- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 45
Bana da dönüş yapılmadı, hatta aradım ulaşamadım. Tam başka yerden sipariş yapayım bunlar ilgilenmedi derken 3-4 gün sonra kargo dan mesaj geldi paketiniz var diye. Paketi aldıktan sonra ara diyet listeni al olur mu...Bende irem dericinin önerdiği sayfadan sipariş verdim siparişiniz başarıyla kaydedilmiştir dedi ama bana dönüş yapılacak mı yada nasıl takip edicem acaba ??
Tamam bekleyeyim o zaman bikaç gün teşekkür ederim ya sizin tavsiyeleriniz üzerine aldım hiç cesaretim yoktu aslında umarım bende sizin gibi kilo veririmBana da dönüş yapılmadı, hatta aradım ulaşamadım. Tam başka yerden sipariş yapayım bunlar ilgilenmedi derken 3-4 gün sonra kargo dan mesaj geldi paketiniz var diye. Paketi aldıktan sonra ara diyet listeni al olur mu...
İnşallah canım yaa.Tamam bekleyeyim o zaman bikaç gün teşekkür ederim ya sizin tavsiyeleriniz üzerine aldım hiç cesaretim yoktu aslında umarım bende sizin gibi kilo veririm
Kızlar annem 70 yaşında 87 kilo. Onda denedim. 1 hafta sonunda 85 olmuş. Ben onu bildim bileli kilo veremezdi. O bile verdiyse kesin deneyin sizde.
Sanırım aktardan alınanlar etkili değil
İnternet sitesinden set olarak almak gerekiyor
Ben aktardan aldımbenim bulunduğum kurumda aktardan alıp kullanıyor kullananlar..ve gayet etkili olduğunu söylüyorlar..internette ekstra çay ve maması olduğu için ekstra bi özellik oluyor diye düşünüyorum...bence ikisi de etkilidir düzenli kullanıldığında..
Ben 4 kilo verdim çok farkediyor valla. Süper bişiii incelmek. İnşallah aynı verimle devam eder kilo kaybı. Kötü örnek olmıyım diye yazmamıştım ama bu 10 günde 1 paket cips, 1 dilim pasta ve 3-5 çukulata da yedim. İtiraf ediyorum. Ama bundan sonra daha da kesecem bunları.yaa süper motive ediyorsun..teşekkür ederim..
açıkcası senin yorumlarından etkilendiğim için cesaret ettim chia kullanmaya... birkaç ay sonra konuşmalarımızın içeriği " bi pantolon beğendim ama küçük beden kalmamıştı alamadım ya" diyerekten olmaya başlar..
Ben aktardan aldım
1 marttan beri düzenli kullanıyorum günde iki kez yoğurtla tüketiyorum
Ama diğer arkadaşın dediği gibi 10 günde 4 kg falan verdiğimi düşünmüyorum açıkçası
Ben 4 kilo verdim çok farkediyor valla. Süper bişiii incelmek. İnşallah aynı verimle devam eder kilo kaybı. Kötü örnek olmıyım diye yazmamıştım ama bu 10 günde 1 paket cips, 1 dilim pasta ve 3-5 çukulata da yedim. İtiraf ediyorum. Ama bundan sonra daha da kesecem bunları.
Yeşil kahve kullanmayı düşünüyorumAma kişiye göre değişiklik gösterebilir ki bu durum.. bence umutsuz olma lütfen. hem sadace chia değil de yanında ekstra farklı şeylerde uygulayabilirsin..mesela ceviz suyunun faydaları çok dolanmaya başladı bu ara..bir de onun içeriğine bi göz atmanı tavsiye ederim..
Canım bende internetten aldım.benide aradılar fakat bir diyet listesi vermediler.rica etsem diyet listeni paylaşabilir misinBen 4 kilo verdim çok farkediyor valla. Süper bişiii incelmek. İnşallah aynı verimle devam eder kilo kaybı. Kötü örnek olmıyım diye yazmamıştım ama bu 10 günde 1 paket cips, 1 dilim pasta ve 3-5 çukulata da yedim. İtiraf ediyorum. Ama bundan sonra daha da kesecem bunları.
Ay öyle olmazzz. Arıyorsun hani benim diyet listem diyorsun. Onlar, yaş boy kilo ya göre sana uygun bir liste veriyorlar maille.Canım bende internetten aldım.benide aradılar fakat bir diyet listesi vermediler.rica etsem diyet listeni paylaşabilir misin
O zaman sen nerden almıştın bi site ismi versen oradan tekrar sipariş vereyim çünkü bunlar beni aradılar ama bi diyet listesi yok dediler çünkü aradıklarında sormuştumAy öyle olmazzz. Arıyorsun hani benim diyet listem diyorsun. Onlar, yaş boy kilo ya göre sana uygun bir liste veriyorlar maille.
Tekrar paylaşıyorum.Kızlar, yasak mı bilmiyorum ama adresi tam olarak paylaşıyorum. Eki Görüntüle 1967185
Çok çok teşekkür ederimTekrar paylaşıyorum.
bugunle beraber tam bir hafta oldu 800 gr verdim
Bir de suyla dene , ikisini kıyaslayınca bende suda bekletip içtiğim daha fazla tokluk hissi oluşturdu .Ben aktardan aldım
1 marttan beri düzenli kullanıyorum günde iki kez yoğurtla tüketiyorum
Ama diğer arkadaşın dediği gibi 10 günde 4 kg falan verdiğimi düşünmüyorum açıkçası