Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Kesinlikle olur..Plates çok çok etkili ve sıkılaştırıcı bir spor... çok iyi yapmışsın bence arkadaşım..
Teşekkür ederim:)
Şimdi biz ofiste 4 kişiyiz 1 martta tartıldık
1 nisanda gene tartılıcaz en az zayıflayan gözleme ısmarlıcak o yüzden çok hızlı vermem lazım

Bayanlaaar chia aldim sonundaaa az once yogurta bi tatli kaşigi katip yedim 15 dk beklettim. Etkisj ne zaman oluyo tadida kotu degilmis oyle. Migrostan aldi esim. Basladim bakalim.

Cnm bnm asıl içme sebebim gece uyuyamayıp sabah işe geç kalmamdı ayranın uyku getirdiği bilinen nirşey ztn. Birde buna ek yoğurt vs sigaranın etkilerini azaltır ciğerleri temizler derler bende yoğurt yiyemediğim için hep bu ayranı yapar içerim su yerine soda koyar baktım eşki olmuyorsa azda limon sıkar içerim. Diyet vs yapmıyorum hele spor ah keike yapabilsem diyorum sürekli yememe rağmen kilomu koruyorum.birde yoğurt göbek eriten bir yiyecek okuduklarımdan anladığım kadarıyla neden olmasın ki yani azcık diyet bol su birde bu ayran işe yarayabilir sanırım

Hiç kullanan duymadım tam olarak ne işe yarıyor .
titoyitleri az calışanlar için hızlandırıyo yeterince iyot alamayınca troyitler azcalışıyo ve kilo alıyoruz oyuzden tiroyidi hızlandırıyo mesala troyidi hızlı calışan kişilerde klo problemi yok dünyayı yeseler klo almıyolar oyuzden bende denemeyi düşünüyorum bakalım iy olur işallah sonuc soylerim olumlu olursa

Bencede çok mantıklı...uyguluyorum ve çok memnunum.. hatta yaz akşamlarının serinletici içeceği olacak sanki benim için...soda+Yogurt+limon...

Merhaba arkadaşlar. Ben çarşambadan beri chia tohumu kullanıyorum. Yedijlerimi pek kısmadım ama ekmeği kestim. Ama hiç kilo vermedim daha canım sıkıldı bu duruma.

İnşallah güzel sonuç alırsın , yorumlarını yazmayi unutma lütfen .

Bayanlar chia yi kullandinizda ilk gun neler yasadiniz. Ben bi tatli kasigi yogurtla denedim az oncede 1 bardak sutle denedim pek bi fark goremedim normalmi

Bayanlar chia yi kullandinizda ilk gun neler yasadiniz. Ben bi tatli kasigi yogurtla denedim az oncede 1 bardak sutle denedim pek bi fark goremedim normalmi
bende aynı yoğurda koydum bi tatlı kaşığı biyerde hatamı yapıyoruz sabredemiyormuyuz bilmiyorum hemen klo vermek istiyoruz inşallah herkez zayıflar ah ceken bilir bacı

meraba siz nerede oturuyorsunuz bana yardımcı olur musunuz bu kahve için

herkeseee merhabaallarrr bugün hemen cıkıp chia tohumuna baslamak istiyorum. büyük bir cesaretlee söylemek istiyorumkı suan 96 kiloyumm...ara ara sizinle paylaşımda bulunucamm chianın bende etkisi olup olmadığıyla ilgilii...

Peki bunun sadece tohumunu alamıyo muyuz kızlar? Aktardan değilde siteden alırsak set mi almak zorundayız acaba. Ben şu an herbalife kullanıyorum çünkü chia tohumuyla da desteklemek istiyorum diyeti.

Peki bunun sadece tohumunu alamıyo muyuz kızlar? Aktardan değilde siteden alırsak set mi almak zorundayız acaba. Ben şu an herbalife kullanıyorum çünkü chia tohumuyla da desteklemek istiyorum diyeti.
Yoo, sadece kendisini de alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…