Herkese merhabaaa :) tüm sayfaları okudum ardından bende yazmaya karar verdim :)
3 aydır dogum kontrol hapı kullandıgım ve yeni evlendiğim için hiç farketmediğim bir şekilde kilom 55 lerden 65 lere kadar cıkmış.
İlk iş olarak dokturuma danışıp ilacı bıraktım çünkü ilacın bende ödem yaptığını düşünüyorum.
Ve hemen detoksa başladım.
Spor yapmak çok istiyorum ancak çalışma saatlerim yogun oldugu için yapamıyorum
Hedefim en kısa zamanda 10 kilo vermek.
Eskiden sabahları ilk iş Türk kahvesi içerken , artık son 9-10 gündür ilk iş limonlu ılık su içiyorum. Ve güne eskiye nazaran daha rahat başlıyorum.
Ve kahvaltıda sadece eti form büsküvi paketinin yarısını ve yanında maydonoz yiyorum.
İlginç gelicek ama kahvaltım sadece bu.
Sadece haftasonları bu menüye 1 adet haşlanmış yumurta dahil ediyorum.
Neden maydonoz derseniz, maydonoz enkuvvetli ödem söktürücülerden biri.
Günde yaklaşık 4 bardak limonlu yeşil çay içiyorum.
Eskiden yeşil çay bana hiç hoş gelmezdi yalnızca bergamotlu siyah çay severdim ama yeşil çayı o kadar cok sevdim ki artık yalnızca onu tüketiyorum. Ama mutlaka limonlu :)
Öğlen yemeklerinde eskiden sadece çorba içerdim artık 2 gündür chia-kinoa ve yoğurt yiyorum.
Akşam yemeklerini eşimle evde yediğimiz için evde ne yemek varsa onu yiyorum ancak yanında asla makarna veya pilav yemiyorum.Ve olabildiğince her yemeğe kinoa ekliyorum.Mesela bu akşam nohut var , ekmeksiz nohuta bol bol kırmızı pulbiber döküp, kinoa ekleyip yoğurt ile yiyeceğim.
Ekmek zaten cok yemezdim şimdi yemem gereken zamanlarda kepekli ekmek tüketiyorum ki zaten normaldede kepekli ekmek tercih ediyordum.
Suan da evimde tartı yok o nedenle birdaha tartılamadım , ilk fırsatta bir tartı edinip son durumu size bildireceğim :)
Ama aynaya baktıgımda özellikle son 3 gündür o malum şişkinliğin gittiğini görüyorum.
Bu arada cok nadir olmakla birlikte elbetteki evde tatlı pasta vs yaptıgımda ufak kaçamaklar yapıyorum :)
Bu arada yazdıklarınızdan sonra yalnız olmadıgımı anlayıp , dahada gaza geldim :)
Hep birlikte güzelleşeceğiz inşallah kızlar :)