Siteden alamıyomuşuz sadece tohumu, ancak aktardan demek ki. Ya da her site farklı satan o kadar çok yer var kiii hangisine güvencez.Yoo, sadece kendisini de alabilirsin.
Yok ben siteyi kastetmedim.tek de alabilirsin manasında.diyetisyen taylan kümelinin oldugu siteden alıcam ben.kadının videosu da var chiayj anlatan.o yüzden güvenilir buluyorum.tek olarak marketlerde var.Siteden alamıyomuşuz sadece tohumu, ancak aktardan demek ki. Ya da her site farklı satan o kadar çok yer var kiii hangisine güvencez.
Canım ben 74 den 69 a düştüm. Hafta sonları abartıyorum. 69 da sabit kalıyorum abartsam da. 5 kilo oldu 20 günde. Bakalım daha ne kadar verecem. Hafta sonları chia kullanamıyorum. bu hafta içi spora başlayacam. 3 ayda vereceğim 10 kiloyu 1 ayda verecem sanırımCyndyrella
Canım senin chia maceran nasıl gidiyor? :)
Verdiğin 3,5 kiloyla mı kaldın yoksa daha da verdin mi?
Ben de dün aktardan zeytin yaprağı aldım çayını içmek için. Aktar sahibi bana chia tohumu önerdi. Hiç duymamıştım. Dedi ki kapış kapış satılıyor bu, herkes bununla zayıflıyor. Az önce aklıma geldi, araştırayım derken burada buldum kendimi. Yarın hemen ben de alıp başlıyorum.
Gunaydin arkadaslar. Bugun chia tohumunu kullanali tam 1 hafta oldu ve tartildim 3.2 kilo vermisimsizlerle paylasmak istedim :)
Canım ben 74 den 69 a düştüm. Hafta sonları abartıyorum. 69 da sabit kalıyorum abartsam da. 5 kilo oldu 20 günde. Bakalım daha ne kadar verecem. Hafta sonları chia kullanamıyorum. bu hafta içi spora başlayacam. 3 ayda vereceğim 10 kiloyu 1 ayda verecem sanırım
Siz chia nızı nerden aldınızGunaydin arkadaslar. Bugun chia tohumunu kullanali tam 1 hafta oldu ve tartildim 3.2 kilo vermisimsizlerle paylasmak istedim :)
Tebrikler canim.nasıl ve ne zaman kullandin peki?Gunaydin arkadaslar. Bugun chia tohumunu kullanali tam 1 hafta oldu ve tartildim 3.2 kilo vermisimsizlerle paylasmak istedim :)
ooooo süpermiş... Devamı gelsin inşallahhhh...:)
E süperrr. Bende de hızlı bir düşüş oldu.canım ben ctesi tartıldm..72.7 gösterdi..Bu sabah tartıldım 71.1 kg gösterdi..Normal mi bu sence?
Aktardan aldim ben chia tohumu olarak 10 liralik:)Siz chia nızı nerden aldınız
Tesekkur ederim:) ben ilk 4 gun sadece aksamlari kullandim sonra sabah aksam kullandim yalniz birazcik kabizlik skintsi cektim sonra tekrar aksama dondum. Bir tatli kasigi chia yi bir kase yogurtla tuketiyorum.Tebrikler canim.nasıl ve ne zaman kullandin peki?
1MARTTAN BERİ DÜZENLİ OLARAK KULLANIYORUM
61,100 GR BAŞLADIM
BUGÜN TARTILDIM 61,100 GR ÇIKTIM:)
YEŞİL KAHVE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM EKSTRA
Valla olmamışHiç mi etkisi olmadı yanii?amaa neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?