyip silerdim görmezden gelirdim. Evlerde kalma işini de yapmazdım bir bahane bulup yine sıkıştırırsa başka yerlerden son çare eşinize söyleyin bence
ya çok yakınız
aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı
çok eğleniriz birlikte ama neden böyle yanlış düşünmeli miyim bilmiyorum hala mesaj atıyor konuşmak için konu arıyor resmen

40 yıl önceki resimleri beğenmek sürekli aramak yok eskiden daha güzelmişsin falan ben resmen asıldığını düşünürdüm, gevşek herif
Eşinize söyleyin ve kesin görüşmeyi
eşime söylersem olay çıkartır ..

sizce yanlış düşünmekte haklı mıyım siz olsanız benim gibi düşünür müydünüz
Belliki adamın ilgisi var. Birlikte çok zaman geçirip samimi olmakta etkilemiş olabilir.
Ama kendini bilmezlik eder , mazallah eşiniz falan yanlış anlar. Sinek pis değil müde bulandırır derler ya o hesap...
Görüşürsenizde mesafeye dikkat edin hatta uyarın. ;)

1000 tane foto mu beğenmiş?
adam azimli maşallah..
yok yaklaşık 1000 fotoğrafım var
en eskilere kadar hepsine bakmış tek tek
bugün aradı beni mesela dedi çocukluğuna kadar indim
yok işte beğendikten sonra instadan mesaj atmış haftaya geliyonuz mu diye bana neden yazıyor ki kocama sormalı değil mi

Ben evli değilim ama erkek arkadaşımla çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Kötü niyetli bakmayım dedim ama nereden tutarsam elimde kaldı. Aranıyor gevşek herif, sizden de yüz bulsa koşacak. İlk başta alt mesajlarla geri püskürtün ("Sağol X, eşim de aynı fikirde seninle" falan gibi), baktınız olmuyor eşinize de durumdan bahsederek görüşmeyi yavaştan kesin.
eşime söylesem çok kıskanç döver adamı
ben görüşmeyi azaltıp yavaş yavaş görüşmemeye bakacağım
ama yanlış düşünmekte haklıyım değil mi
çünkü benim eşim onun eşine nasılsın demekten ileri gitmiyor

Ben evli değilim ama bizim de çift olarak görüştüğümüz çok samimi arkadaşlarımız var. Aynı ortamda her türlü son derece samimiyiz ama yalnızken daha arayıp bi kere hal hatır etmemişizdir sevgilisiyle x ede selam söyle gibi konuşulur. Bence adamın niyeti kesinlikle bozuk. Durduk yere iş açmayın başınıza direk cevap vermeyin hiç bi şekilde açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Aynı ortamda gündeme gelirse çok yoğunum bakamıyorum tele dersiniz

eşime söylersem olay çıkartır ..
Ya mesela görse mesajları, niye bu herif sana yazıyor ikide bir dese, ne cevap vereceksiniz?
Ben hoşlanmıyorum, çenesi düşük cıvık biri bir daha görüşmeyelim de.
Akraba değil ki bu her haftasonu gitmek zorunlu olsun

eşime söylesem çok kıskanç döver adamı
ben görüşmeyi azaltıp yavaş yavaş görüşmemeye bakacağım
ama yanlış düşünmekte haklıyım değil mi
çünkü benim eşim onun eşine nasılsın demekten ileri gitmiyor

Yok, huylanmakta haklısınız. Zaten çoğunluk da sizinle aynı fikirde. İşte birden görüşmeyi keserseniz, eşiniz bir şeyler döndüğünü anlar, keza karşı tarafa da hissettirmemek lazım olay çıkabilir. Malumunuz karşı tarafın eşi kabul etmeyebilir, BDV konularından da bilirsiniz. Ben başta laf sokarak "Bak ne yapmaya çalıştığını anladım, geri bas" mesajı vermenizi, yok anlamazsa dediğiniz gibi yavaş yavaş görüşmeyi kesmenizi öneririm. Eşiniz nedenini sorarsa da "Muhabbetleri beni kesmiyor artık eskisi gibi" falan filan, bir bahane uydurursunuz.

İğrençlik
Olayın buralara kadar gelmeside saçma
Bana kalırsa tepki koymakta geç kalmissiniz
bugüne kadar hiç böyle bişey düşünmedim ki..
bugün bana bunları yazana beğenene kadar hep eşi için aradı genellikle

Yok, huylanmakta haklısınız. Zaten çoğunluk da sizinle aynı fikirde. İşte birden görüşmeyi keserseniz, eşiniz bir şeyler döndüğünü anlar, keza karşı tarafa da hissettirmemek lazım olay çıkabilir. Malumunuz karşı tarafın eşi kabul etmeyebilir, BDV konularından da bilirsiniz. Ben başta laf sokarak "Bak ne yapmaya çalıştığını anladım, geri bas" mesajı vermenizi, yok anlamazsa dediğiniz gibi yavaş yavaş görüşmeyi kesmenizi öneririm. Eşiniz nedenini sorarsa da "Muhabbetleri beni kesmiyor artık eskisi gibi" falan filan, bir bahane uydurursunuz.
öyle yapacağım
şimdi bu mesajları sileyim mi sizce

Varya eslerle gorusmek ne ya bu kadar abarti.. gece kalacak kdr yani? Dogru bulmuyorum ben ki bulmamamda gariplik yokmus.. abimmi babam mi elin adamiyla ne diye bu kdr laubali olayim.. tatile gitmek hep birlikte pikniklere bilmem ne., ayda yilda ok ama surekli yapilmasi dogru degil. Ahanda bole sapiklara davetiye

Bence kesinlikle eşine söyle. İlerde farklı olaylar gelişirse sen mağdur olabilirsin. Eşine uygun bir dille anlat. Ne düşündüğünü sor. Üzerinden atmış olursun. Ama net olarak ifade ederimki adam iyi niyetli değil. Böylelerini bilirim. Kuyruğu sıkışınca da seni suçlu duruma düşürür. Kocanla konuş bence .

Back