- Konu Sahibi Christian_Louboutin
Dışarı çıkacağım zaman kullanıyorum canım. Evde hiçbirşey takmıyorum . Sporcu sütyeni takmayı bırakmamı sölemişti doktorum onun için evde şimdilik takmıyorum. Balenliyi rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama yine de sadece dışarıda kullanıyorum . Sen ne yaptın tatlım bi sıkıntın var mı herşey yolunda mı?
İşlerin yoğunluğundan bakamadım foruma bi türlü bnde 2 hfta önce gittim kontrole artık sporcu sütyeni takma dedi ama o kdr alışmışım ki gece takmaya bir eksiklik oldu :) enli içinde takmaya başlayabilirsin dedi ama iş yerinde olduğum için bütün gün 8 saat sonunda belki ameliyat yerlerinde acı falan olabilir o zaman çıkar dedi 3-4 saat için sıkıntı olmaz da hala tedirginim balenli konusunda.. her sabah elim gidiyor vazgeçiyorum. evde yarım atlet kullanıyorum. aşağı inmesi gerekiyormuş geçen bir elbise giydim göğüs dekoltesi olan sütyen takmadan sanki sütyen takmış gibi duruyor. aşağı inmelerini istemiyorum açık söylemek gerekirse :) 1 ay öncesine göre de baya yumuşadılar sninkilerin yumuşaklığı ne durumda?