- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 45
Sağolsun beni de. :)Ay hakkateeenama arkadaşa teşekkür ederim canı gönülden,beni iki kere güldürdü.
Canım seni izliyorum. Ameliyat sonrası fotolarım var belki yorum yaparsınSağolsun beni de. :)
sıncapta olduk zayıflama uğrunaAma bir türlü yakalayamazdı
Ay yok valla çok tatlısın.sıncapta olduk zayıflama uğruna
EveeetAma bir türlü yakalayamazdı
Tamam canım,bakayım.Canım seni izliyorum. Ameliyat sonrası fotolarım var belki yorum yaparsın_nurbanu_
Kaç yaşındasın?sıncapta olduk zayıflama uğruna
37Kaç yaşındasın?
Ay bende o sincap oldum. Pardon bana sormamışsın. Ahahaha
He olsun sorun değilAy bende o sincap oldum. Pardon bana sormamışsın. Ahahaha
Günaydınlarrr... İnş. İşe yarar sana da. Boy kilo ne?Bende 37 yaşındayım..ve yas ilerledikçe daha zor kilo verildiğini düşünür olmuştum..(10 yıl önce daha hızlı veriyordum sanki)
Dü,n geceden yoğurda kattığım chiayı bu sabah yedim...kahvaltı yerine geçti nerdeyse..
şimdilik bir sıkıntı yok.. devam edelim bakalım neler olacak..
aaaa günsydın bu arada
Boy 160 cm.. de kiloyu net söyleyemeyeceğim şimdilik..yeni bir ev kurma işleri yüzünden henüz tartı almaya fırsatım olmadı..:) birkaç gün içinde söylerim kaç kilo olduğumu ama benim ortalama 66-67 felan olur..yine o civardayım muhtemelen..Günaydınlarrr... İnş. İşe yarar sana da. Boy kilo ne?
haklısın malesef ki cogumuzun hatası suyu az içmek . aslında kendımızı ac hıssettıgımız ara zamanlarda bıle suyla takvıye yapılsa mıde bu kadar zorlamaz kendınıGünde 3 litre su içmezsen yağlar parçalanıp atılamaz. Yavaş olur kilo kaybı.
haklısın malesef ki cogumuzun hatası suyu az içmek . aslında kendımızı ac hıssettıgımız ara zamanlarda bıle suyla takvıye yapılsa mıde bu kadar zorlamaz kendını
bugunle beraber tam bir hafta oldu 800 gr verdimNe kadar zamandır kullanıyorsunuz ?
bugunle beraber tam bir hafta oldu 800 gr verdim
Bende irem dericinin önerdiği sayfadan sipariş verdim siparişiniz başarıyla kaydedilmiştir dedi ama bana dönüş yapılacak mı yada nasıl takip edicem acaba ??Kızlar, yasak mı bilmiyorum ama adresi tam olarak paylaşıyorum. Eki Görüntüle 1967185
Benim boy 170. Kilo 74,5 dan 70 e düştü.Boy 160 cm.. de kiloyu net söyleyemeyeceğim şimdilik..yeni bir ev kurma işleri yüzünden henüz tartı almaya fırsatım olmadı..:) birkaç gün içinde söylerim kaç kilo olduğumu ama benim ortalama 66-67 felan olur..yine o civardayım muhtemelen..
Sen de boy kilo nedir?