• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Merhabalarr ,

aranıza yeni katıldım :61:

öncelikle basınız sağolsun ve geçmiş olsun diyorum.

kızlar benimde bir sorunum var , biz erkek arkadasımla birbirmizi 2 senedir tanıyoruz öncesinde aynı iş yerindeydik ve hoşlanıyorduk birbirimizden ama bir türlü açılamadık , 3 ay önce buluştuk ve çıkmaya basladık aslında yıllardır birbirimizi tanıdıgımız için uzun süredirde birlikteymisiz gibi yazın nişanlanmayı düşünüyoruz ailelerimizinde haberi var hattaa ve hattaa (ilk defa böyle birsey oluyor) babamla bile ciddi ciddi konustum. ama sorun annem ciddi oldugumuzu bildigi halde hala bazı seyleri erteleme cabasında biraz daha bekleyin daha iyi tanıyın sonra tanısalım , ben bu hafta ailesiyle tanısmaya gidicektim cumarteside o annemlerle tanısmaya gelicekti ama annem sorun cıkarıyor. yasım 22 bizde yarın evlenelim demiyoruz ama sonucta aileler istedigimzi kararımızı biliyor nerden baslıycaz bilemiyorum ve cevremdeki insanların bazılarıda farklı tepkiler veriyor yardım edinnn fikirlerinize ihtiyacım varrr :43:

benim ablamı örnek vereyim canım aynı işyerinden bi çocukla tanıştı ve 1 yıl içinde evlenndiler ablam evleneli daha damadın sağa sola yaptığı borçları ödüyo:30:
annem de diyo keşke hemen vermeseydim :25:bekleseydiler bir sene daha:50:
iyice tanımadan lkarar verme bence yinede :70:
benim ilişkiim 5 yıldır var ama hala evlenebilmiş değilim:59: daha da evleneceğim belli değil ancak söz olur bu sene bizim evlenmemiz çok zor ben yüksek lisans yapıyorum o askerde gelecek iş bulacak ohooooo:59:

evet bende basta çok erken beklemeliyiz vs diye düşünüyordum ki öncesinde 3 yıllık bi ilişkim oldu bu ilişkimdede evliliği düşünüyorduk 2. yıldan sonra nişanlanıcaktık sonra 2. yıl bitti bir yıl daha bekleyelim dedi tamam dedim 3. yıl bitti demezmi bana 3 yıl daha bekleyelim , tabi sonradan öğrendimki kendisi korkmaya baslamıs ve özgürlüğünün kısıtlanıcagını düşünerek istememiş.

şimdiki ilişkimde ehrsey tam tersi önceden birbirimizi tanıyor olmamızın bir rahatlıgı var bunun dısında o 29 yasında benden daha olgun benden cok daha önce hayata adım atmıs simdi ikimizde calısıyoruz ve kendince yapmıs oldugu birikimlerde var tabi ama insanlar öyle bir anlatıyorlarki işte pişman olursun kafanı taslara vurursun arkadaslarını unut gezmeyi tozmayı unut önce hayatını yasa benimde anlayamadığım su evlenince hayat bitiyormu yani :)

tatlım benim arkadaş çevrem yoktur 1 2 dostum var onlarla da ayda 1 telefonla görüşüyorum bence benim hayatım evlendikten sonra başlıcak çünkü biz aşkımla her şeyi yapıyorduk okul zamanı geziyorduk dışarıda yemek yiyorduk eğleniyorduk onun yanıda mutluydum ama şimdi oda askerde ve evlenen kadar da üniversitedeki gibi yakın olamayacağız sanırım bir daha:50::30:

yani demek istediğim o senin sevgdiğin insana bağlı eğer seninle çocuk oluyorsa bazen sana baba ana bazen kardeş oluyorsa seninle her şeyi yapıyorsa ve sen onun yanında olmaktan zevk alıyorsan hayat o zaman başlıyacak yanlış evlilik yaparsan o zaman diğerlerinin dedikleri doğru çıkar bunun içinde eşini tanıman lazım sana hitap ediyormu diye:53:ay ne çok konuştum:53:

çok geçmiş olsun canım. lenfoma kolay tedavi edilebilen bir kanser türü. annemde non-hodgkin lenfoma var. 2009 kasımda kesin teşhis kondu, 4 ay sonra dalağı alındı(en büyük lenf düğümü dalak) ve kan değerleri baya düzeldi 1 yıldır. kemoterapi ışın falan hiç bişey almıyo şu anda kontrol altında.
diğer kanser türlerinden daha kolay tedavi edilebilir canım. moralini bozma sakın tamam mı?
evet ben baya yıkıldım ilk duyduğumda, antidepresan kullanmaya başladım, hiçbirşeyden zevk almaz hale geldim hatta sigarayı bile bıraktım sıkılıp, herşey bomboş geldi annemin kanser olduunu öğrenince.. ama sonra yakınların için sağlam durmayı öğreniyosun..
hasta olsa da olmasa da sevdiğine sıkıca sarıl canım.. yarın hangimizin ne olacağı belli mi..
acil şifalar diliyorum.

hoşgeldin canım...iyiyiz tatlım herkes kaybolmuş sanırsam :50: nası gidiyo hayat??

selam canım geldiğimle çıktığım bir oldu malesef...kimsecikler yoktu ben varken...
neyse herkese selam benden :118::118:

canım benim çoook geçmiş olsun,nasıl üzüldüm anlatamam..bende birkaç gün önce buraya yazmıştım,erkek arkadaşımın babası çok hasta diye ve malesef dün kaybettik hastamızı..şu an duyduğun üzüntüyü anlayabiliyorum,ve umarım koydukları teşhiste yanılırlar..ama sen umudunu ve inancını sakın kaybetme..
başınız sağolsun canım,Allah sabır versin tatlım....İnşallah canım yanılırlar ve tertemiz yeni sayfa açarız....İnşallah sizlerinde herşey yolunda gider....Zaman herşeyin ilacıdır....Hayırlısıyla kavuşursunuz birbirinize.....

çok geçmiş olsun canım. lenfoma kolay tedavi edilebilen bir kanser türü. annemde non-hodgkin lenfoma var. 2009 kasımda kesin teşhis kondu, 4 ay sonra dalağı alındı(en büyük lenf düğümü dalak) ve kan değerleri baya düzeldi 1 yıldır. kemoterapi ışın falan hiç bişey almıyo şu anda kontrol altında.
diğer kanser türlerinden daha kolay tedavi edilebilir canım. moralini bozma sakın tamam mı?
evet ben baya yıkıldım ilk duyduğumda, antidepresan kullanmaya başladım, hiçbirşeyden zevk almaz hale geldim hatta sigarayı bile bıraktım sıkılıp, herşey bomboş geldi annemin kanser olduunu öğrenince.. ama sonra yakınların için sağlam durmayı öğreniyosun..
hasta olsa da olmasa da sevdiğine sıkıca sarıl canım.. yarın hangimizin ne olacağı belli mi..
acil şifalar diliyorum.

Size de çok geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın...benimkine iyi huylu dediler...birde kemo dediler...iyi huyluya nasıl kemo olur ki....Üç tane ayrı hastane bakınca iki hastane hangisini diyorsa onu yapacaklar.....Hacettepe'nin sonucu çıktı,geçen gün aradılar...Onu almaya Ankara'ya gidecek nişanlım...Evet diğerlerine göre en kolay tedavi edileniymiş...Ve oradaki doktor demiş ki bu hastalık kanser listesinden silinecek demiş..Yani kanser gözüyle bakmayın demiş....Bir çeşit kan hastalığı demiş...Evet canım güçlü duruyorum,üzülsem bile belli etmiyorum...moral en büyük şifa...Sende üzülme canım benim...annenin sana ihtiyacı var.bu dünyada herkes bir sınav içinde bizde o sınavdan geçiyoruz....İnşallah bu günleriniz geride kalır....Öğrendiğimizde birbirimize sarılarak ağladığımızı hiç unutmuyorum.....Hep yanındayım onun ve hep olucam.....iyileşsin ve seneye düğünümüzü yaparız inşallah......

kızlar yarın nişanlım patoloji sonuçlarını almak için Türkiye'ye gidiyor...dua edin canlarım da tertemiz çıksın sonuçlar.....Kanser değilsin desinler.....Ve mutluluğumuza kaldığımız yerden devam edelim.......

kızlar yarın nişanlım patoloji sonuçlarını almak için Türkiye'ye gidiyor...dua edin canlarım da tertemiz çıksın sonuçlar.....Kanser değilsin desinler.....Ve mutluluğumuza kaldığımız yerden devam edelim.......

inşallah sonuçları iyi çıkar canım:40:

merhaba kızlar:69:
nete girmiyorum bikaçgündür
yeni havadisler varmı bakalım :69::69:
canlarım benim yok kaçmadım :9:
kaçıran yok ki kaçayım:51::51::1:

Son düzenleme:
Back