Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı.Bende bugün aldım sayenizde kızlar yazarım sonucu
Valla inşallah öyle olur...Hadi hayırlısı.
Dogru soyluyosunuz bizde alismaya calisiyoruz artik :)Ay günlük yediğimiz şeyler değil mi bizi böyle yapan? Bizim yediklerimizin yanında chia çok masum bir tohum. Kokusuz, lezzetli. Yediğiniz margarinlerin, sucukların salamların yanında chia tohumu çok zavallı kalıyor.
Cnm yoğurt soda limon kürünü sormuşsun ya ben öyle bir kür duymadım ama her akşam yatmadan önce bir bardak ayran içerim mutlaka ve malzemelerim tamda bu saydığın malzemelerdir tatlı yoğurt ayran sevmem ev yoğurdu olacak bana eşki fln o nedenle öyle yaparım ayranı. Benim kilo sorunum yok 49 kıloyum yıllardır spor yapamıyorum vaktim olmuyor iştahın nasıl dersen yatana kdr yerim hemde herşeyi gece 11 de baklavada yerim cipste çikolata da gğnde 3 yada 4 paket gofret yiyorumdur hergün ağzım boş durmaz ama kiloda almam sanırım dediğin kür daha doğrusu bnm ayran işe yarıyor o zmn.Arkadaşlar..!!
az önce nette dolaşırken Yoğurt+soda+limon kürü diye bişey çıktı karşıma.. Bilgisi olan var mı acaba? Daha önce deneyen..?
çok kolay ve rahatlıkla herkesin deneyebileceği bi kür gibi geldi bana..
( Burası chia tohumu için açılan bi sayfa biliyorum ama ekstra bu kür de yapılırsa faydası olacağını düşünüyorum... )
Metabolizmanız hızlıdır.yoksa akşamları içtiğiniz ayranla olmaz gibime geliyor.çok şanslısınız.yiyip yiyip kilo almamak,herkesin hayali :)))Cnm yoğurt soda limon kürünü sormuşsun ya ben öyle bir kür duymadım ama her akşam yatmadan önce bir bardak ayran içerim mutlaka ve malzemelerim tamda bu saydığın malzemelerdir tatlı yoğurt ayran sevmem ev yoğurdu olacak bana eşki fln o nedenle öyle yaparım ayranı. Benim kilo sorunum yok 49 kıloyum yıllardır spor yapamıyorum vaktim olmuyor iştahın nasıl dersen yatana kdr yerim hemde herşeyi gece 11 de baklavada yerim cipste çikolata da gğnde 3 yada 4 paket gofret yiyorumdur hergün ağzım boş durmaz ama kiloda almam sanırım dediğin kür daha doğrusu bnm ayran işe yarıyor o zmn.
Bi ara çok kilo almıştım cnm ciddi anlamda hayatımda ilk kez 50 kilonun üzerine çıkmış tombul birşey olmuştum o dönemde istikrarsız spor girişimlerim oldu dukan diyeti yeşil çay yeşil kahve keten tohumu otu çöpğ yiyordum anlayacağın ama graö veremiyordum. Sonra sorunun kaynağını bulduk dr umla sorunu çözdükama kilo veremiyordum yine o dönemde aç karnına kahve içmeye başladım bildiğin 3 ü bir arada her sabah içiyordum ve yemek yiyemiyordum onunla kilo verdim sonra iştahım açıldı 46 dan 49 a çıktım ama cidden yerim yani ama şöylede bir durum var ben biraz su canavarıyım oda metabolizmayı hızlandırıyor sanırım 6 litreye yakın su içerim kışın ortasında bileMetabolizmanız hızlıdır.yoksa akşamları içtiğiniz ayranla olmaz gibime geliyor.çok şanslısınız.yiyip yiyip kilo almamak,herkesin hayali :)))
Valla miiii,baya çokmus.sanirım benim en buyuk eksigim bu.2 litre civarında içiyorum.senin sorunun neydi,hani bulduk doktorla demissin ya.sade neskafe içtiğimde acıkıyorum ben de :/ o yüzden sutsüz içemiyorum.Bi ara çok kilo almıştım cnm ciddi anlamda hayatımda ilk kez 50 kilonun üzerine çıkmış tombul birşey olmuştum o dönemde istikrarsız spor girişimlerim oldu dukan diyeti yeşil çay yeşil kahve keten tohumu otu çöpğ yiyordum anlayacağın ama graö veremiyordum. Sonra sorunun kaynağını bulduk dr umla sorunu çözdükama kilo veremiyordum yine o dönemde aç karnına kahve içmeye başladım bildiğin 3 ü bir arada her sabah içiyordum ve yemek yiyemiyordum onunla kilo verdim sonra iştahım açıldı 46 dan 49 a çıktım ama cidden yerim yani ama şöylede bir durum var ben biraz su canavarıyım oda metabolizmayı hızlandırıyor sanırım 6 litreye yakın su içerim kışın ortasında bile
Cnm bende bildiğin 3ü 1 arada içiyordum sütlü şekerli. Ben doğumdan hemen sonra ria taktırmıştım oda hemen takılmamalıymış bende çok kötü yan etkileri oldu aldığım kilo en ufak etkisiydi diyebilirim. Ben suyu çocukluğumdan beri sever içerim cnm ekstra kendimi zorlamıyorum yani ama herşeyin fazlası zarar suyunda. 2 litre de az bir miktar değil bir barsak su içmeyenleri tanıyorum lakin günlük alman gereken su en az iki litre eğer diyet yada zayıflamak için birşey kullanıyorsan bunu 2 katına çıkarman lazımValla miiii,baya çokmus.sanirım benim en buyuk eksigim bu.2 litre civarında içiyorum.senin sorunun neydi,hani bulduk doktorla demissin ya.sade neskafe içtiğimde acıkıyorum ben de :/ o yüzden sutsüz içemiyorum.
Ürünüm geldi ama diyet listem alamadım daha yazdim ama donmediler nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ??Tamam bekleyeyim o zaman bikaç gün teşekkür ederim ya sizin tavsiyeleriniz üzerine aldım hiç cesaretim yoktu aslında umarım bende sizin gibi kilo veririm
Ria ne? Diyet için özel bir sey yapmıyorum.yeşil çay icmeye çalışıyorum gunde 2 fincan.chia var ama daha düzenli kullanmak nasip olmadı.fitoformdu galıba adı.onu aldım.henuz kullanamadım.bir şey yaptigım yok anlayacağın.1ayda 2 kilo verdim.diyet anlayışının dışina cok az çıkıyorum ama veremiyorum.gerci spor olayina çok giremedim daha.evde bacak,bel hareketleri yapıyorum biraz.düzenli yürüyüşe başlayamadım.Cnm bende bildiğin 3ü 1 arada içiyordum sütlü şekerli. Ben doğumdan hemen sonra ria taktırmıştım oda hemen takılmamalıymış bende çok kötü yan etkileri oldu aldığım kilo en ufak etkisiydi diyebilirim. Ben suyu çocukluğumdan beri sever içerim cnm ekstra kendimi zorlamıyorum yani ama herşeyin fazlası zarar suyunda. 2 litre de az bir miktar değil bir barsak su içmeyenleri tanıyorum lakin günlük alman gereken su en az iki litre eğer diyet yada zayıflamak için birşey kullanıyorsan bunu 2 katına çıkarman lazım
Spiral cnm riaRia ne? Diyet için özel bir sey yapmıyorum.yeşil çay icmeye çalışıyorum gunde 2 fincan.chia var ama daha düzenli kullanmak nasip olmadı.fitoformdu galıba adı.onu aldım.henuz kullanamadım.bir şey yaptigım yok anlayacağın.1ayda 2 kilo verdim.diyet anlayışının dışina cok az çıkıyorum ama veremiyorum.gerci spor olayina çok giremedim daha.evde bacak,bel hareketleri yapıyorum biraz.düzenli yürüyüşe başlayamadım.
Spiral nee?Spiral cnm ria
Senin nasıl gidiyor?
Bişiii sorcam, acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz? Chia dan mı tiksiniyorsunuz? Çok şaşırdım. Kokusu falan yok ki. Çok lezzetli. Çekirdek içi yemek gibi. Çok kullanmak zararlı olmasa çerez niyetine yiyecem.
Cnm yoğurt soda limon kürünü sormuşsun ya ben öyle bir kür duymadım ama her akşam yatmadan önce bir bardak ayran içerim mutlaka ve malzemelerim tamda bu saydığın malzemelerdir tatlı yoğurt ayran sevmem ev yoğurdu olacak bana eşki fln o nedenle öyle yaparım ayranı. Benim kilo sorunum yok 49 kıloyum yıllardır spor yapamıyorum vaktim olmuyor iştahın nasıl dersen yatana kdr yerim hemde herşeyi gece 11 de baklavada yerim cipste çikolata da gğnde 3 yada 4 paket gofret yiyorumdur hergün ağzım boş durmaz ama kiloda almam sanırım dediğin kür daha doğrusu bnm ayran işe yarıyor o zmn.
Suda bekletmeden direk yutsak sıkıntı olur mu acabaEvet kokusu yada etkili bir tadı yok ancak suda bekletince jelimsi yapı çok belirgin oluyor.. o halini sevemedim ben. ama yogurtla yediğimde severek yiyorum.. bu sabahta kahvaltılık gevreğin içine karıştırıp yedim.. o da güzeldi..
Suda bekletmeden direk yutsak sıkıntı olur mu acaba
Bekletince bende içemiyorum midem bulanıyoro zaman sıkıntı olmaz sanırım.. ben 10-15 dk bekletmiştim..içemedim..