• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kırılan eş ailesi

Onlar gibi de davranma iletisimi de kesme. Mesafeli ol, triplerini umursama, kendine dert etme, gönüllerini de alma, kirilmak isteyen kirilsin küssün, üstüne gelirlerse de ver ağızlarının payını, çekinme.
Benim tüm nisanimda ,kinamda , nikahimda , düğünumde kirildilar ben bu şekilde çözdüm . Hiç takmadım. Cevap verdim ama konu sahibi bu yöntemden korkuyor gibi geldi bana . Yani resme bile kiriliyorlarsa demek ki öyle bir üstünlük sağlanmış ki artık konu sahibi çocuk gibi durmuş

Ya şimdi bende onlar gibi davransam başta eşim olmak üzere kendi ailem bile saçmaladığımı söyler kesin. O zaman ne yaparım bilmiyorum
Demek ki eşin saçma davrandıklarını biliyor . Sen resme kırılınca ne hakla kiriliyorsun kocamla resim çektirirken senden izin mi alacağız deseen bu saçma olmaz mesela . Böyle söylemeye çekinen biriysen sende kırılarak cozebilirisn .yoksa yavaş yavaş üzerinde olan baskı artacak. Kendi çocuğun bile onların dediği gibi büyür çünkü kırılmasınlae

Sen resme kırılınca ne hakla kiriliyorsun kocamla resim çektirirken senden izin mi alacağız deseen bu saçma olmaz mesela .
Ben de hep sana yorum yapıyor gibi oluyorum ama kişisel algılama nolur 😂

Bana kalırsa o kadar takmasın ki karşı tarafı cevap bile vermesin
Cevap vermek ble ciddiye almak

Ben de hep sana yorum yapıyor gibi oluyorum ama kişisel algılama nolur 😂

Bana kalırsa o kadar takmasın ki karşı tarafı cevap bile vermesin
Cevap vermek ble ciddiye almak
Yok niye kişisel algılayım 😅
Ya ben sorunumu aynen cevap vermeyerek ve takmayarak çözdüm . Bana kırılma sebepleri çok komikti . Nedense hep özel günlerimizde kırılırlardi . Bende hiç takılmaz hep kendi bildiğimi okurdum . Ama bu kadar ileriye giden olmadı yani üç senelik evlilikte hala eşiyle fotoğraf paylaşmasına bile karisiliyorsa konu sahibinin ciddi anlamda pasif olması lazım . Sanki sustukca eziyorlar gibi . Bazı insanlar anlar sen inu takmayınca bu zaten bildiğini yapıyor diye bazıları da bunu daha çok ezebilirim olarak algılıyor gibi geliyor bana

Aile urfalı galiba, acı biber lakap falan 🤣🤣🤣 yıllarca hanuşi diye seslendikleri kızın adını hayriye sanmıştım meğersem kadriyeymiş 🤣🤣🤣🤣 çok yaparlar böyle kısaltmalar. Bebek adına odaklı olacağından onlara cevap vermeyince bırakırlar mecburen. Hiç tınlama, ama biber işi sakat, çocuğumun ağzına biber sürenin yemeğine zehir atarım haberiniz olsun diyebilirsin.

Sen de kırıl diyenlerin fikri de güzel ama yerinde olsam hiç oralı olmam. Kırgınlığını triple gösterenleri de yok sayarım ortamda, kendileri konuşmaya başlar. "Kırılmış" diyenlere de "aaaaa niye ki, hiç haberim yok" de kapat gitsin. Sen sinirlendikçe hep beraber keyif alıyordur onlar. Eşin bir şey demeye kalkarsa sen de "abartıyorsunuuuuuz, ben kendi halinde bir insanım, kimseyi kıracak bir şey yapmam" diyebilirsin

Mesafenizi korurmusunuz korumazmisiniz birşey diyemem Allah sabır versin uğraşmak idare etmek çok zorrrr fakattt ne olursa olsun bebeğim ağzına acı biber sürmek nedir yaaaa kafayimi yemişler sakın sakın yapolmasına asla izin vermeyin lakap nedir ya çocuğun adı ne ise o dur diyin kestirip atın kırılırsa kirilsinlar.

Üstlerine düştükçe farkında olmadan bu davranışı pekiştiriyorsun.Kendi kendine kırılan kendi kendine barışır.Bırak arama sorma daha iyi bir ilaç tanımıyorum.

Bu sözlerinden sonra iyice soğudum zaten. Bide ultrasona onu götürmedik diye kırıldı üstüne kaynanam. Gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim söyledim yine yaranamadım. Sen sustun sustun bize söylemedin dimi dedi. Git kocana trip at be kadın yeter diyeceğim en sonunda

ayy içim şişti.. Allah sabır versin iyi dayanmışsınız aslında tabi gebelikle birlikte hormonel değişimlerle birliktw iyice batmaya başlamıştır hareketleri.. senin ve bebeğinin sağlığı inan onların kırılmasından daha önemli..

hele görümcenin foto paylaştınız diye kırılması ne alaka yaa tövbeeeee

Benim tüm nisanimda ,kinamda , nikahimda , düğünumde kirildilar ben bu şekilde çözdüm . Hiç takmadım. Cevap verdim ama konu sahibi bu yöntemden korkuyor gibi geldi bana . Yani resme bile kiriliyorlarsa demek ki öyle bir üstünlük sağlanmış ki artık konu sahibi çocuk gibi durmuş
Bana da öyle geldi. Tek çözüm bu ama, yapacak başka bi sey yok, umursamazlık ve mesafe candır.
Eşi sorun çıkarıp aileme paspas ol, gonullerini al demeyecekse gayet de sınırı çizip mutlu olabilir.

Bana da öyle geldi. Tek çözüm bu ama, yapacak başka bi sey yok, umursamazlık ve mesafe candır.
Eşi sorun çıkarıp aileme paspas ol, gonullerini al demeyecekse gayet de sınırı çizip mutlu olabilir.
Bence eşinde sorun var zaten yoksa kocasıyla fotograf paylaştı diye kirilamazlar

Benim kendi ailem bana böyle nazlanip trip atmıyorken size ne oluyor? Sürekli bir ilgi manyağı olmuşsunuz, yeter be sizi avutmak için mi evlendim ben. Oyun mu oynuyoruz burada canı sıkılan küsüyor, iyi o zaman bende küstüm bakalım nereye kadar. İşte bu kadar basit çözümü.

Yeni bir hastalık atlattım karnımda bebeyle. Kimse beni sormadı valla keşke bende kırılsaydım. Onların en ufak burnu kanasın sülaleye hesap sorar küserler. Bu tür durumlarda ben hep aradım gittim zaten yapmamak mümkün değil öyle bir baskıları var ki… sıkıysa gitme
Kendiniz söylemişsiniz kimse sormadı"aglamayana meme yok"herşeyi alttan al,olana bitene sessiz kal sonra millet kırılsın.
Siz eşinizle fotoğraf paylaşınca görümce niye kırıldı onu anlamadım.

Benim kvlerle evimin arası 100 metre ya var ya yok, ona rağmen onlara oturmaya gittiğimizde gece yatıya kalmıyoruz diye küsüyorlardı, taviz vermeyerek, küstüklerinde barışsinlar diye ustelemeyerek bundan kurtulduk. Tavsiyem karşı çıktığınız şeyleri düzgün şekilde söyleyin, ayıp olur kalp kırılmasın vs diye susmayın. Ama terbiyeli şekilde söyleyin ki hakliyken haksız konuma düşmeyin.

Hiç kavga çıktı mi aranızda?
Benimde eşim hala annemi aradın mi bacımı aradın mi diyo. Ben büyük bir kavga ettim çok uğraşmıyorlar benimle. Sizde gerektiği yerde tepki verin. O kadar sessiz olup alttan almak da şahsınıza hakaret değil mi

Back