- 2 Nisan 2014
- 504
- 36
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekür ederim canım emeğine sağlık; genelde ben hatunlarla anlaşamam nedir bu erkek trafiği anlıyamadım
çok şükür bi borcumuz falan da yok parasal konuda orta halli bi aileyiz
size akşama doğru müsait olduğumda bakarım, ders çalışıyorum şimdi msjınızı aldım
tamam canım akşama bakarsın. kolay gelsin
Eki Görüntüle 1137339 Eki Görüntüle 1137340 Eki Görüntüle 1137341 Eki Görüntüle 1137342 Eki Görüntüle 1137345 Eki Görüntüle 1137346
Falıma bakanın falına bakarım dediklerim doğru çıkar ona göre haaa :)
Lene falima bakarmisin rica etsem?
Sony Xperia z1
Siz yollayin müsait olduğunda bakarim
Sony Xperia z1
Sony Xperia z1
genel olarak falınız temiz çıkmış. Sarmaş dolaş bir çift var burda hayatınızdaki erkekle yakınsınız iki kalp yan yana yani ikinizin de birbirniize olan duyguları karşılıklı fakat sürekli sizi izleyen de biri var aynı zamanda. İçiniz yakın zamanda sıkılmış ama çabuk geçmiş yolculuk çıkmış burda. Sivri çeneli bir erkek bir şeylere söyleniyor bir sıkıntı var sizi bekleyen ama ne olduğunu anlayamadım. Ailenizin içi de çok temiz ve eviniz çok hareketli misafirleriniz var. Dışarıda ailenizi izleyen insanların gözü çıkmış huzurunuzu kıskanıyorlar sanırım. Her falda olduğu gibi sıkıntı var ama siz bu sıkıntıları rahatlıkla aşıyorsunuz.
Canim falimi gönderiyorum bakarsan iyi olurEki Görüntüle 1138413 Eki Görüntüle 1138415 Eki Görüntüle 1138416 Eki Görüntüle 1138417 Eki Görüntüle 1138418
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bakabilecek var mı..
Tehlikeli bir fal fincanını sevmedim yıkamanı tavsiye ederim.
Başka bir kahve iç çek yükle yarın bir bakayım eğer aynı şekilde çıkarsa konuşuruz iyi gecler yatıyorm şuan dönüş yapamayabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
boynunuzu büküp düşünüyorsunuz canım ama düşünmeyin boşa herşey çok güzel olucak tertemiz bir fal ilişkiniz de gayet güzel sıkıntı yok
canım biraz geç oldu söylediğim vakitten ama sözümü ne kadar gecikse de tutarım; malum final dönemi akşam içmde yoktu bakmak, yani gelmedi ondan daha rahat bi zamanı tercih ettim
öncelikle doğruluğa ve dürüstlüğe çok önem veren birisin aynı zamanda çok da sabırlsıın aşk anlamında sabrettiğin bişeyler var
aslında genel olarak iyisin aileniz de iyi sen de iyisin onlarla bir erkek var koyu kumral biri aşk kartlaı olduğundan sağında soğunda ama şu anda birlikte olup olmadığınızı anlıyamadım değilsiniz heralde
bu erkekle çok güzel bisevgi ilginiz anlaşmanız çok fazlaymış
ondan bi haber alabilirsiniz bi msjlaşma olabilir adeletli bi şekilde ama sonrasında bi engel var ve onu ortadan kaldırabilrseniz mutluluk var
bir de okul ya da iş ne ile uğraşıyosunuz sonucu olumlu olucak son zamanlarda
her şey gönlünce olsun canım