Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Bende 37 yaşındayım..ve yas ilerledikçe daha zor kilo verildiğini düşünür olmuştum..(10 yıl önce daha hızlı veriyordum sanki)
Dü,n geceden yoğurda kattığım chiayı bu sabah yedim...kahvaltı yerine geçti nerdeyse..:KK39:
şimdilik bir sıkıntı yok.. devam edelim bakalım neler olacak..:KK5:

aaaa günsydın bu arada :KK24:

Bende 37 yaşındayım..ve yas ilerledikçe daha zor kilo verildiğini düşünür olmuştum..(10 yıl önce daha hızlı veriyordum sanki)
Dü,n geceden yoğurda kattığım chiayı bu sabah yedim...kahvaltı yerine geçti nerdeyse..:KK39:
şimdilik bir sıkıntı yok.. devam edelim bakalım neler olacak..:KK5:

aaaa günsydın bu arada :KK24:
Günaydınlarrr... İnş. İşe yarar sana da. Boy kilo ne?

Günaydınlarrr... İnş. İşe yarar sana da. Boy kilo ne?
Boy 160 cm.. de kiloyu net söyleyemeyeceğim şimdilik..yeni bir ev kurma işleri yüzünden henüz tartı almaya fırsatım olmadı..:) birkaç gün içinde söylerim kaç kilo olduğumu ama benim ortalama 66-67 felan olur..yine o civardayım muhtemelen..
Sen de boy kilo nedir?

haklısın malesef ki cogumuzun hatası suyu az içmek . aslında kendımızı ac hıssettıgımız ara zamanlarda bıle suyla takvıye yapılsa mıde bu kadar zorlamaz kendını

Ben o konuda şanslıyım galiba...Su içmeden duramam asla...Günde en az 2 lt içerim ki üstü olur altı olmaz...Hoppa

bugunle beraber tam bir hafta oldu 800 gr verdim :KK43:

1 haftada 800 gr az gibi görünebilir fakat ayda yaklaşık 4 kg eder ki bu da çok sağlıklı bir kilo verme aralığı...:KK66: bence üzülmek yerine mutlu olmalısın arkadaşım..ya hiç verememiş olsaydın..:KK39:

Boy 160 cm.. de kiloyu net söyleyemeyeceğim şimdilik..yeni bir ev kurma işleri yüzünden henüz tartı almaya fırsatım olmadı..:) birkaç gün içinde söylerim kaç kilo olduğumu ama benim ortalama 66-67 felan olur..yine o civardayım muhtemelen..
Sen de boy kilo nedir?
Benim boy 170. Kilo 74,5 dan 70 e düştü.

X