• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

hayırdır inşş dur bakayım

öle işte canım neyseki içimi rahatlattınız ohh deim valla
az önce sevdiğim aradı şuanda gelinlikçinin önünden geçiom dedi alcam sana bunlardan dedi çok dua et dedi çok istiyorum giymek dedim giydircem allahın izniyle dedi o konuyu atım bi üzüntüyle şimdi çok rahatladım canım

hayırdır inşş dur bakayım

öle işte canım neyseki içimi rahatlattınız ohh deim valla
az önce sevdiğim aradı şuanda gelinlikçinin önünden geçiom dedi alcam sana bunlardan dedi çok dua et dedi çok istiyorum giymek dedim giydircem allahın izniyle dedi o konuyu açtım bi üzüntüyle şimdi çok rahatladım canım

canım sonuçta adı var nasıl heveslenmeyim diye bakmıysun ki bence o lafın bizler için geçerli bizim ortada fol yok yumurta yok dünden bakıyoz herşeye :9: düğün tarihi belli olmasada yavaştan hazırlıkları yapman daha mantıklı :44: hakkında hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin bian önce[/QUOTE]
yok canım ufak tefek eksiklerimi tamamlıyorum yemek takımıydı düdüklüsüydü aldım bunları ztn, önemli olan büyük eşyaları alabilmek işte düğün tarihi belli olmayınca eşya bakamıyorsun sonuçta..
geçen yaz askerdeydi o zaman o kadar hayaller kurdukki ben evde o askerde mobilya broşürlerine bakıyorduk, o zaman nişanlı değildik..o zaman gelinliklere bile bakmıştım, yani sizin bakmak daha mantıklı ama şimdi hakikaten nişanlanan arkadaşlarım hemen düğün tarihi alıyorlar ve hazırlıklara başlıyorlar, ama ben hiç birşey yapamıyorum,heves edemiyorum durum bu anlayacağın..

Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3.5 seneden beri çıkıyoduk, 2 ay öncede nişanlandık.
Ailesiyle ilk başından beri tanıştırdı, ilk tanıştırdığı kız arkadaşı benmişim, ancaak ben ilk başlaarda diyordum doğru olmaz devamlı ailenle görüşmeyeyim diye, bizimkileri tanıyınca anlayacaksın dedi asla kötü düşünmezler die, hatta nişanlımın ablasıda 3 yıl biriyle görüşmüş ve tanıştırmış kendi ailesiyle dolayısıyla rahatladım ve görüştüm.
beni çok sevdiler,hemen hemen her hallerine şahit oldum aileden biri gibi,ama tabi olumsuz taraflarıda olabiliyor,sizden çok şey beklemek gibi..
sonuç itibariyle henüz düğün tarihini belirleyemedik, çünkü işlerimzi farklı şehirde, benim atanma gibi bir durumum yok,nişanlım buraya gelebilirse gelecek,oyüzden bir belirsizlik var...:14: parada biriktirmeye çalışıyoruz şuanda dolayısıyla hiçbir hazırlık yapamıyorum, herşeyi durdurdum,heveslenmeyim die şimdiden bakmıyorum hiçbirşeye çünkü kavuşmamız ne zaman olur allah bilir...

hayırlı olsun canım nişanlıyken belirsizlik daha zor olur dimi..hiç diyomusun keşke herşey belli olsaydıda ozaman nişanlansaydım diye...bizde burda nişanlanmayı beklioz işte canım

desert bak bunlarda süper of offfffffff $Yatak-Örtüsü-Modelleri[1].jpg

hayırlı olsun canım nişanlıyken belirsizlik daha zor olur dimi..hiç diyomusun keşke herşey belli olsaydıda ozaman nişanlansaydım diye...bizde burda nişanlanmayı beklioz işte canım
ya yok anlıyorum sizide, bizde beklemekten sıkıldığımız için nişanlandık, anlıyorum sizi beklemekten yorulduğunuz,umutlarınızın tükendiği o kadar çok oluyorki..ama inanın buda zor her an engel var önümüzde hep bi engeli aşmak durumundayız...ya tuzum kuru konuşan bir tip değilim ki buraya yazmışımbende kavuşmayı bekliyorum, heleki şuan ailemden sevdiğimden uzakta bir şehirde görev yapıyorum..Yalnızlık çok zor..o yüzden kavuşmak istiyorum olay bu yani

ah ah o günler gelsinde paraya acımam ben..
seninki pazar günü konuşulanları demişmi ailesine canım:52:

demezmi...ayy benimki gıcık ya annen ne dedi die sora sora bi hal oluyoda kendi annesine anlatmış annesi ne demiş hiç sölemedi :26: bende sormadım :44: onun çenesini dinlemekten aklıma gelmedi :9:

ayy bunaldım heyecan can sıkıntısı sınav bu hafta gelmeyin haftaya gelin dedik onun akıbetsizliği :26: canım sıkıldı yine :44: zaten aramadı bugün hiç babasına sölemişmi haftaya gidelim die o ne demiş hiç bilmiyorum :59: neyse umarım haftasonuna doğru belli olur inş :97:

:9::9: olur öle bizimde canımıza tak ediyo :97:

:77::77::77:

ayy bunaldım heyecan can sıkıntısı sınav bu hafta gelmeyin haftaya gelin dedik onun akıbetsizliği :26: canım sıkıldı yine :44: zaten aramadı bugün hiç babasına sölemişmi haftaya gidelim die o ne demiş hiç bilmiyorum :59: neyse umarım haftasonuna doğru belli olur inş :97:

tatlım sende canını sıkıyorsan biz napalım:6:ne güzel gelecekler işte :29:

:77::77::77:

tatlım sende canını sıkıyorsan biz napalım:6:ne güzel gelecekler işte :29:

ne bileyim geleceklerde bi sıkıntı bi sıkıntı yüreğim daraldı :59:
gelecekler ne konuşacaklar anlaşabilecekmi aileler istemeyle arasını ne kdr tutacaklar bisürü abuk subuk düşünce :44:

Son düzenleme:
ne bileyim geleceklerde bi sıkıntı bi sıkıntı yüreğim daraldı :59:
gelecekler ne konuşacaklar anlaşabilecekmi aileler istemeyle arasını ne kdr tutacaklar bisürü abuk subuk düşünce :44:

tatlım benim ailem fazla tutulmasaı taraftarı değil onlar uzakta ya bir gün gelirler tanışırız ertesi gün yada diğer gün istemeye gelirler diye konuşuyorduk sizinki de oöle olur inşallah:16:

aşkıma diyom bana pişmane getir bana çiklot getir bana çiçek getir istemeye gelirken :9:

ya pişman olursan diyo sonra evlendik diye:60:ben de dedim hem pişman olurum hemde yerim dedim:60:
o zaman birlikte yiceksek getiririm diyo:60:

merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul eder misiniz?

Bende sizin gibi yıllardır nişanlı olup da evlenemeyenlerdenim....Bu yıl düğünümüz olacakdı,tam kararlıydık ama yine olmayacak....

bu seferde nişanlım hastalandı......Lenfoma kanseri.....Ne olacağı belli değil...şuan sonuç bekliyoruz...iki hastane den bir var dedi bir yok dedi...Şimdi Hacettepe'nin sonucunu bekliyoruz...İnşallah yok der.....İşte böyle arkadaşlar...yok deseler bile ne para kaldı,ne de düğün yapacak derman.......Vardır bunda da bir hayır.......

İnşallah gerçekten sevip de kavuşamayanlar,inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşurlar.......

Back