• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

yani ne ciddi ne değil nasıl evlenilir böle bi adamla çok mutusuzum yaa....yok ben evlenemicem diyoru martıkk...::(:26:

desert06 nerdesinnnn bugün geldilermi yoksa yada yarın gelicekler hazırlık yapıyosunuz galiba

desert06 nerdesinnnn bugün geldilermi yoksa yada yarın gelicekler hazırlık yapıyosunuz galiba

:9:asıl sen nerelerdesin hiç görünmüodun :9: yok canım benim bugünle yarın sınavım var bu hafta sınav hafta dedim ya :44: sesleride çıkmadı gerçi marketlerini açtılar sonunda iice yoğunlaştı işleri düzelmesini beklerken ben :50: yoğunluktan konuşamıoz bile benimkiyle doğrudüzgün:59: haa bu arada ya dün acayip moralim bozuldu :50: anlatıyım sana özelden :14:

:9:asıl sen nerelerdesin hiç görünmüodun :9: yok canım benim bugünle yarın sınavım var bu hafta sınav hafta dedim ya :44: sesleride çıkmadı gerçi marketlerini açtılar sonunda iice yoğunlaştı işleri düzelmesini beklerken ben :50: yoğunluktan konuşamıoz bile benimkiyle doğrudüzgün:59: haa bu arada ya dün acayip moralim bozuldu :50: anlatıyım sana özelden :14:

tamam bebek yazdım ben sana hemen uygulamaya geçosun:1::66:

:nazar:ALLAH bozmasın ama yurtdışına nıye gıdıyor? çok önemlı bır mecburıyet değilse burda evlenırsınız..yaşınız evlilik için şu an çk erken zaten..3-4 seneye çok şey değişebılır ımkanlar açısından..ımkanlar değişmeyecek dıyorsanız şimdiden fıkrınızı açıkça söyleyın..sizi buna mecbur etmesını ıstemedığınızı açıklayın..anlayışla karşılayacaktır..

Canım sağol güzel dileklerin için.
Yurt dışı sebebiyetimiz ise ben güzel sanatlar okuluna başvuru yaptım Amerika da ve kabul edildim ancak burs alamayacağım, bizimkiler de burslu gidersen göndeririz demişlerdi, yani o iş iptal oldu. Sevgilim de ben gidersem gelecekti, yani buradayız artık.
Şuan istese de evlenemeyiz zaten, etimiz ne budumuz ne. Kendisi de biliyor ama sanırım beni kaçırmak istemiyor, tıpkı benim de onu kaybetmekten korktuğum gibi.
Şimdilik işlerimiz böyle, ikimiz de bir yandan okuyup bir yandan çalışıyoruz. Mezun olduğumuzda ise yine şuan ki çalıştığımız iş yerlerinde kalma planımız var mezun olunca ikimizin de maaşları katlanacak zaten. Okul biter bitmez değilde bir iki yıl sonra evleniriz heralde, ikimizin de mezun olmasına 3-4 yıl var daha (evet okulumuz büyük ihtimal uzayacak) o zamana kadar ilişkimize bir şey olmaz ise seve seve evlenirimm. ^w^

kızlar biz söz tarihimizi öne aldık :64:
üniversite son sınıfta istediğimiz için onun doğumgününde 13 mayıs 2013 olsun diyoduk ama baktık ki 3 kasım 2012de de (yıldönümümüzde) ben son sınıfta oluyorum, yani bi fark olmuyo ama 6 ay öncesinden oluyo :52:
gerçi hala çok var ama gene de çok mutluyum kızlar :69: böyle olunca sanki günler azalmış gibi geldi :61:

üniversite son sınıfta istediğimiz için onun doğumgününde 13 mayıs 2013 olsun diyoduk ama baktık ki 3 kasım 2012de de (yıldönümümüzde) ben son sınıfta oluyorum, yani bi fark olmuyo ama 6 ay öncesinden oluyo :52:
gerçi hala çok var ama gene de çok mutluyum kızlar :69: böyle olunca sanki günler azalmış gibi geldi :61:

allah gönlünüze göre versin canım:69::69::69:

bizim de sözde okul bitince gelsinler demişti annem yıllar nerede o sözü şimdi :63:istemeye gelecekler dedim de kabul etmediler askerden önce olmazmış:63:

bebekim elbisemin fotosunu çektim ama akşam çektiğimden net çıkmamış :26: idare et..şimdilik...kısa biraz ama siyah çorap giyicem o zmn sırıtmıyo kısalığı

[URL=http://img88.imageshack.us/i/fotoraf0132.jpg/] [/URL]

ayyyy bebilkom ne narin hatunsun kız sen ölee maşallah maşallah:69::69: çok güzel elbise yaaa diğerini almamaışın iyikide bu daha güzel...altına negicen tatlım hee terlik giyecektin dimi saçlarını nasıl yapıcan tanışmada

allah gönlünüze göre versin canım:69::69::69:

bizim de sözde okul bitince gelsinler demişti annem yıllar nerede o sözü şimdi :63:istemeye gelecekler dedim de kabul etmediler askerden önce olmazmış:63:

sağol tatlım :69:
sevgilin ailenle tanışıyor mu? benimkiler sevgilimi tanımadan önce iş bulmadan söz olmaz diyolardı :53: ama tanıyınca çok sevdiler, annem oğlum diye seviyo sevgilimi :nazar:, sevgilim de bi kere anne demişti ayy pardon yanlışlıkla dedim özür dilerim demişti sonradan :1: maşallah çok ısındılar birbirlerine, şimdi annem kendi diyo söz için bişeyler yapayım nasılsa 2 yıl sonra gelcekler diyo :52:

sağol tatlım :69:
sevgilin ailenle tanışıyor mu? benimkiler sevgilimi tanımadan önce iş bulmadan söz olmaz diyolardı :53: ama tanıyınca çok sevdiler, annem oğlum diye seviyo sevgilimi :nazar:, sevgilim de bi kere anne demişti ayy pardon yanlışlıkla dedim özür dilerim demişti sonradan :1: maşallah çok ısındılar birbirlerine, şimdi annem kendi diyo söz için bişeyler yapayım nasılsa 2 yıl sonra gelcekler diyo :52:

canım annemle 2 kere karşılaştılar annem ona rağmen oğlum dedi:66::66:
sama okul bitmeden işimi elime elime almadan annemi bırak ablamlar bile karşı ama kim takar onları:63::63:
sanki onlar bana sordu evlenirken de ben onlara sorcam:63::9:
okul dediysem üniversite bitti yüksek lisans yapıyorum sonrada doktora var:53::53::53::53:

senin ailen kabul etmiş ne güzel:16:

ayyyy bebilkom ne narin hatunsun kız sen ölee maşallah maşallah:69::69: çok güzel elbise yaaa diğerini almamaışın iyikide bu daha güzel...altına negicen tatlım hee terlik giyecektin dimi saçlarını nasıl yapıcan tanışmada

t.ederim kuzum :70: kesinlikle iikide almamışım bi baktım heryerde var artık...sonra gezerken gezerken bunu buldumn resmi ve sade geldi alıverdim hemen :26: evet canım terlik giyicem zamanım ve param olursa :61: alıcam terliği topuklu bi rugan terlik :26:..saçımı toplayabilirim yukardan..belki yarımda toplayabilirim o anki piskolojime ve kendimi nasıl ii hissettiğime bağlı :97:

Son düzenleme:

olsun canım 6 ay 6 aydır :89: 2012 2013 bi sene gibi duruyo az kalmış sayılır tatlımm..Allah nasip ederse neler gelip geçio o günlermi gelmicek :97:

canım annemle 2 kere karşılaştılar annem ona rağmen oğlum dedi:66::66:
sama okul bitmeden işimi elime elime almadan annemi bırak ablamlar bile karşı ama kim takar onları:63::63:
sanki onlar bana sordu evlenirken de ben onlara sorcam:63::9:
okul dediysem üniversite bitti yüksek lisans yapıyorum sonrada doktora var:53::53::53::53:

senin ailen kabul etmiş ne güzel:16:
ayy ne güzel oğlum demiş yaa :nazar: :31:
canım okul bitmeden sözü de mi kabul etmiyolar? amaan sen söyle sevgiline gelsinler istemeye, hayır vermiyoruz dicek halleri yok herhalde :1:

olsun canım 6 ay 6 aydır :89: 2012 2013 bi sene gibi duruyo az kalmış sayılır tatlımm..Allah nasip ederse neler gelip geçio o günlermi gelmicek :97:

inş canım yaa, artık 1,5 yılın şafağını sayıyorum :1: ilk başlarını düşünüyorum da o zamanlar ohoo çok var deyip geçerdik, şimdi geçilmiyo işte, hayalin olmaktan çıkıyo, kaderin olsun istiyosun :69:
sizinkilerin market işi vardı dimi canım? noldu o? açtılar mı?
bu arada elbise çok yakışmış tatlım :nazar: :12:

Back