- Konu Sahibi Christian_Louboutin
geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatih bey esteeworld etilerdeydi ayrıldı canım. Caddebostanda muayenehanesi var ameliyatlarınıda bostancıda bi özel hastanede yapıyor. Görüşmeye gidersen emzirmediğin için saba en uygun olan yöntemi kendi önerecektir :)
geçmiş olsun canım
canim yeni goguslerin hayirli olsun.senin konunu okuyunca fatih peker kafama yatti acikcasi beklentilerime cvp verebilicek bi dr mail attim kendisine.bende kas zari alti istiyirym.ankarada dusunuyordum dr arastirmasi asamasindayim.bayramdan sonra istbulada gidicem kismetse hayirlisi artik.fikir edinmk acisndan eklermisin benide gormem mumkunmu acaba cnm
Elbinyacım fikir edinmen adına sütyensiz blüzlü son halini ekledim bi bak bKalım. Bikinili fotoğrAf da koyucam o hallerinede bakarsın. Bu aralar girmeye pek vaktim olmuyo hep dışardayım malum yaz geldi hne yorum yapabiliyorum ne cvp yazabiliyorum. Kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum.
Elbinyacım fikir edinmen adına sütyensiz blüzlü son halini ekledim bi bak bKalım. Bikinili fotoğrAf da koyucam o hallerinede bakarsın. Bu aralar girmeye pek vaktim olmuyo hep dışardayım malum yaz geldi hne yorum yapabiliyorum ne cvp yazabiliyorum. Kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum.
Bende resim gorebilir miyim lütfeen:26:?! Arkadas olarak ekler misin?
cok gecmis olsun darisi benim basima. burda boyle guzel,seyler okudukca icimdeki korku daha da azaliyo ve ameliyata daha da hazir oluyorum.
Paylaş canım,en azından bilgimiz olsun Yaşlanmakmı,o ne yahu :44: