İnş bende aynı durumdayım ama bi kaç gündür göbeğimin gittiğini görünce çok mutlu oldum inş dahada gider sanada faydası olur farklı kullananlar olabilir ama ben böyle bile faydasını gördümKardesim disardaydi hemen aradim banaa al diye insallah bulur hemen baslicam yani bi sabah ac karnina bide aksam yemeginden once tatli kaşigi. Ayy insallh fatdasi olurrr biktim artik su dogum kilolarindan gereksiz yemelerimden
Saolasin canim bende kullanayim sonuclari gidisati paylasacam burda insİnş bende aynı durumdayım ama bi kaç gündür göbeğimin gittiğini görünce çok mutlu oldum inş dahada gider sanada faydası olur farklı kullananlar olabilir ama ben böyle bile faydasını gördüm
Aslında fazlada içmedim günde sadece 1 ymek kaşığı süte kattın ama :) acillll kg vermem lazım napıcam hiç bilemedim kızlar:)Aceba fazla mi geldi ki biraz azalt biraz. Agir gelmistir birden yavas yavas basla bakalim sen
Demekki senin bunyene 1 kasik agir geldi yavas yavas fazlaalstir bide oyle dene alissin vucudunAslında fazlada içmedim günde sadece 1 ymek kaşığı süte kattın ama :) acillll kg vermem lazım napıcam hiç bilemedim kızlar:)
Belki sütle ağır gelmiştir suyla dene istersen birde miktarı azalt istersen belki öyle faydasını görürsünAslında fazlada içmedim günde sadece 1 ymek kaşığı süte kattın ama :) acillll kg vermem lazım napıcam hiç bilemedim kızlar:)
Ozaman sen ertele bosver zayiflamayi bebek şart :) hamile kalinca zaten tatligobisin olcak buyucek. Ayy cok ozledim hamilelik donemimi ilk 3 ay cok bulamtim olmasina ragmenvallah kızlar arkadaşım kullanıyor 15 günde 5 kilo vermiş bende inanamadım. Bende kullanıcam dedim de kızdı . Bebek düşünüyorum çünkü. Ama ilk fırsatta kullanacağım...
Ozaman sen ertele bosver zayiflamayi bebek şart :) hamile kalinca zaten tatligobisin olcak buyucek. Ayy cok ozledim hamilelik donemimi ilk 3 ay cok bulamtim olmasina ragmen
Olur insallah canim stres yapma :)Ya kuzum keşke bebeşim olsa da kilo alsam
Arkadaşınız nasıl kullanıyor ?vallah kızlar arkadaşım kullanıyor 15 günde 5 kilo vermiş bende inanamadım. Bende kullanıcam dedim de kızdı . Bebek düşünüyorum çünkü. Ama ilk fırsatta kullanacağım...
Arkadaşınız nasıl kullanıyor ?
Sanırım set kullanıyorCanım shake ve çay ile içiyor. çok detay bilmiyorum.
Sanırım set kullanıyor
Aktardan alınan tohumu değil
Arkadaşınız nasıl kullanıyor ?
Kullandigin bu urunlerle yemekler arasi kac dakika?mesela sabah çayıni ictikten kac dk sonra kahvaltı yapıyorsun?merhaba,
ben şuan 9. günümdeyim 3 kilo verdim. Setini kullanıyorum;
sabah aç karnına çayını,
öğlen yemeğinden önce shake i
akşam yemeğinden önce yoğurtlu tohumunu tüketiyorum.
kızlar sabah akşam tüketiyorum sadece ve 2 tatlı kaşığı kullanıyorum her bir öğüne , tansiyonum 3 gündür düşük,başım dönüyor sürekli sizde aynı şeyler oluyor mu, gerçekten sersem gibiyim.