Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

kızlar günaydın ben de bugün itibariyle chıa başladım yoğurtla birlikte bir tatlı kaşığı yedim ama sanki hiç doymamışım gibi belki ilk gün olduğu içindir. çok kilo vermem lazım çok :)

günaydınnn , valla aynı şey ilk 2 gün bendede oldu , bu sabah 3.günüm kahvaltıda yedim bakalım güniçinde açlık durumum nasıl olucak.
ki normalde daha az acıkırdım chia yedikten sonra psikolojıkmı bılmıyorum ama ardından bişeyler yeme isteği geldi bana :KK43:

günaydınnn , valla aynı şey ilk 2 gün bendede oldu , bu sabah 3.günüm kahvaltıda yedim bakalım güniçinde açlık durumum nasıl olucak.
ki normalde daha az acıkırdım chia yedikten sonra pskolojımı bılmıyorum ama ardından bişeyler yeme isteği geldi bana :KK43:
şu anda birşey yok normal de acıkırdım bu saatlerde daha acıkmadım ama herhalde doymuyoruz ondan böyle oluyoruz yani tıkabasa yemediğimiz için yadırgıyoruz sanırım :)

Ben bıraktım chia yi. 1 hafta kullandım kiloda herhangi bir değişiklik olmadı yanı sıra şişkinlik ve ödem oldu çok fazla, niye bilmiyorum. Çok heveslenmistim, zaten maksimum5 kilo versem yetecek bana.

Ben bıraktım chia yi. 1 hafta kullandım kiloda herhangi bir değişiklik olmadı yanı sıra şişkinlik ve ödem oldu çok fazla, niye bilmiyorum. Çok heveslenmistim, zaten maksimum5 kilo versem yetecek bana.
tek başına bi çare değil ama yemeğine dikkat ediceksin sporunu da yapıcaksın bakalım benim ilk günüm öğlen bildiğin acıktım hani tok tutuyor flan ya bakalım görücez

Yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum ama bana yaramadı işte. Metabolizmam yavaş zaten benim, kabiz gibi oldum sonrası şişlik belki 3-4 kilo daha verince tekrar bir denerim. Son 1 kilo için, 1 aylık set almıştım yarısı duruyor.

Merhaba bişey sorcam. Bende set olarak aldım. Çay normal baharatlı. Shake denilen ürün kakao gibi geldi bana. Tadları nasıl senin kullandıklarının. Acaba ürün sahtemi bilemedim.
Kakao gibi değilde, hafif pembe renkli, çok hafif tatlı bişii. Çay da baharat yok, funda yaprağı, kiraz sapı, falan karışım halinde.

Hmmm güzel.daha ben bir düzene oturtamadım.su son günlerde zor veriyorum kilo diye moralim bozuk,iştahım açık.o yuzden hic doymuyorum.o yüzden anlamıyorum chiayı.
Bence hic moralini bozma diyetisyenede gittim ben onun da dedigi ilk basta 2-3 kiloyu hizli verirsin daha sonra duraksama donemine girersin o zaman kilo veremzsin 100 gr 200 gr belki hic ama pes etmemen gerekir bende aynen oyle pes etmiorm sabrin sonu selamettir dioruz:KK66:

Arkadaşlar günaydın
Yeşil kahve aldım sabah normal türk kahvesi gibi yaptım ama içemedim tadı çok kötü
Yeşil kahveyi kullanan arkadaşlar başka ne şekilde içebilirim acaba

Arkadaşlar günaydın
Yeşil kahve aldım sabah normal türk kahvesi gibi yaptım ama içemedim tadı çok kötü
Yeşil kahveyi kullanan arkadaşlar başka ne şekilde içebilirim acaba[/QU

Tadının çok kötü olduğunu söylemişlerdi..bende onun için denemedim bile..Benim için tat ve koku olayı çok sıkıntı..Azcık değişik tadı olsun bir şeyin içemem ve yiyemem...:KK43:

Bence hic moralini bozma diyetisyenede gittim ben onun da dedigi ilk basta 2-3 kiloyu hizli verirsin daha sonra duraksama donemine girersin o zaman kilo veremzsin 100 gr 200 gr belki hic ama pes etmemen gerekir bende aynen oyle pes etmiorm sabrin sonu selamettir dioruz:KK66:
Saģol canım desteğin için.ben diyetisyene gidiyorum 1 aydır.1 ayda 2 kilo verebildim.o yüzden moralim bozuk.gerci benim diyetisyen liste vermiyor.benim yediklerimi degerlendiriyor.o yuzden de ağır gidiyor verme işim.2.ay bitsin devam etmeyeceğim.

Bi arkadaş yazmıştı bu konuya hatırlar mısınız
Sütle karıştırıp içmiş
6 kg falan verdim yazıodu
Olmazsa onun yorumuna bir bakayım

Sipariş verdim diyen arkadaşlar acaba nerden nasıl sipariş verdi etkisi ne düzeyde bilgi verebilir mi acaba????

Selam,
Bende 1.5 haftadır kullanıyorum chia..
Baya tok tutuyor. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama günde 2 yemek kaşığından fazla kullanımı zararlı.
Lütfen dikkat edelim :dondurma:

12-13 günde 4 kilo verdim; sanırım kan sulandırıyormuş yarın ameliyat olacağım için cumadan beri kullanmıyorum ama kilom artmadı aynıyım .

X