- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1135808
Yaklaşık bir ay önce bende böyle çıkmıştı :)
Size mesaj yaziyorum ama gitmiyor. 28. Sayfada falim vardi ona bakarsaniz bende şimdi sizin faliniza bakarim
bende bılmıyorum bır kez daha yazdım tekrar.
sende bana bakarmısın? bende burada beklıyorum ama
Size mesaj yaziyorum ama gitmiyor. 28. Sayfada falim vardi ona bakarsaniz bende şimdi sizin faliniza bakarim
Eki Görüntüle 1134646 Eki Görüntüle 1134648 Eki Görüntüle 1134645
cherry canım yükledim fotoğrafları iş için kapattım müsait olduğunda bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Burada sadece 7 sayfa gözüküyor isterseniz linkini atın falın
Eki Görüntüle 1134646 Eki Görüntüle 1134648 Eki Görüntüle 1134645
cherry canım yükledim fotoğrafları iş için kapattım müsait olduğunda bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bir konuda ikilemde kalmışsın şunumu yapsam bunu mu yapsam diye kara kara düşünüyorsun bence oluruna bırakmalısın evlimisin bilmiyorum ama eşinle ya da sevgilinle ilgili bir konuda şüphelenmişsin ama bence boşuna üzmüşsün kendini. İşin biraz sanki kötüye gidiyor yeni bir iş bulacaksın orası sana daha iyi gelecek bu kadar gördüm
TSK ederim ama isim yok tek sorunum da o :) nisanlim sadik yani bana sevindim
O zaman yeni işin sana iyi gelecek yani güzel bir iş bulacaksın :)
Ay un tesekkur ederim :)
Eki Görüntüle 1134584 Eki Görüntüle 1134585 Eki Görüntüle 1134586 Eki Görüntüle 1134588 Eki Görüntüle 1134589
Vaktiniz olduğunda bakarmısınız ? :)
Canim falin cok guzel cikmis :)) yalniz iki tane foto acilmadi bende ona gore konuşcam.. cokkkk buyk iki kismet var sana gelior hizli sekilde :)) bide iki haber gelcek cok yakinda cok sevinceksin :)) biri kismetle ilgili biride baska guzel bisey.. bi yere gidiosun kalabalik ama goz onunde olcaksin insanlar senden bahsedecek bi sure guzelliginle ilgli yani :)) ve bi bulusma görüyorum aranizda kalp var yeni bi ask var hatta karsindaki kisiyi durtukleyen biri var.. yani desteklior senle gorusmesini ve cesaret verior ona oda senle bulusma cesaretini gosterior :)) bole mesafelisiniz hani sarmas dolas deil ilk bulusma olurya oyle :) gorduklerim bu kdr canim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkürler çok sevindirdin beni ben yine aynı soruyu soracam o kişinin fiziksel özellikleri gözüküyor mu ? :)
Yok cnm sadece biraz uzun ve hafifiri yapili duruyor o kdrcik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birisi var mi acaba yani gercekten bu isten anlayan birisi????
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü