Merhabalarr ,
aranıza yeni katıldım
öncelikle basınız sağolsun ve geçmiş olsun diyorum.
kızlar benimde bir sorunum var , biz erkek arkadasımla birbirmizi 2 senedir tanıyoruz öncesinde aynı iş yerindeydik ve hoşlanıyorduk birbirimizden ama bir türlü açılamadık , 3 ay önce buluştuk ve çıkmaya basladık aslında yıllardır birbirimizi tanıdıgımız için uzun süredirde birlikteymisiz gibi yazın nişanlanmayı düşünüyoruz ailelerimizinde haberi var hattaa ve hattaa (ilk defa böyle birsey oluyor) babamla bile ciddi ciddi konustum. ama sorun annem ciddi oldugumuzu bildigi halde hala bazı seyleri erteleme cabasında biraz daha bekleyin daha iyi tanıyın sonra tanısalım , ben bu hafta ailesiyle tanısmaya gidicektim cumarteside o annemlerle tanısmaya gelicekti ama annem sorun cıkarıyor. yasım 22 bizde yarın evlenelim demiyoruz ama sonucta aileler istedigimzi kararımızı biliyor nerden baslıycaz bilemiyorum ve cevremdeki insanların bazılarıda farklı tepkiler veriyor yardım edinnn fikirlerinize ihtiyacım varrr
benim ablamı örnek vereyim canım aynı işyerinden bi çocukla tanıştı ve 1 yıl içinde evlenndiler ablam evleneli daha damadın sağa sola yaptığı borçları ödüyo
annem de diyo keşke hemen vermeseydim bekleseydiler bir sene daha
iyice tanımadan lkarar verme bence yinede
benim ilişkiim 5 yıldır var ama hala evlenebilmiş değilim daha da evleneceğim belli değil ancak söz olur bu sene bizim evlenmemiz çok zor ben yüksek lisans yapıyorum o askerde gelecek iş bulacak ohooooo