• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Christian_louboutin' in de ameliyat oldu:))

Dışarı çıkacağım zaman kullanıyorum canım. Evde hiçbirşey takmıyorum . Sporcu sütyeni takmayı bırakmamı sölemişti doktorum onun için evde şimdilik takmıyorum. Balenliyi rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama yine de sadece dışarıda kullanıyorum . Sen ne yaptın tatlım bi sıkıntın var mı herşey yolunda mı?

İşlerin yoğunluğundan bakamadım foruma bi türlü :( bnde 2 hfta önce gittim kontrole artık sporcu sütyeni takma dedi ama o kdr alışmışım ki gece takmaya bir eksiklik oldu :) enli içinde takmaya başlayabilirsin dedi ama iş yerinde olduğum için bütün gün 8 saat sonunda belki ameliyat yerlerinde acı falan olabilir o zaman çıkar dedi 3-4 saat için sıkıntı olmaz da hala tedirginim balenli konusunda.. her sabah elim gidiyor vazgeçiyorum. evde yarım atlet kullanıyorum. aşağı inmesi gerekiyormuş geçen bir elbise giydim göğüs dekoltesi olan sütyen takmadan sanki sütyen takmış gibi duruyor. aşağı inmelerini istemiyorum açık söylemek gerekirse :) 1 ay öncesine göre de baya yumuşadılar sninkilerin yumuşaklığı ne durumda?

İşlerin yoğunluğundan bakamadım foruma bi türlü :( bnde 2 hfta önce gittim kontrole artık sporcu sütyeni takma dedi ama o kdr alışmışım ki gece takmaya bir eksiklik oldu :) enli içinde takmaya başlayabilirsin dedi ama iş yerinde olduğum için bütün gün 8 saat sonunda belki ameliyat yerlerinde acı falan olabilir o zaman çıkar dedi 3-4 saat için sıkıntı olmaz da hala tedirginim balenli konusunda.. her sabah elim gidiyor vazgeçiyorum. evde yarım atlet kullanıyorum. aşağı inmesi gerekiyormuş geçen bir elbise giydim göğüs dekoltesi olan sütyen takmadan sanki sütyen takmış gibi duruyor. aşağı inmelerini istemiyorum açık söylemek gerekirse :) 1 ay öncesine göre de baya yumuşadılar sninkilerin yumuşaklığı ne durumda?

Tabi ilk gergin sertlikleri gitti . Yumuşama başladı ama istemiyorum bende yumuşamasını. Bu hali güzel daha da yumuşamasınlar:) bi sene sonra bu halinden daha da yumuşak olursa daha sertini bile taktırabilirim:)) bende böle diri diri dursunlar istiyorum. Albüm ekledim bakabilirsin belli oluyo yumuşadıkları zaten .

Canım benim görüşmenin güzel geçmesine sevindim . Doktorum ilk görüşme anından itibaren çok güven veriyor zaten:) genekde meme dokusu olmayanlara kas altı tercih ediliyor doğal durması açısından. Dokun olsun olmasın konuşulanlardan Genel olarak daha doğal durduğu inanılışı var. Zamanla yer çekiminede daha geç yeniliyor diyorlar. Ama bana şimdi sorsan olur muydun? Yinede kas altı olmazdım. Bide fatih bey çok zorunlu olmadıkça kas kesmiyorum. Kas kesmek insan anatomisini bozmak demektir benim için demişti. :) hakkında hayırlısı bakalım. Bide haftaya hasan beylede görüş içine hangisi sinerse karar verirsin artık. Bide merak ettim canım yeni ameliyat maliyeti ne kadar olmuş fatih beyin ?

canım işler yoğun kusura bakma geç yazıyorum.6000 dedi şeker.birde bana sordu:beni nasıl buldun diye bende tavsiye dedim.net ismi vermedim sır dedim.senin ismini sordu sinan bey(asistanı)bilmiyorum dedim :)) sen kaça yaptırmıştın?

Tabi ilk gergin sertlikleri gitti . Yumuşama başladı ama istemiyorum bende yumuşamasını. Bu hali güzel daha da yumuşamasınlar:) bi sene sonra bu halinden daha da yumuşak olursa daha sertini bile taktırabilirim:)) bende böle diri diri dursunlar istiyorum. Albüm ekledim bakabilirsin belli oluyo yumuşadıkları zaten .

gene bakamıyorum albüme 25 msj gerekiyormuş :(((

Canım sinan bey çok iyi biri ameliyat sürecinde öncesi ve sonrasında hep yanında oluyor. Bana çok yardımları dokundu çok kaprisimi çekti valla:) Ben esteeworld de olmuştum 6400 ödemiştim. Hastanenin fiyatıydı bu . Yeni fiyatını ondan merak ettim. Fatih beye Karar kılarsan ismimi verebilirsin :) sinem benim adım. Mesaj sayını doldurmak için forum anasayfasında sonda deneme tahtasına boş içerikli mesajlar atabilirsin.

Merhaba kızlar ,
Bugun saat 9.30 da başlayan ameliyatımdan 10.30 da çıktım. 275cc high profil mentor meme başından kas zarı tekniğiyle takıldı. DAha yükseğini kaldırmamış zaten meme dokum biraz olduğu için 275cc bile ağzıma giricek gibi duruyo:)) sargı falan hiçbirşey yok meme başında dikişin olduğu yerde bi bant gibi bişi var direk südyen giydirmişler.ağrım yok denilecek kadar az sadecce kollarımdan gğç almaya çalıştığımda az bi acı oluyor . Bı kadar kolay oldu bitti doğum sancısının onda biri bile değil diyebilirim. Şu an dolaşaniliyorum drenlerim var yarın sabah taburcu olmadan çıkarıcaklarmış. Doktorumdan öyle memnunumki anlatamam bu kadar ağrısız kolay olucapını bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı ve doktorum baya rahatlattı beni çalışanların güleryüzlü olmaları falan ne bilim çok ilgililer kesinlikle olmak isteyenlere tavsiye ederim. Darısı tüm isteyenlere:))):21:

Canım daha oncede sormustum ama bunu cevaplamak ıcın erken demıstın...sanrım ustunden gectı biraz:) bende memebası dusunuyorum..hissizlik oldummu ? suanda ne durumda..banada doktor membası uygun dedı..ayrıca senın gıbı 275-280 cc uygun gördu.ç..benım de biraz meme dokum var...kasustu olur dedı..sen elleyınce elıne gelıyormu? bide neolur fikir vermesı ıcın resımlerıne bakabılırmıyım..cok kararsızım ?

Canım daha oncede sormustum ama bunu cevaplamak ıcın erken demıstın...sanrım ustunden gectı biraz:) bende memebası dusunuyorum..hissizlik oldummu ? suanda ne durumda..banada doktor membası uygun dedı..ayrıca senın gıbı 275-280 cc uygun gördu.ç..benım de biraz meme dokum var...kasustu olur dedı..sen elleyınce elıne gelıyormu? bide neolur fikir vermesı ıcın resımlerıne bakabılırmıyım..cok kararsızım ?

Canım meme başım eskisinden daha hassas diyebilirim:) iz neredeyse yok gibi hiç belli olmuyor. Elle sıkıldığında da katiyen protez ele gelmiyor. Ameliyat öncesi ben ele gelse bile razıydım. Ama emin ol ele kesinlikle gelmiyor garanti veriyorum. Damla model nasıl oluyor hissediliyor mu bilmiyorum. Ama iyiki yaotırmamışım yoksa eşim onu döndürürdü:) eminim:)))

Son düzenleme:
Canım meme başım eskisinden daha hassas diyebilirim:) iz neredeyse yok gibi hiç belli olmuyor. Elle sıkıldığında da katiyen protez ele gelmiyor. Ameliyat öncesi ben ele gelse bile razıydım. Ama emin ol ele kesinlikle gelmiyor garanti veriyorum. Damla model nasıl oluyor hissediliyor mu bilmiyorum. Ama iyiki yaotırmamışım yoksa eşim onu döndürürdü:) eminim:)))

Yavrum,bize damla protez asla olmazdı zaten.Allahta gönlümüze göre verdi,sütyenlete maruz kalmayan diri kıskanılası göğüslere sahip olduk şükür :34:
Ayrıca damla bizde dönerdi olayınada katılıyorum :23: protezin cebini bile açar genişletirler valla :9:
Ameliyattan önce azda olsa kendi dokunun olması bir şans.Çok azda olsa kendi dokusu olanlarda protezi hissetmeme durumu var.Hiç meme dokusu olmayan bayanlarda bu risk tabiki daha yüksek oluyor..Bende asla hissetmiyorum protezimi :nazar:Ayrıca gerçektende gögüslerim ve meme ucum eskisindende çok daha hassas Maşallah :nazar::21::23:

Canım meme başım eskisinden daha hassas diyebilirim:) iz neredeyse yok gibi hiç belli olmuyor. Elle sıkıldığında da katiyen protez ele gelmiyor. Ameliyat öncesi ben ele gelse bile razıydım. Ama emin ol ele kesinlikle gelmiyor garanti veriyorum. Damla model nasıl oluyor hissediliyor mu bilmiyorum. Ama iyiki yaotırmamışım yoksa eşim onu döndürürdü:) eminim:)))[/QU

damla taktırmanın bir dezavantajı daha cıktı :) cok guldum yaa:) memeucu için cesaretlendım:) aslında tek tek kafamda hersey oturdu dualplan yuvarlak 270-300 cc arası bide membası dersek tmm olcak..ee tabı birde doktor secımı.aslında en onemlısı o:)
bekar oldugum ıcın korkuyorum hissizlik süt bezlerı falan ama olan herkes ole bi durum yok dıyor daha ben karsılasmadım daha dogrusu...buarada senınkıler cok dogal olmus..umarım bende aynı dogallıgı yakalarım

tatlişim ya gene allak bullak oldum.özelden atamıyorum yetersizmiş msjım.bana fatih hoca kas zarı altı olur dedi. bende ağrıdan da korktuğum için sevinmiştim ancak bu formdan okuduğum kadarla kas altı daha doğal ve elle muaynede bile hissedilmiyormuş,ultrason daha rahat çekiliyormuş.sen sıktığında protezi hissediyormusun canım.en iyi yaptıran bilir dedim sana danışıyorum :))

Canım benim katiyen hissedilmiyo. İlk zamanlar taş gibi füze gibi oluyolar daha sonra yumuşayıp normal formlarına giriyolar. Evde değilim şu an eve dönünce güncel foto koyarım tatlım :) ama ille kas altı istiyosan yapar. Ben ameliyata girmeden önce kas altı diye anlaşmıştık. Odama son an geldi kontrol etmek için o zmn dedim ki kas zarı altı demiştiniz aklım kaldı diye. O zmn bana kad kesmek zorunlu olmadıkça tercihim değil insan anatomisi ile oynamak bana doğru gelmiyor, ne kadar iyileşirse iyileşsin eskisi gibi olmaz dedi. O an tmm o zmn öle olsun dedim . Yoksa kas altı olucaktım. Yani ille ben doğal duracağı inancındayım dersen sana aksi bi durum teşkil etmiyorsa yapıyor. Ama tavsiyem kendini doktorun ellerine bırakmak. Son gittiğimde konuştum seni hatırladı sinan bey ismimi vermedi arkadaşım ama bendim dedim:) o zmn hatırladı.

Merhaba Cristian,bende 3gun önce ameliyat oldum .benimki orta profil 275 cc kas alti.beni arkadaş olarak ekler misin.benim kiler küçük oldu sanki.

Canım ekledim bakabilirsin. Önceki halide var resimlerde. Eve döniyim yenileri eklerim:) orta profil olması ve eski göğüs dokunun az olması kriterleri küçük hissetmene sebep olabilir.

Canim benimkiler sana gore baya küçük kaliyor.önceki meme dokum çok azdı.birde hem kas altı,hem profili modsrete plus çok farketmiş bende.simdilik yapacak birşey yok.doktorumun dediği gibi silikonun kası iterek gerçek hacmine ulasmasıni bekleyecegim

Christian_Louboutin bende kas altı dusunuyorum cocuk dogurmadıgım ıcın henuz sonradan sut verırken sorun yasanmaması adına.sızın gıttıgınız fatıh bey etıler subesındemı yoksa bahcelıevlerdede muane olabılırmıym.resımelrınız hala varsa bende gorebılrımıyım acaba :)

Fatih bey esteeworld etilerdeydi ayrıldı canım. Caddebostanda muayenehanesi var ameliyatlarınıda bostancıda bi özel hastanede yapıyor. Görüşmeye gidersen emzirmediğin için saba en uygun olan yöntemi kendi önerecektir :)

Canım benim katiyen hissedilmiyo. İlk zamanlar taş gibi füze gibi oluyolar daha sonra yumuşayıp normal formlarına giriyolar. Evde değilim şu an eve dönünce güncel foto koyarım tatlım :) ama ille kas altı istiyosan yapar. Ben ameliyata girmeden önce kas altı diye anlaşmıştık. Odama son an geldi kontrol etmek için o zmn dedim ki kas zarı altı demiştiniz aklım kaldı diye. O zmn bana kad kesmek zorunlu olmadıkça tercihim değil insan anatomisi ile oynamak bana doğru gelmiyor, ne kadar iyileşirse iyileşsin eskisi gibi olmaz dedi. O an tmm o zmn öle olsun dedim . Yoksa kas altı olucaktım. Yani ille ben doğal duracağı inancındayım dersen sana aksi bi durum teşkil etmiyorsa yapıyor. Ama tavsiyem kendini doktorun ellerine bırakmak. Son gittiğimde konuştum seni hatırladı sinan bey ismimi vermedi arkadaşım ama bendim dedim:) o zmn hatırladı.

tatlım kesinlikle haklısınız bir doktora güvenip ona bırakcaksın kendini tabii kendini ve ne istediğini ii ifade edeceksin.annemler ankarada.annem bayram hatta eylüle bırak dedi.ben gelemem dedi.çok canım sıkıldı.kadıncağız haklı mezaretleri mantıklı.e bende ist tekim.birisi olmalı yanımda.anneme kaldım anlıycan ama biran önce olmak istiyorum.sıkıldım valla dallandı budaklandı.sinan bey bişey dedi mi benim hakkımda.göğüs dokusu var yok gibisinden.

Back