Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman 2.3 gün daha yapayım sonra günün gelmesini bekliyom heyecanla

Dr prof ulaşması zor mayıs 15 e kadar yatışırım inşallah. İnsan içine söz geçiremiyo bide bilmediğinden korkar ya hep. Durum bu açıkçası. Çok teşekkür ederim

C Canım jelin içeriğine baktım kimyasal hiç bir şey yok. Hatta tam tersi spermin yumurtayı dolleyebilmesi için uygun ortam ph sini hazırlıyor. Otu da içilebilir diye okudum ama korkuyorum içmeye hormonlar zarar verir diye

kızlar bende bu ay gebelik planlıyorum pcos var bende de bu ay ovulasyon kullandım ama 24. Gündeyim pik göremedim en son yaptığımı da anlayamadım bir bakar mısınız

Eklentiler

• image.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 36
Grubumuzun ılk ikizleri oluyor kendılerı savascıda ılk ıkız anasıı savascii
Bu mesajı okuyunca gözlerimin dolması peki rabbim devam etmesini nasip etsin inşallah haftaya Çarşamba gittiğimde dahada netleşir. Hala daha acaba o kese değildide doktor yanlışmı gördü acaba diye şüpheye düşüyorum ya

Merhaba genetik test sonucumuzun biri çıkmış ama hiç bir şey anlamıyorum. İçimden bağıra bağıra ağlamak geliyo. Anlayan varsa aydınlatabilirmi. Karmakarışık geldi bana
Canım bunlar tramboli paneli sonucu yani pıhtılaşma varmı yokmu diye bakılan tahliller. Bana göre pıhtılaşma sorunun var çünkü 5 tane genin heterozigot çıkmış yani o gende ya anneden yada babadan gelen bir bozukluk var. Muhtemelen hamileliğini öğrenir öğrenmez iğne kullanman gerekecek ama sakın korkma ben şuanda gebeyim ve her gün iğnemi kendim vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…