- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne 1-2 saati. Ben yoğurda katıp 5 dk sonra yiyorum. Midede şişer o.Her bünye aynı değil en azından kilo verebilmişsin . Nasıl tüketiyorsun , yediklerine az da olsa dikkat ediyor musun ?Benim de bugün 5. gün sanırım . İlk zamanlar yoğurtla yedim pek bişey farketmedim dün ve bugün suda 1-2 saat bekletip öyle kullandım .Bence su da daha fazla tokluk hissi veriyor . Devam edelim bakalım nasılsa zorlayıcı bir tarafı yok , inşallah güzel sonuçlar alırız .
HAYIR!Kizlar ben emziriyorm oglum 6 aylik ama şu dogum kilolarindan kurtulmak istiyorum bende bu chia tohumuna baslamak istiyorm emziren annelerde kullanabiliyomuki
Okadar HAYIR yani katı HAYIR kullanamiyomuym. Cok heveslenmistim bende yaaaHAYIR!
İlk zamanlar suda denedim ama o jölemsi yapı midemi bulandırdıBir de suyla dene , ikisini kıyaslayınca bende suda bekletip içtiğim daha fazla tokluk hissi oluşturdu .
Ben aldığımı yoğurt dediğin şekilde yedim ama fazla tokluk hissetmedim . Su da bekletip içince bende daha etkili oldu .Ay ne 1-2 saati. Ben yoğurda katıp 5 dk sonra yiyorum. Midede şişer o.
Anladım ben oturup 30 sn de bitirmeye çalışıyorum .İlk zamanlar suda denedim ama o jölemsi yapı midemi bulandırdı
Acaba direk yutsam mı suyla aynı etkisi olur mu?
Malesef :-(Okadar HAYIR yani katı HAYIR kullanamiyomuym. Cok heveslenmistim bende yaaa
Benim bildiğim kadarıyla chia aynı zamanda anne sütünü arttırıyor . Günde bir kez chia tohumunu yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz diye yazan siteler var . Oldukça vitaminli bir besin zaten .Pskolojik olabilirmi kendimizi tok tutcak duye sartliyoruz ya. Cunku hersey beyinle alakali. Bende kullanmak istiyooooruum ama emzirdigim icin korkuyom
Evet bende okumustum emin olmak icin size yazmak istedim belki kullanan emziren anneler vardir diyeBenim bildiğim kadarıyla chia aynı zamanda anne sütünü arttırıyor . Günde bir kez chia tohumunu yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz diye yazan siteler var . Oldukça vitaminli bir besin zaten .
İçinize sinmezse doktorunuza danışabilirsiniz .
Benim kızım dokuz aylık olacak sadece anne sütü almıyo ek gıdaya çoktan geçtik druma sorup başladım ama bilsem daha önce başlardım sütümü arttırdı sırf bunun için bile kullanırdım yani. Ama yine senin vereceğin karar druna danış derimOkadar HAYIR yani katı HAYIR kullanamiyomuym. Cok heveslenmistim bende yaaa
Yaaa ciddimsnnn denicem ya bende migrosa gitcem bugun insallah bulurum. Kizlar cunku ben nasil biseyim anlamiyorm ac olmasam bile yemek istiyorm gereksiz yere yiyorm ozellikle abur cubur bitirene kadar ugrasiyorm sinir oluyorm bu huyuma. Dolapta cikolata olsun aklim orda kaliyo onu mutlaka yemem lazim niye boyle yapiyorm ki ben yaaaBenim kızım dokuz aylık olacak sadece anne sütü almıyo ek gıdaya çoktan geçtik druma sorup başladım ama bilsem daha önce başlardım sütümü arttırdı sırf bunun için bile kullanırdım yani. Ama yine senin vereceğin karar druna danış derim
Canım benim drum içeriği çok zengin bi ürün olduğunu sütüne zarar vereceğini düşünmüyorum dedi karar olarak yine sen bilirsin dedi ikinci haftama giriyorum gerçekten faydasını gördüm özellikle emzirdiğim için çok acıkıyordum şuan kahvaltı yapmam gerekiyo yapamıyorum çünkü çok tokum regl olmana rağmen çikolata isteğim gitti. Yalnız bi konuda uyarayım ilk zamanlar acıkdırıyo gibi geliyo aldırma ye zaten yine eskisine göre az yediğini farkedersin bi kaç gün devam edince oda geçiyo benim bi haftada iki kilo gitti umarım böylede devam eder. Sütümde arttı daha ne isterimYaaa ciddimsnnn denicem ya bende migrosa gitcem bugun insallah bulurum. Kizlar cunku ben nasil biseyim anlamiyorm ac olmasam bile yemek istiyorm gereksiz yere yiyorm ozellikle abur cubur bitirene kadar ugrasiyorm sinir oluyorm bu huyuma. Dolapta cikolata olsun aklim orda kaliyo onu mutlaka yemem lazim niye boyle yapiyorm ki ben yaaa
Aceba fazla mi geldi ki biraz azalt biraz. Agir gelmistir birden yavas yavas basla bakalim senarkadaşlar merhaba bende başladım 3 gün oldu fakat inanılmaz miğde bulantısı yaptı bu normal mi?
Cook saol canim yaaa peki nasil kullaniyosn gun icinde nasil tuketiyosn biraz anlatirmjsnCanım benim drum içeriği çok zengin bi ürün olduğunu sütüne zarar vereceğini düşünmüyorum dedi karar olarak yine sen bilirsin dedi ikinci haftama giriyorum gerçekten faydasını gördüm özellikle emzirdiğim için çok acıkıyordum şuan kahvaltı yapmam gerekiyo yapamıyorum çünkü çok tokum regl olmana rağmen çikolata isteğim gitti. Yalnız bi konuda uyarayım ilk zamanlar acıkdırıyo gibi geliyo aldırma ye zaten yine eskisine göre az yediğini farkedersin bi kaç gün devam edince oda geçiyo benim bi haftada iki kilo gitti umarım böylede devam eder. Sütümde arttı daha ne isterim
Kızımın süt ürünlerine alerjisi olduğu için yoğurtla hiç denemedim malum emzirdiğim için sütümden geçiyo ben sabah kalktığımda bi tatlı kaşığı bi su bardağına koyuyorum suda 10-15 dk bekletip içiyorum sonra istediğimi yiyorum zaten yedirmiyo tok tuttuğu için :) akşamda aynı şekilde yemekten en az yarım saat önce yapıyorumCook saol canim yaaa peki nasil kullaniyosn gun icinde nasil tuketiyosn biraz anlatirmjsn
Kardesim disardaydi hemen aradim banaa al diye insallah bulur hemen baslicam yani bi sabah ac karnina bide aksam yemeginden once tatli kaşigi. Ayy insallh fatdasi olurrr biktim artik su dogum kilolarindan gereksiz yemelerimdenKızımın süt ürünlerine alerjisi olduğu için yoğurtla hiç denemedim malum emzirdiğim için sütümden geçiyo ben sabah kalktığımda bi tatlı kaşığı bi su bardağına koyuyorum suda 10-15 dk bekletip içiyorum sonra istediğimi yiyorum zaten yedirmiyo tok tuttuğu için :) akşamda aynı şekilde yemekten en az yarım saat önce yapıyorum