• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

inş valla mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıorum, işte acelem yok sonuçta ama artık insan bir düzeni olsun istiyor..durum bu biz o kadar zorlu yolları aştıkki, bazılarınada bakıyorum istedikleri anında oluyor herşey tıkır tıkır işliyor, ozaman bu hayatta adalet yok diyorum, ama düşündüğümdede halimize şükrediyorum çok kötü durumda olan insanlar var önemli olan sağık saolasın teşekkür ederim

ne kadar kötü görünse de dünyadaki 3 miyar insandan daha şanslısın çünkü diğer yarını, sevdiğin insanı bulmuşsun ve bi adım atmışsınız. :71:
insanlar öyle şeylerle mücadele ediyor ki.. bu yaşadıklarınız bi süre sonra sadece gülümseten hatıralar olarak kalacak..

ne kadar kötü görünse de dünyadaki 3 miyar insandan daha şanslısın çünkü diğer yarını, sevdiğin insanı bulmuşsun ve bi adım atmışsınız. :71:
insanlar öyle şeylerle mücadele ediyor ki.. bu yaşadıklarınız bi süre sonra sadece gülümseten hatıralar olarak kalacak..
orası öyle canım tabi halimize binlerce kez şükür saolasın yorumun için, işte engelleri aşıp en sonunda 1.cilik kupasını alıcaz inş :))

bende 5 yıllık ilişkimde 1 kere görüştüm canım dediğim gibi annesiiyle de 5 6 kez telefonda görüştüm haa bide 1 2 kez de internette o kadar bence de büyüsü kaçar o şekilde:34:
sonra istediğimiz şeyleri yapmazlar ablam evlenirken öyle oldu tanıştı 1 yıl içinde sıkı fıkı oldu ve evlendi ailesiyle de görüşüyordu haftada bir o yüzden istediği hiçbirşey istediği gibi olmadı :50:
yüz göz oldu çünkü ailesi ile hata yaptı onlarda bunun isteklerii yerine getirmediler:59:

aaa ölemi canım bak canlı canlı örmeği işte
nasılsa bize dünden razı deyip rahat davrandılar sanırım dimi.....
gerçi bizlerde dünden razıyızda sadece belli etmiyoruz canım
bide severek olunca hep böle oluyo erkek tarafı biraz kendini çekio nasılolsa oğlumuzu seviyo eli mahkum herşeye razı olmak zorunda diyolar bazıları tabi
ama görücü usulü olunca iş değişio kızı evliliğe ikna etmek için birsürü uğraşıyolar eşyalarla maddiaytla falan göz boyamaya çalışıyolar severek olunca böle olmuyo işte..
inşallah herşey çok güzel olur[/QUOTE]

aynen canım aynen öyle ama şuan sevgilimle durumlarımız eşit:16:
ne istersem yapmak zorundalar :69:aşkım bana bunun teminatını veriyor:16:
ha bide kaynanamla 1 kere örüşmeme rağmen aşkım her yanıma gelişinde bişeyler yollar kazak tişört çorap çanta cüzdan fular.....
hiç boş yollamaz

annesi almasa aşkım alır bişey yine de eli boş gelmez 1 2 aylık ayrılıklarımızda:16:
memleketlerimiz ayrı olduğu için yazın ayrı düşüyorduk:31:

desert16 nerelerdesin bacım gelinlikleri nişanlıkları demekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadın galiba:1::1:

Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3.5 seneden beri çıkıyoduk, 2 ay öncede nişanlandık.
Ailesiyle ilk başından beri tanıştırdı, ilk tanıştırdığı kız arkadaşı benmişim, ancaak ben ilk başlaarda diyordum doğru olmaz devamlı ailenle görüşmeyeyim diye, bizimkileri tanıyınca anlayacaksın dedi asla kötü düşünmezler die, hatta nişanlımın ablasıda 3 yıl biriyle görüşmüş ve tanıştırmış kendi ailesiyle dolayısıyla rahatladım ve görüştüm.
beni çok sevdiler,hemen hemen her hallerine şahit oldum aileden biri gibi,ama tabi olumsuz taraflarıda olabiliyor,sizden çok şey beklemek gibi..
sonuç itibariyle henüz düğün tarihini belirleyemedik, çünkü işlerimzi farklı şehirde, benim atanma gibi bir durumum yok,nişanlım buraya gelebilirse gelecek,oyüzden bir belirsizlik var...:14: parada biriktirmeye çalışıyoruz şuanda dolayısıyla hiçbir hazırlık yapamıyorum, herşeyi durdurdum,heveslenmeyim die şimdiden bakmıyorum hiçbirşeye çünkü kavuşmamız ne zaman olur allah bilir...

kızlar ben geldimmm kaç gündür uğrayamadım kususa bakmayın ne güsel bikaç kişi sevgilisiyle bulusabilmiş bizimse bulusmamız hala belirsiz cünkü o ankarada ben bursadayım 2 ayda bi ancak görüşüyoruz oda düşünün bi 10 saat için günü birlik gelip gitmiş oluyo

bugün sabah annemle atısdım abisi nisanlanıyo sevgilimin ve muhabbetimizde var ağız ucuylada olsa dave bekliyorum ama hala tık yok sanırım cağrmıcaklar annemde bosver dedi sakın bişi deme dedi bende dedim arayıp hayırlı olsun nişanlanmıssın dicem içimde kalır çünkü ben onalr yüzünden nisanlanamıyorum onlar nişanlanıyo dedim basladım ağlamaya sustu öle olunca ama içimde kalmıcak haftaya nisanlanıyolar ve ben mutlaka arayıp dicem içimde kalmasın

desert16 nerelerdesin bacım gelinlikleri nişanlıkları demekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadın galiba:1::1:

geldim geldim :9: ayy noldu bugün gerçekten nasip ya herşey.... :97: biz annem kardeşim ve ben gittik gezmeye yatak örtüsü elbise filan baktık.beğendiğim yatak örtüsünü göstercem sonra herneyse burda bizim eve yakın AVM var orda yemek filan yedik sonra 3,30 gibi benimki aradı işi bitmiş bende dışardayım annemleyiz dedim o da bende geliimmi dediii gel dedim...hiç planda yokken annemle tanıştı bugün ilk kez :66: babasıda ne demiş hadi bugün gidelim demiş nerdeyse size gelecektik diyo benimki..sonra annesi dur haber vermeden mi gitcez ayıp olur demişte öle vazgeçmiş...benimki ille bu hafta içi gellelim dedi :53: yok dedim benim sınavlarım var :61: diğer haftasonu uygunuz annenlere söle sizde uygunsanız öle konuşuruz ayarlarız dedim :78: artık geliyolar hakkatten :21: ayy canım sıkılıyodu görüşmüos die ii oldu :8: öle işte kızlar Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin su gibi engelszi sorunsuz bi kaderimiz olsun inşallah :16:

bizim canımıza çoktan tak etti de anlayan yok bizi canım:59:

ailesiyle çok nadir görüşüyorum canım en son aşkım askere gittikten sonra aradım allah kavuştursuna ailemle ailesi tanışmadan sıkı fıkı olmak istemedim tüm ailesi ile annesi babası ve kardeşi ile yani mezuniyette 1 kere görüştüm annesi ile de en fazla 5 6 kere konuşmuşumdur :69:
babama diyemem canım bunları:60:anneme didim ama artık :51:
teskereeye daha 49 gün var canım:59:

tatlım olsun görüşüyorsunuz en azından telefonda görüşürsünüz yada biz onu bile yapamıyorduk bi kaç gündür:59:
gez tatlım evde :64:kaldıkça insan tükeniyo yiyo bitiriyo düşünmekten kendisini:50:
asker sonuçta seninki kuzum normal biz askerdeyken 2 3 gün görüşmezdik 5 gün görüşmediğimiz bile olurdu...gezdim dolaştım ve buluştum bugün benimkiyle :61: bian önce senide kavuştursun rabbim :16:
canım yaa ne güzel maşallahhh:nazar::nazar:diyelim artık nazar değmesin benim nazarım hiç değmez kızz günah valla :1:tanışmadan sora uzatmaz lar merak etme inşallah tabiki zaten kadın demiş 2*3 ay nişanlı kalırsınız diye
olsun bugünlere gelmişin ya şükret canım
şimdi çarşıda bak sen yinede nişanlık falan gelinlik bile bak aklında bulunsun hatta giy dene:9:ben utanmasam giyecem deniyecem bigünde ne zaman bilmiom burama kadar geldi :1:çok merak ediyorum gelinliği taşımak nasıl bi duygu diye ogünlere bi geleyim hergün nişanlık bakmaya çıkarım heralde inşalllllllllll:1:
çalışıo diye sitem etme kız o çalıştıkça siz daha çabuk kavuşucaksınız nazar değil :9:
çok şükür olsun rabbime zor geldik ama gelioz galiba istediğimiz günlere :97: baktım bolbol ama nişanlılık gelinlilik değil söz ve tanışma elbiselerine baktım :26: inşallah Allahım bizede nasip edecek gelinlik giymeyi bende düşünemiyorum ben gelinlik giycemmi gerçekten oluyorum bazen insanın inanası gelmiyo Rabbim istedikçe herşey olur :61: sen sıkma canını herşey olacağına varıyo nasibin açılmışsa su gibi akıyo herşey :70:
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3.5 seneden beri çıkıyoduk, 2 ay öncede nişanlandık.
Ailesiyle ilk başından beri tanıştırdı, ilk tanıştırdığı kız arkadaşı benmişim, ancaak ben ilk başlaarda diyordum doğru olmaz devamlı ailenle görüşmeyeyim diye, bizimkileri tanıyınca anlayacaksın dedi asla kötü düşünmezler die, hatta nişanlımın ablasıda 3 yıl biriyle görüşmüş ve tanıştırmış kendi ailesiyle dolayısıyla rahatladım ve görüştüm.
beni çok sevdiler,hemen hemen her hallerine şahit oldum aileden biri gibi,ama tabi olumsuz taraflarıda olabiliyor,sizden çok şey beklemek gibi..
sonuç itibariyle henüz düğün tarihini belirleyemedik, çünkü işlerimzi farklı şehirde, benim atanma gibi bir durumum yok,nişanlım buraya gelebilirse gelecek,oyüzden bir belirsizlik var...:14: parada biriktirmeye çalışıyoruz şuanda dolayısıyla hiçbir hazırlık yapamıyorum, herşeyi durdurdum,heveslenmeyim die şimdiden bakmıyorum hiçbirşeye çünkü kavuşmamız ne zaman olur allah bilir...

canım sonuçta adı var nasıl heveslenmeyim diye bakmıysun ki bence o lafın bizler için geçerli bizim ortada fol yok yumurta yok dünden bakıyoz herşeye :9: düğün tarihi belli olmasada yavaştan hazırlıkları yapman daha mantıklı :44: hakkında hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin bian önce

kızlar ben geldimmm kaç gündür uğrayamadım kususa bakmayın ne güsel bikaç kişi sevgilisiyle bulusabilmiş bizimse bulusmamız hala belirsiz cünkü o ankarada ben bursadayım 2 ayda bi ancak görüşüyoruz oda düşünün bi 10 saat için günü birlik gelip gitmiş oluyo

bugün sabah annemle atısdım abisi nisanlanıyo sevgilimin ve muhabbetimizde var ağız ucuylada olsa dave bekliyorum ama hala tık yok sanırım cağrmıcaklar annemde bosver dedi sakın bişi deme dedi bende dedim arayıp hayırlı olsun nişanlanmıssın dicem içimde kalır çünkü ben onalr yüzünden nisanlanamıyorum onlar nişanlanıyo dedim basladım ağlamaya sustu öle olunca ama içimde kalmıcak haftaya nisanlanıyolar ve ben mutlaka arayıp dicem içimde kalmasın

hoşgeldin canım :42: bende ankaralıyım kızdım şimdi enişteye :57: yani gidemiceksende nişana insan bi söler belki hafta içi söler :44: çok zor bi durum ya :50: abisi gibi bi engel olması ahhh bu engeller :50: abisinimi arayıp hayırlı olsun dicen bence abisine deilde sevgilinle konuşurken hayırlı olsun nişanınız tabi biz dış kapının mandalıyız beni çağırma davet etme nezaketinde bulunacak değilsiniz ya yinede hayırlı olsun derdim ben olsam :63: tabi sen daha ii bilirsin üzülme sen :50:

Son düzenleme:
bu arada kızlar benim beğendiğim yatak örtüsü bu...nette görmüştüm bugün gittiğim yerde görünce çok sevindim bende nerden bulurum diyodum bide kampanya ya girmiş...500 tl 10 taksittle :26: iimi sizce :44: yoksa pahalımı :26:
$pr_01_753_max.jpg

Bizimkinin de uğurlu mu desem uğursuz mu desem rakamı 7'dir. Üniversite sınavında 7. tercihine girmiş okulunu anca bu sene yani 7. senesinde bitirebiliyor. 3 yıl biticek yakında 4'e giricez ama anca 3 yıl sonra yani biz de 7. senemize girdikten sonra evlenebilicez inşallah. Bu arada 7'den nefret ediyorum.:37:

merak etme cnm biz 7 yıl çıktık ama okulu 8 yılda bitirebildi:)))))

geldim geldim :9: ayy noldu bugün gerçekten nasip ya herşey.... :97: biz annem kardeşim ve ben gittik gezmeye yatak örtüsü elbise filan baktık.beğendiğim yatak örtüsünü göstercem sonra herneyse burda bizim eve yakın AVM var orda yemek filan yedik sonra 3,30 gibi benimki aradı işi bitmiş bende dışardayım annemleyiz dedim o da bende geliimmi dediii gel dedim...hiç planda yokken annemle tanıştı bugün ilk kez :66: babasıda ne demiş hadi bugün gidelim demiş nerdeyse size gelecektik diyo benimki..sonra annesi dur haber vermeden mi gitcez ayıp olur demişte öle vazgeçmiş...benimki ille bu hafta içi gellelim dedi :53: yok dedim benim sınavlarım var :61: diğer haftasonu uygunuz annenlere söle sizde uygunsanız öle konuşuruz ayarlarız dedim :78: artık geliyolar hakkatten :21: ayy canım sıkılıyodu görüşmüos die ii oldu :8: öle işte kızlar Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin su gibi engelszi sorunsuz bi kaderimiz olsun inşallah :16:

:16:o kadar çok sevindim ki canım senin adına begom:16:
aminnn canım her şeyin hayırlısıdarısı başımıza :59:

asker sonuçta seninki kuzum normal biz askerdeyken 2 3 gün görüşmezdik 5 gün görüşmediğimiz bile olurdu...gezdim dolaştım ve buluştum bugün benimkiyle :61: bian önce senide kavuştursun rabbim :16:
çok şükür olsun rabbime zor geldik ama gelioz galiba istediğimiz günlere :97: baktım bolbol ama nişanlılık gelinlilik değil söz ve tanışma elbiselerine baktım :26: inşallah Allahım bizede nasip edecek gelinlik giymeyi bende düşünemiyorum ben gelinlik giycemmi gerçekten oluyorum bazen insanın inanası gelmiyo Rabbim istedikçe herşey olur :61: sen sıkma canını herşey olacağına varıyo nasibin açılmışsa su gibi akıyo herşey :70:

canım sonuçta adı var nasıl heveslenmeyim diye bakmıysun ki bence o lafın bizler için geçerli bizim ortada fol yok yumurta yok dünden bakıyoz herşeye :9: düğün tarihi belli olmasada yavaştan hazırlıkları yapman daha mantıklı :44: hakkında hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin bian önce

off offf görüşemiyoz valla:59:

bu arada kızlar benim beğendiğim yatak örtüsü bu...nette görmüştüm bugün gittiğim yerde görünce çok sevindim bende nerden bulurum diyodum bide kampanya ya girmiş...500 tl 10 taksittle :26: iimi sizce :44: yoksa pahalımı :26:
Eki Görüntüle 168608

rengini beğenmedim:26:ama genel olarak güüzel canım :26:

hoşgeldin canım :42: bende ankaralıyım kızdım şimdi enişteye :57: yani gidemiceksende nişana insan bi söler belki hafta içi söler :44: çok zor bi durum ya :50: abisi gibi bi engel olması ahhh bu engeller :50: abisinimi arayıp hayırlı olsun dicen bence abisine deilde sevgilinle konuşurken hayırlı olsun nişanınız tabi biz dış kapının mandalıyız beni çağırma davet etme nezaketinde bulunacak değilsiniz ya yinede hayırlı olsun derdim ben olsam :63: tabi sen daha ii bilirsin üzülme sen :50:
canım sevgilim büyük ihtimalle gitmicek zaten nişana oda kızgın abisine ben abisinden ve ya annesinden aramasını bekliyorum çünkü aramız iyi sürekli konusuyoruz ama kendileri bilir vazgecdim zaten aramıcamda hiç ilgilenmiyomus gibi yapıcam en doğrusu bu sanırım

ayyyyyyyyyyyy inanamıyorum canım yaaaa nasibe bakarmısın olmaz böle şey yaa...allah ne büyük
çok sevindim canım çokkk
bak görüşmüonuz diye canın sıkılıodu vardır bir hayır dedim ne çıktı....annenle bile tanışmış çok sevindim yaaa tez vakitte daha ii haberler gelir inşallah canımmmm

Eki Görüntüle 168608

canım inanrımısın aynısını nette görüp çok beğenmiştim mor sevdalısı olarak telefonum bile mosmordur benim:D:D
bence bu örtüye bu fiyat çok uygun hemde 10 taksitle yaaa muhteşem kampanya bitmeden al bari kızzz

:16:o kadar çok sevindim ki canım senin adına begom:16:
aminnn canım her şeyin hayırlısıdarısı başımıza :59:

t.ederim tatlımm bi heycan bastı daha bugün farkına vardım :26:
off offf görüşemiyoz valla:59:

az kalmış az görüşecen inşşşşşşş

rengini beğenmedim:26:ama genel olarak güüzel canım :26:
ayy ben moru çok severim bu sene de acayip hastası oldum..daha değişik modellerde renklerde tabiki var :97
canım sevgilim büyük ihtimalle gitmicek zaten nişana oda kızgın abisine ben abisinden ve ya annesinden aramasını bekliyorum çünkü aramız iyi sürekli konusuyoruz ama kendileri bilir vazgecdim zaten aramıcamda hiç ilgilenmiyomus gibi yapıcam en doğrusu bu sanırım
hmm sevgilinin tepkili oldunu bilmiodum...aramaman evet en doğru karar olmuş
ayyyyyyyyyyyy inanamıyorum canım yaaaa nasibe bakarmısın olmaz böle şey yaa...allah ne büyük
çok sevindim canım çokkk
bak görüşmüonuz diye canın sıkılıodu vardır bir hayır dedim ne çıktı....annenle bile tanışmış çok sevindim yaaa tez vakitte daha ii haberler gelir inşallah canımmmm
ya valla nasip kısmet :97: akışına bırakmak en doğrusu isteyince olmucaksa olmuyo olan bize oluyo düşüne düşüne kafayı yiyoz :50: inşallah canım vericem Allah izin verirse en yakın zamanda :16: umarım :26: yinede korkuyo insan :50:
canım inanrımısın aynısını nette görüp çok beğenmiştim mor sevdalısı olarak telefonum bile mosmordur benim:D:D
bence bu örtüye bu fiyat çok uygun hemde 10 taksitle yaaa muhteşem kampanya bitmeden al bari kızzz

aynen bende mor sevdalısıyım :16: evet kampanyada her ay 50 annem içinde kalmasın bitmeden kampanya alalım dedi :97: annem babamla konuşsunda alalım bi an önce çok heveslendim :97:

Son düzenleme:
Back