- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Merhaba kızlar ,
Bugun saat 9.30 da başlayan ameliyatımdan 10.30 da çıktım. 275cc high profil mentor meme başından kas zarı tekniğiyle takıldı. DAha yükseğini kaldırmamış zaten meme dokum biraz olduğu için 275cc bile ağzıma giricek gibi duruyo:)) sargı falan hiçbirşey yok meme başında dikişin olduğu yerde bi bant gibi bişi var direk südyen giydirmişler.ağrım yok denilecek kadar az sadecce kollarımdan gğç almaya çalıştığımda az bi acı oluyor . Bı kadar kolay oldu bitti doğum sancısının onda biri bile değil diyebilirim. Şu an dolaşaniliyorum drenlerim var yarın sabah taburcu olmadan çıkarıcaklarmış. Doktorumdan öyle memnunumki anlatamam bu kadar ağrısız kolay olucapını bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı ve doktorum baya rahatlattı beni çalışanların güleryüzlü olmaları falan ne bilim çok ilgililer kesinlikle olmak isteyenlere tavsiye ederim. Darısı tüm isteyenlere:)))
Canım ben esteeworld de doç dr fatih pekere oldum 3000 euro nakitte yüzde on indirim yapıyolar istersen taksitte yapıyorlar. Ayrıca özellikle belirtmek isterimki esteeworld güzellik merkezi veya klinik değil estetik cerrahi hastanesi. İçini gezdim yoğun bakım üniteleri var ve tam donanımlı. Zaten fatih bey eski gatanın doktoru çok tecrubeli ve bilgili her yöntemi onun için kişinin yapısı elverdiği sürece uygulatabiliyor. Dediğim gibi kişinin yapısı elverdipi sürece istediğin yerden kedi istediğin damla ya da yuvarlak orotez istediğin yere protez yerleşimi uygunsan gerçekleştiriyor. Sadece kas altı protezi tasvip etmiyor. Kas kesmek demek insan anatomisiyle oynamak demektir dedi biz bu işi en doğal bücudun kendi anatomisini bozmadan nasıl yapabilirizi istiyoruz dedi. Anestezi uzmanı zaten ayrı bi tecrube ne mide bulantısı ne bişey hiçbirşey hatırlamıyorum. Uyandığımda da gayet rahattım şu an hastanede elimde drenler yürüyorum. İnan göğüslerimi gördüm annem resimlerini çekti bile:)) hiç istemiyodu o bile inanamadı bu kadar nasıl doğal olanilir süper oldular diye. Ay ne bilim şu an pek ağrım yok çok mutluyum inşallah değişmez. Elimde telefon burdan cvp yetiştiriyorum.
Teşekkürler canım sen nasılsın bir hafta sen ameliyat olalı rahat harKet ettirebiliyor musun kollarını? Ödemler indi mi? Dikişlerin nasıl ? Benim kendi eriycekmiş bir hafta duş yokmuşyine oraya su değdirmeden yıkanırım ben gerçi.
Merhaba kızlar ,
Bugun saat 9.30 da başlayan ameliyatımdan 10.30 da çıktım. 275cc high profil mentor meme başından kas zarı tekniğiyle takıldı. DAha yükseğini kaldırmamış zaten meme dokum biraz olduğu için 275cc bile ağzıma giricek gibi duruyo:)) sargı falan hiçbirşey yok meme başında dikişin olduğu yerde bi bant gibi bişi var direk südyen giydirmişler.ağrım yok denilecek kadar az sadecce kollarımdan gğç almaya çalıştığımda az bi acı oluyor . Bı kadar kolay oldu bitti doğum sancısının onda biri bile değil diyebilirim. Şu an dolaşaniliyorum drenlerim var yarın sabah taburcu olmadan çıkarıcaklarmış. Doktorumdan öyle memnunumki anlatamam bu kadar ağrısız kolay olucapını bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı ve doktorum baya rahatlattı beni çalışanların güleryüzlü olmaları falan ne bilim çok ilgililer kesinlikle olmak isteyenlere tavsiye ederim. Darısı tüm isteyenlere:)))
geçmiş olsun öncelikle. kollarından güç alarak doğrulursan tabi ki ağrın olur. yatıp kalkarken yardımcı olsunlar sana. o anlarda kimse yoksa yanında ayağını yatağın kenarına koy ve öyle doğrul. sırtına yük binmeyecek böylelikle. yüksek de olmalı yatak-sırt açın bir süre daha. "memeli ve mutlu" dünyasına hoş geldin :)
İnşallah canım yaptırmaya karar verdiğin zaman benle iletişime geçersen yardımcı olurum. Fatih beyim elleri büyülü gibi herkes şokta:)) saçımı bile kendim topluyorum eve çıktım dolaşıyorum. Eşim seni gören amrliyattan çıkmış demez msşaallah sana dedi. Bugün sabah eve geldikten sonra hem yürüyüş olsun diye eczaneye markete kadar kızımın elinden tuttum annemle çıktım. Yürüyüşüm falan normal şu an yapmadığım tek şey çocuklarımı kucağıma almıyorum bişey kaldırmak yasak diye. Ya ağrı eşiğim yüksek yada fatih beyin elleri marifetlibide kas altına konulmadı kas zarı altına konuldu onunda etkisi var. Ama yinede ameliyat olan bi insana göre süperim şükürler olsun. Bitek drenler çıkarken fena oldum içimden bişey çekiliyomuş gibi oldu tansiyonum düştü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?