• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D defnew Happen94 Happen94 kızlar testlerınız varsa deneyım en kotusu testlerınız sılınmişmı yoksa sılıkler hala devammı onu gormus olursunuz
Benım olsa bende yapacam da halbukı erken daha ama yok testım 😃🤧🤧
Yok ya boşuna test harcamıyım ben daha sabah yaptım zaten zor görülüyor çizgi şimdi hiç görünmücek 😀

D defnew Happen94 Happen94 kızlar testlerınız varsa deneyım en kotusu testlerınız sılınmişmı yoksa sılıkler hala devammı onu gormus olursunuz
Benım olsa bende yapacam da halbukı erken daha ama yok testım 😃🤧🤧
Yapalim da çikicak umudu göremiyorm kendimde sol kasiğim felaket ağriyo kis mi yapti yumurtalardan biri acaba die düşünmüyo deilim🥹

Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım 🤲🏻🌸
İnşallah canım sabah yaptığımda çok hafif silik çizgi vardı ama bugün iğnenin 9. Günü yarın sabah tekrar yapıcam dün gece göğüs uçlarımın acıdığını fark ettim bugün de kasık ağrılarım biraz daha fazla bilmiyorum artık hayırlısı

Sen sabahları test yapmaya devam et 14 e kadar belki de koyulaşma yaşıcaksın o zaman tekrar verirsin kan testi
Öyle yapicam inan bnde şaşirdim hani bi 35falan çikar die tahmn ediyodm ya test çok hassas ya lab hatası bilmiyormki çok ikilemde kaldm

Back