- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
Dışarıdan gözüken birşey yoktu elle muayenede farketti sütyen askılarını sonuna kadar mı çektin sen aşağıdan sütyen bası yapmış solgöğsündeki protezi yukarıda tutmuş açtığım cebin alt kısmı kapanmaya başlamış dedi. Eliyle protezi oynata oynata açtı canım biraz yandı bi gece orası baya acıdı. Şimdi rahatım sütyen bir hafta takma dedi açılsın orası diye. Aslında askıları başka bir doktor çekmişti kontrole gittiğimde sütueni böle sıkı kullanıcaksın demişti. Bende kendi doktoruma demedim ben kendim bilemedim çektim sütyen askılarını sonuna kadar dedim .
Konumu başından okuyanlar bilir doktorum ben ameyat olduktan bir hafta sonra muayenehane açtığı için ayrılmış. Benide bilgilendirmediler bir hafta sonra kontrole gittiğimde başka bir doktorla katşılaştım o yaptı kontrolümü o gün sıktı askılarımı sonuna kadar. Sonra kendi doktoruma gittim cumartesi o gün dedi bana sen askılarını çekmişsin galiba diye. Amma uzun anlatmışım :))
Aman amann..Geçmiş olsun tatlım..Bak,bir hastaya en iyi gelecek şeyi sadece kendi doktoru bilebilir işte..Yanlış sütyen kullanımı,yatma pozisyonları gibi yanlış yapılacak birşey gögsün şeklini bozabilir..Biz hep diyoruzya aman doktor kontrollerini aksatmayın,doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın..Burada başka bir kişinin yazıp çizdigine göre hareket etmeyin diye
Neyseki doktorun ufak bir müdahaleyle halletmiş,düzeltmiş durumu.Tekrar geçmiş olsun canım