Yani o siteden sadece tohum alabiliyor muyuz? Shake ve çayı istemiyorum mesela. Ben mi yanlış araştırdım acaba.Yok ben siteyi kastetmedim.tek de alabilirsin manasında.diyetisyen taylan kümelinin oldugu siteden alıcam ben.kadının videosu da var chiayj anlatan.o yüzden güvenilir buluyorum.tek olarak marketlerde var.
O da neeeeeHaa birde sabah uyanınca ceviz suyu..
O da neeeeeallahım ya yeni bişey duymayalım hemen coşuyoruz :))) ama ceviz suyunu ilk defa duyuyorum? Faydası ve etkisi nedirr??
Yani o siteden sadece tohum alabiliyor muyuz? Shake ve çayı istemiyorum mesela. Ben mi yanlış araştırdım acaba.Bütün paketler set halinde. 10 günlük paket zaten işe yaramaz heralde en az 1 aylık falan almak gerek
Evet o sitede set satıliyor.dedigin gibi 10 gunlük almak da yetmeyecek.en az 1 aylık alınmalı set alinacaksa eger.tohumunu marketlerden alabilirsin.Yani o siteden sadece tohum alabiliyor muyuz? Shake ve çayı istemiyorum mesela. Ben mi yanlış araştırdım acaba.Bütün paketler set halinde. 10 günlük paket zaten işe yaramaz heralde en az 1 aylık falan almak gerek
Bunu nasil yapıyorsun canım?benim metabolizma hızım yavaş maalesef.kolay kilo veremiyorum.Haa birde sabah uyanınca ceviz suyu..
Bu tarifi kolesterol için duymuştum.denemekte fayda var.teşekkür ederim canım.Bir cevizin içini ortasındaki zarıyla birlikte akşamdan ortalama 250 ml ılık suyun içine koyuyorum.. sabah uyanınca onu içiyorum ve içindeki cevizleri yiyorum.. bu kadar.. günde 1 kere ve hergün..Ayrıca hamileler ve emziren kadınlar için bile öneriliyor... o derece faydalı bişey yani..
Hamilelikte kilo almayı engelliyormuş.. ve faydası bebeğe de geçiyormuş..
Bu tarifi kolesterol için duymuştum.denemekte fayda var.teşekkür ederim canım.
Uyguladiģın yeme düzenini planladin mı yoksa gelişigüzel mi uyguladın?ac karnına mı yedin hep?Tesekkur ederim:) ben ilk 4 gun sadece aksamlari kullandim sonra sabah aksam kullandim yalniz birazcik kabizlik skintsi cektim sonra tekrar aksama dondum. Bir tatli kasigi chia yi bir kase yogurtla tuketiyorum.
Metabolizmamı mutlaka hızlandırmalıyım.yarindan itibaren başlayacağım.sagol canım.:*Kolesterol içinde faydalı evet... bende de metabolizma yavaş çalıştıgı için deniyorum..şuana kadar aksatmadan devam ettim.. tavsiye ederim..:)
Yeşil Çayı da ihmal etme...Metabolizmamı mutlaka hızlandırmalıyım.yarindan itibaren başlayacağım.sagol canım.:*
Sabah kahvaltısında yeşil cay içiyorum.sonra da aklıma gelmiyor.ikiye çikarmam lazım.fitoform çayı aldım.dün başladim gunde 2 tane kullanmaya.chiayı da birkac gündür yogurtla yiyorum acıkınca.Yeşil Çayı da ihmal etme...kolay gels,n canım..
Vallaaa kalktım yaptım yazını okur okumaz sabah içicem :)) 2. Hamileliğimde de yaparım unutmazsam not aldım telefonuma o derece yani :))))Bir cevizin içini ortasındaki zarıyla birlikte akşamdan ortalama 250 ml ılık suyun içine koyuyorum.. sabah uyanınca onu içiyorum ve içindeki cevizleri yiyorum.. bu kadar.. günde 1 kere ve hergün..Ayrıca hamileler ve emziren kadınlar için bile öneriliyor... o derece faydalı bişey yani..
Hamilelikte kilo almayı engelliyormuş.. ve faydası bebeğe de geçiyormuş..
Gelisiguzel uyguladim yani. Evet ac karnina yedim ve aciktirmadi beni hic gayet tok tuttuUyguladiģın yeme düzenini planladin mı yoksa gelişigüzel mi uyguladın?ac karnına mı yedin hep?
Hmmm güzel.daha ben bir düzene oturtamadım.su son günlerde zor veriyorum kilo diye moralim bozuk,iştahım açık.o yuzden hic doymuyorum.o yüzden anlamıyorum chiayı.Gelisiguzel uyguladim yani. Evet ac karnina yedim ve aciktirmadi beni hic gayet tok tuttu
Vallaaa kalktım yaptım yazını okur okumaz sabah içicem :)) 2. Hamileliğimde de yaparım unutmazsam not aldım telefonuma o derece yani :))))