Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Kızlar son durumum, 20 günde 5 kilo verdim. Şu an adet öncesi haftamdayım diye sanırım kilo sabit bikaç gündür. Ama adet öncesi kilom artardı artmadı. 3 gündür karbonhidrat alımım arttı ama kilo sabit çok şükür. Adet sonrası hızlı bir düşüş daha bekliyorum hayırlısıyla

Offf amma kıskandım hee :)) çok tebrikler. Şu anda sana bu yorumu koşu bandı üzerinde debelenirken yazıyorm hırsında böylesi. Hem yürümem lazım hem burda bişey kaçırmak istemiyorumm. Sen sitedn mi almıştın aktardan mı unuttum önceki yorumları

Siteden 3 aylık paket aldım canım. 20 -25 gündür yan gelip yatıyorum bense spor yapıyordum öncesinde 1 gr gitmiyordu. Spor boş iş, zaman kaybı

Siteden 3 aylık paket aldım canım. 20 -25 gündür yan gelip yatıyorum bense spor yapıyordum öncesinde 1 gr gitmiyordu. Spor boş iş, zaman kaybı
Ay deme öylee sular seller gibi terliyorum boşuna olmasın ben herbalife kullanıyorum tek spor değil Yani yaptığım. Chiada alıcamda önce bi karar verebilsem nerden alcağıma. Şu an zaten shake kullanıyorum sabah akşam. E onda da shake var. Sadece tohumu satılsa sitede ne güzel olurdu. Ama valla özendim sanaa

Chiaseti.co adres ve (0216) 235 01 55 numaraya sahip olan site orijinal ya da yasal olan sayfa mi arkadaşlar lütfen sipariş veren birisi bana bilgi verebilir mi acil??

O dediğinden arkadaşım kullandı. Zayıflatmadı.

Tebrikleeerrr :) darısı başımızaaa.. ben bugun itibariyle chia , yeşil çay ve limonlu su ile birlikte her gün 1 defa olmak üzere kayısı çayı da içmeye başladım , zaten 7-8 kilo fazlam var , ve hemen bağırsaklarımı çalıştırdı. bilginize :)

Hadi hayırlısı inşallah. Kayısı çayı barsakları çalıştırmıştır. Chia bende kabızlık yaptı, tam kabızlık değilde..

Hmmm güzel.daha ben bir düzene oturtamadım.su son günlerde zor veriyorum kilo diye moralim bozuk,iştahım açık.o yuzden hic doymuyorum.o yüzden anlamıyorum chiayı.
Bence hic moralini bozma diyetisyenede gittim ben onun da dedigi ilk basta 2-3 kiloyu hizli verirsin daha sonra duraksama donemine girersin o zaman kilo veremzsin 100 gr 200 gr belki hic ama pes etmemen gerekir bende aynen oyle pes etmiorm sabrin sonu selamettir dioruz
Bh

Himm metblzman yavas demekki bende herbealife kullandim ondan sonra ne olduysa oldu metblzmam yerle bir oldu resmen umarim snde biran once istedigin kiloya ulasirsin

Himm metblzman yavas demekki bende herbealife kullandim ondan sonra ne olduysa oldu metblzmam yerle bir oldu resmen umarim snde biran once istedigin kiloya ulasirsin
Evet maalesef yavaş.hizlandiramiyorum da.inşallah canım,inşallah hepimiz istedigimiz kiloya geliriz.benim bu gidişle 1 seneyi bulacak.:))))

Kızlar chia yi nasıl kullanıyorsunuz ben sabahları 1 tatlı kaşığı 1 bardak su ile içiyorum akşam da yoğurt varsa onunla yoksa su ile yapıyorum yine 1 tatlı kaşığı toplamda 1 yemek kaşığı oluyor

Kızlar merhaba. Ben de dün aldim aktardan ve sahte olup olmadığını anlamak için suya koydum.Gece sabah kalktığımda şişme olmamıştı macun gibi kıvam da yoktu sadece bazilari beyaz bir renge dönmüştü kesin sahtedir bu di mi?

merhaba arkadaşlar,
2013 yılından beri kilo vermeyi rafa kaldırmıştım. Nasıl olsa yeme yeme zayıfla sonra ye gene eskisi gibi oluyorsun düşüncesi bende sabitleştiği için diyet spor vb hiiiiç bir şey yapmıyordum. yemeyi hele tatlıya bayılırımmmm. (az önce çikolata yedim)
eşim ise zayıflama sevdasında . geçen hafta bilgiğiniz M marketten chia alıp gelmiş. bana araştır deneyelim diye kafamın etini yedi. araştırmada en güvendiğim adres tabiki burası. sizin yazdıklarınızı okudum. tamam bi deneyelim dedik.
chia ile 1 hafta spor diyet yok akşam 3 kaşık yoğurt içine 1 ymk kaş. tükettik. başka birşey yemedik.
ben 72 kilo eşim 95
1.gün 70.8 92 wawww işemi yarıyor nee.. dur bi belki su atmışızdır. akşam yiyince açlık yok ama bişeyler mi yesem acaba.bilmem ki moduna giriyorsun. gece buzzz gibi 1 tane portakal yedim :)

2. gün 70.02 92 sabahları kurt gibi aç oluyorum. (kahvaltıyı hiç sevmem. neskafe bisküvi yerdim) omlet mi yapsam . yok yok 2 haşlanmış yumurta tereyağlı kızarmış ekmek bide çikolata sürdüm. ohhh misss. öğlene de ne varsa yemek ondann.. ama çokkk susamaya başladım. dudaklarım kuruyor eşiminde.

3. gün 70.02 92.0000 Allah allah niye gitmiyo ki. heralde içimdeki kötülüklerdi :)))) akşama gün var napcammmmm. eşimle tabakları aldık eve getirdik.yarın kahvaltı da yemek için. tatlıları yemeden durdum yaaa chianın etkisi yoksaaa o tatlılara dayanamazdım.

7. gün 69.8 91.2

dünya kadar su içiyoruz :) bu haftada yürüyüşe başladım. yürüyüşle beraber sonuçlar nasıl olacak merak ediyorum.

arkadaşlar sabah öğle istediğimiz gibi yedik. hatta 2 gün önce 2 tabak pilav üstü kuru yedim.: chia da marketten. çok su içiyoruz.

Arkadaşlar günaydın
20 gün botunca kullandım tek gram veremedim
Kesinlikle aktardan alınanlar ile set olarak internet sitesinden alınan aynı etkiyi göstermiyor
Set olarak alınanlarda chia dışında birşeyler daha var
Haberiniz olsun ben bırakıyorum kullanmayı
Bu arada kesinlikle tok tutuyor
Ama zayıflamayı hızlandırmıyor

yani gayet iyi gidiyorsunuz...hadi bol şans...

Tok tutuyorsa yemen de daha az olur ve daha az yediğin için kilo vermeye başlarsın.. Hiç birşey durduk yere vücutta yağ yakmaz ki..sadece tok tutar yada su içmeyi sağlar ve bu şekilde kilo vermeye yardımcı oluyor.. Kilo vermeye yardımcı olduğu nokta tok tutması demek ki chia nın..ve bence bu çok çok iyi bir etki...Diye düşünüyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…