- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Dışarıdan gözüken birşey yoktu elle muayenede farketti sütyen askılarını sonuna kadar mı çektin sen aşağıdan sütyen bası yapmış solgöğsündeki protezi yukarıda tutmuş açtığım cebin alt kısmı kapanmaya başlamış dedi. Eliyle protezi oynata oynata açtı canım biraz yandı bi gece orası baya acıdı. Şimdi rahatım sütyen bir hafta takma dedi açılsın orası diye. Aslında askıları başka bir doktor çekmişti kontrole gittiğimde sütueni böle sıkı kullanıcaksın demişti. Bende kendi doktoruma demedim ben kendim bilemedim çektim sütyen askılarını sonuna kadar dedim .
Konumu başından okuyanlar bilir doktorum ben ameyat olduktan bir hafta sonra muayenehane açtığı için ayrılmış. Benide bilgilendirmediler bir hafta sonra kontrole gittiğimde başka bir doktorla katşılaştım o yaptı kontrolümü o gün sıktı askılarımı sonuna kadar. Sonra kendi doktoruma gittim cumartesi o gün dedi bana sen askılarını çekmişsin galiba diye. Amma uzun anlatmışım :))
Yaprak'cım çok teşekkür ederim yorumların için.İçime su serptin...
Korkum acı çekmek diil, bana doğum sancıları bile vız geldi! Korkum işyerindeki arkadaşların farketmesi en çok :)ş başı yaptığımda belli olmaması...
Umarım göz açıp kapayıncaya kadar geçer ve atlatırım. Çok az kaldı ameliyatıma :)
Aman amann..Geçmiş olsun tatlım..Bak,bir hastaya en iyi gelecek şeyi sadece kendi doktoru bilebilir işte..Yanlış sütyen kullanımı,yatma pozisyonları gibi yanlış yapılacak birşey gögsün şeklini bozabilir..Biz hep diyoruzya aman doktor kontrollerini aksatmayın,doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın..Burada başka bir kişinin yazıp çizdigine göre hareket etmeyin diye
Neyseki doktorun ufak bir müdahaleyle halletmiş,düzeltmiş durumu.Tekrar geçmiş olsun canım
Teşekkürler canım neyseki başka bi sorun çıkmadı.
Allah korusun canımAllahım seni kötü gözlerden nazarlardan korusun Bol bol oku kendini diyorum,birşey diyorum duyuyormusun ?
Amin amin saol canım benim ya
Slm kızlar cumartesi doktor kontrolüm vardı. Herşey normale dönmüş. Yalnız 1 ay sütyen takma dedi. Göğüs ucu bandı kullanabilirmişim. Sütyensiz çok zorlanıyorum ya. Sanki biri anlıycak da bu kadın niye içine sütyen giymemiş dicek gibi. Eczaneye sordum göğüs ucu bandı bizde yok dediler. İç çamaşırı dükkanlarında mı bulunur nerde bulunur acaba?
herkese mrhba.ben aranıza yeni katıldım.direk konuya atlıyorum.geçen hafta cmrtesi fatih dağdelenle görüştüm.nasıl bir doktor bilgisi olan var mı.birde 2700 euro dedi.ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Canım benim Fatih dağdelenle ilgili pek bir bilgim yok açıkçası. Başka bir doktorla görüşmeyi düşünmüyor musun. Sadece kendisini mi düşünüyorsun?
Bir haftada bi aksilik olmazsa çok kolay toparlanırsın canım. Fatih hocaya ameliyat olduktan sonra Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım . Geçmişi çok sağlam eskiden ilk görev zamanları uZuvları kopan askerlerin cerrahi girişimlerini yaparmış. Mikrocerrahi ve rekonstrüktif konusunda da çok tecrübeli. Titiz ve çok milimetrik çalışması geçmişine dayanıyor . Tavsiye eder misin dersen kesinlikle ederim çok güven veriyor. Yalnız tek tavsiyem 300 den aşağı kesinlikle taktırma hangi doktor olursa olsun bu konuda ısrarcı ol bence.
christian_louboutin slm tatlım.sen 43. günündesin yanılmıyorsam.büyüklüğünden memnunmusun hala ve ne durumdasın.yani ağrı fln oluyrmu?
Çook geçmiş olsun. güle güle kullann :)
Lütfen arkadaşlık isteğimi kabul eder misin canım ?
Ben de çok istiyorum bu ameliyatı.
Ama kimi yerde yaş küçükse iyi düşünün vs deniyor. 20lerimdeyim.
Bence yaş erkenken yaptırmak daha doğru değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?