Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Bayanlar,o Kadar kür kullandim ki hicbir kürün spor Kadar etkili olmadigini gördüm.bir nevi yardimci olur ama bunun yaninda ekstra birsey yaparsaniz daha etkili olur. günde 1 Saat kosu veya yürüyüs, en basit evde yapacaginiz dans sonrasi, bu kürler tüketilse cok kisa sürede etkili bir sekilde Kilo verilir diye düsünüyorum.:KK39::KK71:
Ben evde sıkılaşma hareketleri videoları var onları izleyip yapıyorum

Kizlar ben emziriyorm oglum 6 aylik ama şu dogum kilolarindan kurtulmak istiyorum bende bu chia tohumuna baslamak istiyorm emziren annelerde kullanabiliyomuki
Oglum 10 aylik sutum yok denecek kadar az geceleri emzirdigim halde doymuyo uyaniyodu mama yapiyodum bi kac gundur chia ve bol su tuketiyorum sutum geceleri yetiyor oncekine nazaran gunduzleride arara emzirmeme ragmen sutumun grldigini hissediyorum umarim hem bebegime sut olarak bana da eksi kilo olarak iyi gelir

Bende pazartsi günü chia kullanmaya başladım.bugun tartildim 2.8 kilo vermisim ve 4 gunde☺ ben chia tohumunu aktardan aldım ve 4 gundur kullaniorum insallah daha fazla yararini gorecegimi dusunuyorum.

Bende pazartsi günü chia kullanmaya başladım.bugun tartildim 2.8 kilo vermisim ve 4 gunde☺ ben chia tohumunu aktardan aldım ve 4 gundur kullaniorum insallah daha fazla yararini gorecegimi dusunuyorum.

nasıl kullanıyorsunuz...neyle birlikte tüketiyorsunuz ve ne zaman tüketiyorsunuz?

nasıl kullanıyorsunuz...neyle birlikte tüketiyorsunuz ve ne zaman tüketiyorsunuz?
İlk 3 gün akşamları bir kase yogurda bir tatli kasigi karistirarak kullandim ve oyle 1-2 saat falanda beklemedim 5-6 dk sonra tukettim icine birazcik da pul biber kattim. Bugun sabah kahvaltidan once ayni sekilde 1 tatli kasigi chia tohumunu 1 bardan ilik suda karistirarak tukettim ve hic aclik hissetmedim aksam yine yogurtla beraber yiycem artik gunde 2 kere tuketebilirim☺

İlk 3 gün akşamları bir kase yogurda bir tatli kasigi karistirarak kullandim ve oyle 1-2 saat falanda beklemedim 5-6 dk sonra tukettim icine birazcik da pul biber kattim. Bugun sabah kahvaltidan once ayni sekilde 1 tatli kasigi chia tohumunu 1 bardan ilik suda karistirarak tukettim ve hic aclik hissetmedim aksam yine yogurtla beraber yiycem artik gunde 2 kere tuketebilirim☺

Bende yoğurtla yiyebiliyorum..suyla yiyemedim nedense...sevemedim.. sütle de sevmedim..sadece yogurt..:)

Son durumum, 15 günde 5 kilo verdim. 3 aylık paket almıştım 3 ayda 10 kilo diyordu site. Ben biraz hızlı veriyorum sanırım. 74 den 69 a düştüm. İstediğimi de yiyorum. Zaten çok acıkmıyor insan. Akşam yemeği yemiyorum 2 gündür chia nın maması yetiyor. Çok güzel yaa.

3 gündür kahvaltıda ballı ekmek yiyorum. İkindi vakti et, dolma, sarma, sebze yoğurt. Ohh mis gibi de doyuyorum. Akşamları en fazla çorba içecek kadar acıkıyorum... yemek istemiyor canım. Ekmek bi kahvaltıda yiyorum.

Kızlar ben chia türkiye com dan aldım. Aktardaki hakikimi bilmem. Zaman kaybetmek istemedim, kesin kullananların zayıflayan arkadaşlarımın aldığı siteden aldım. Daha 5-6 gün oldu kullanalı, hafta sonu diyete uyamadım tatlılar falan yedim, normalde hemen kiloya dönerdi. Kilo almamışım. Sabit kalmış. Sabah aç karna çay, ölen yoğurtla tohumu, akşama da yoğurtla mamasını yiyorum ara öğün olarak. Yatarken tekrar çayını içiyorum. Ana öğünleri de yiyorum. Felaket tokum. Ama zayıflıyorum.

nerden aldınız acaba? şuan kaç kilo verdiniz toplamda

3 gündür kahvaltıda ballı ekmek yiyorum. İkindi vakti et, dolma, sarma, sebze yoğurt. Ohh mis gibi de doyuyorum. Akşamları en fazla çorba içecek kadar acıkıyorum... yemek istemiyor canım. Ekmek bi kahvaltıda yiyorum.

Süpersin.. tebrikler :KK66:... çok sevindim..:halay::KK5:

Ben suyla burnumu tikayip ictim
Bişiii sorcam, acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz? Chia dan mı tiksiniyorsunuz? Çok şaşırdım. Kokusu falan yok ki. Çok lezzetli. Çekirdek içi yemek gibi. Çok kullanmak zararlı olmasa çerez niyetine yiyecem.

Bişiii sorcam, acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz? Chia dan mı tiksiniyorsunuz? Çok şaşırdım. Kokusu falan yok ki. Çok lezzetli. Çekirdek içi yemek gibi. Çok kullanmak zararlı olmasa çerez niyetine yiyecem.
Katılıyorum ben suyla içiyorum çokda hoşuma gidiyo varla yok arası bi tadı var zaten bu arada ben aktardan aldım bi haftada iki kilo gitti biraz daha böyle devam edip bende setini almayı düşünüyorum sizden heveslendim

Kokusu yok evet ama normal gunluk yedigim seylerden farkli oldugu icin nedense tuhaf oluyorum ben :) :)

Kokusu yok evet ama normal gunluk yedigim seylerden farkli oldugu icin nedense tuhaf oluyorum ben :) :)
Ay günlük yediğimiz şeyler değil mi bizi böyle yapan? Bizim yediklerimizin yanında chia çok masum bir tohum. Kokusuz, lezzetli. Yediğiniz margarinlerin, sucukların salamların yanında chia tohumu çok zavallı kalıyor.

X