- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Çook geçmiş olsun. güle güle kullann :)
Lütfen arkadaşlık isteğimi kabul eder misin canım ?
Ben de çok istiyorum bu ameliyatı.
Ama kimi yerde yaş küçükse iyi düşünün vs deniyor. 20lerimdeyim.
Bence yaş erkenken yaptırmak daha doğru değil mi ?
Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım resimlerimi kakdırmıştım. Yeni resim yüklicem bakabilirsin yüklediğimde fikrin olur. İnşallah en kısa zamanda istediğin ameliyatını olur cicişlerine kavuşursun:))
Geçmiş olsun canım hadş bakalım hayırlısı. Resimler duruyor bu arada bulamamışsındır:)
Tahmin edebiliyorum canım bende annemden aynı sözleri duymaktan gına gelmişti. Çabucak olup bitersin inşallah görüşme süreçlerini bizimle paylaşmayı unutma sakın:)
Canım benim resmimi gördün mü bilmiyorum . Emzirmelerimde resmimdeki kadar büyüyordu göğüslerim. Süt gittikten sonra eski halinden daha küçük oldu . Sen bigöğüs altından sırtını ölç bide göğüs üstünden ölç ki ameliyat sonrası değişimi anlayabilesin. Benim ameliyat öncesi sırt ölçüm 71 e göğüs üstü ölçüm84 dü şimdi göğüs üstümü ölçtüğümde 92 çıkıyor. Benim ölçülerimle karşılaştırabirsin kendini. Boyum172 kilom 49-5o arası .
ya ben bu gögüs üstünü yanlış ölçüyorum galiba canım senin eski halini gördüm tıpkı benim şuan ki halim gibi ama senin ölçülerin mesela sırt ölçünle gögüs arası ölçün ameliyat öncesi de 13 cm fark varmış benim suan sırt yani gögüs altı ölçüm 80 gögüs üstü (yanlış ölçmediysem ) 83 böyle söyleyince gögüs sıfır gibi olsa da gögüslerim seninkiler gibi üstler düz ama altta dolu dolu bi avuç dolduran dokum var.. bi de canım senin kaç çocuğun var bi kızın var sanırım başka bebek düşünüyor musun bende meme başı istiyorum kesinlikle o yüzden sordum benim de 2 oğlum var
ya ben bu gögüs üstünü yanlış ölçüyorum galiba canım senin eski halini gördüm tıpkı benim şuan ki halim gibi ama senin ölçülerin mesela sırt ölçünle gögüs arası ölçün ameliyat öncesi de 13 cm fark varmış benim suan sırt yani gögüs altı ölçüm 80 gögüs üstü (yanlış ölçmediysem ) 83 böyle söyleyince gögüs sıfır gibi olsa da gögüslerim seninkiler gibi üstler düz ama altta dolu dolu bi avuç dolduran dokum var.. bi de canım senin kaç çocuğun var bi kızın var sanırım başka bebek düşünüyor musun bende meme başı istiyorum kesinlikle o yüzden sordum benim de 2 oğlum var
Canım benim iki kızım var :) dahasını Allah isteyene versin . Olan evlatlarımıza uzun ömürler versin. Ölçülerini yanlış alıyorsundur tatlım arzum göstermiş o şekilde ölç bi bakalım. Ben ilk barış beye gitmişim ona olucaktım bana ssana yapmayaşım senin göğsün var dedi inanabiliyo musun zor ikna etmiştim.meme altından kesi yapmaya ikna etmişti beni. Emzirmem bireli 3 ay olmuştu 3 ay saha bekleyelim dedi ok dedim. Tabi ben o sırada 2. Ye kazara hamile kaldım. Onuda emzirip büyüttükten sonra başka doktor arayışları içine girdim ama yine meme altı istiyodum. Sonra doktırum meme başının uygun olabileceğini söledi ben istemedim. Ama forumda sohbet ederken Arzumcum saolsum meme başını sana doktor uygun gördüyse kesinlikle tavsiye ederim hiç iz kalmıyor dedi. Onun sözüne istinaden bende öle oldum iyikide olmuşum 2 ay geçti ne hissizlik var Ne iz.Eğer doktorum uygun görürse benimde tavsiyemdir.
:)) Barış beye görüşmeye bende gitmiştim.Banada gögüsler çok güzel,nesini begenmiyorsunuz demiştiYahu nesi güzel,üst dümdüz altta bir avuç vıcık bir meme dokusu,full dolgulu sütyenlere mahkum bir hayat neyse tamam,istiyorsanız yaparız demişti.Ama bana söyledigi protez boyutu beni zaten şoka soktu..Ben 400cc falan düşünüyorum diyincede o şoka girdi zaten İkimizde şokun etkisiyle sersemleyip kaldık öyle.Nasıl çıktım gittim hatırlamıyorum,çıkış o çıkış yani Nasip kısmet işte sonuçta içine sinen doktora karar kılıyorsun..Allahıma şükür hayatımın en doğru kararını verdim belkide.Çok mutluyum,hep dua ediyorum..Bana bu günleride gösterdi yüce mevlam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?