- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
ayy ayyy isteklere bak pişmaniyeyi netcen kıs verildikten sonra pişmaniyeyi tutarsın millete artık benimki belirsiz sizinki uzaktaymış bian önce alırlar seni uzatamazlar...aşkoşumla konuştum haftaya gelecekmisiniz dedim babama söleyelim geliriz ya haftaya haftaiçide olabilir pazarda dedi...bakalım tam kararlaştırsınlar büyük bi ihtimal haftaya gelirler inş:44:haftaya pazar gelseler bende işlerimi halletsem :97: sonraki haftada arkadaşımın düğünü var ne de çok istemiştim sevdiğimle nişanlı olarak o düğüne gitmeyi hayırlısıtatlım benim ailem fazla tutulmasaı taraftarı değil onlar uzakta ya bir gün gelirler tanışırız ertesi gün yada diğer gün istemeye gelirler diye konuşuyorduk sizinki de oöle olur inşallah
aşkıma diyom bana pişmane getir bana çiklot getir bana çiçek getir istemeye gelirken
ya pişman olursan diyo sonra evlendik diyeben de dedim hem pişman olurum hemde yerim dedim
o zaman birlikte yiceksek getiririm diyo
merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul eder misiniz?
Bende sizin gibi yıllardır nişanlı olup da evlenemeyenlerdenim....Bu yıl düğünümüz olacakdı,tam kararlıydık ama yine olmayacak....
bu seferde nişanlım hastalandı......Lenfoma kanseri.....Ne olacağı belli değil...şuan sonuç bekliyoruz...iki hastane den bir var dedi bir yok dedi...Şimdi Hacettepe'nin sonucunu bekliyoruz...İnşallah yok der.....İşte böyle arkadaşlar...yok deseler bile ne para kaldı,ne de düğün yapacak derman.......Vardır bunda da bir hayır.......
İnşallah gerçekten sevip de kavuşamayanlar,inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşurlar.......
amannnn çok zor bi durumun var Allah yardımcın olsun...Allah sabır versin..umarım yoktur öle bişi Allah korusun...bian önce birbirinize sorunsuz kavuşmanız dileğiyle
Son düzenleme: