- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Artımed'in T1 T2'li olanı yani en güvenilir testlerden biri kuzum.Hayırlısı olsun hakkınızda. Bat günümüz aynıydı galiba. Bu attığınız testin markası nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artımed'in T1 T2'li olanı yani en güvenilir testlerden biri kuzum.Hayırlısı olsun hakkınızda. Bat günümüz aynıydı galiba. Bu attığınız testin markası nedir?
Teşekkür ederim canım. Yaparsam ondan yapayımArtımed'in T1 T2'li olanı yani en güvenilir testlerden biri kuzum.
tatlım o bende de oluyor bişeye carpıyor gibi ama sancı degilde kramp gibi oluyor bende bende rahim agzına carpıyoı diye düşünüyorum ve genelde yumurtlama dönemi rahim ağzı aşağıda oluyor ya ondan diye düşünüyorum kist olsa her türlü belli olur muayenedeKızlar sorun olucak sizlere, ilişkide erkek ileri giderken sanki bir duvara vurur gibi bir şeye dokunuyor ve sancı yapıyor, enfeksiyonum da yok en son kisttim de yoktu hiç başına gelen var mı? Bu ay clife kullandım kist mi yaptı acaba dedim, en başlarda baya bi sancı yaptı durdurdum ama şimdi yine hafifte olsa oluyor
canım hacamat yapabilrsin adetin bitince hem vucüdünda olan toksinler ilaç kalıntıları gider hemde rahimin yenilenmesi için özel noktolar var onlara hacamat yapınca rahim yenileniyor bahar tam vakti ben adet olursam hacamat yapacaktımGünaydın kızlar. Ben hamile değilim. Bu ay hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Zaten çok umutlu da değildim bu aydan. Mayıs ve Haziran ayında deneme yapamıcaz. Nasipse tekrar Temmuz ayında başlarız denemelerimize. Mayıs ve Haziran ayında biraz mental açıdan ve bedenen yenilenmek istiyorum. Fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Spora başlıyorum. Daha sağlıklı beslenicem. bu toparlanma iyi gelecek eminim. Şu önümüzdeki 2 ayda hiç ilaç kullanmayı düşünmüyorum. Regl olamasam bile olamayım, vücuduma ilaç sokmaktan gına geldi. Ben yine foruma girip hamileler varmı diye takip ediyor olurum. Hepiniz sağlıcakla kalın
Aaa bu nasıl oluyor, hiç bilgim yok. Kendi kendimize yapabiliyor muyuz.canım hacamat yapabilrsin adetin bitince hem vucüdünda olan toksinler ilaç kalıntıları gider hemde rahimin yenilenmesi için özel noktolar var onlara hacamat yapınca rahim yenileniyor bahar tam vakti ben adet olursam hacamat yapacaktım
Tam benzetemediğim için ağrıyı çok farklı bir şey krampta diyebilirim kontrolden sonra clife a başladığım için acaba kist mi oldu dedim o yüzden ama devam ederdi kist olsa baya azaldı çünkü dediğiniz gibi oldu büyük ihtimal korkmayım o zaman teşekkür ederim yorumunuz içintatlım o bende de oluyor bişeye carpıyor gibi ama sancı degilde kramp gibi oluyor bende bende rahim agzına carpıyoı diye düşünüyorum ve genelde yumurtlama dönemi rahim ağzı aşağıda oluyor ya ondan diye düşünüyorum kist olsa her türlü belli olur muayenede
Ne zaman yapayım bilmiyorum ki eşimde hamilesin diyor sivilce çıkmış sabah suratımda minik minik 3 tane hormonlarıma bişey oluyorAy heycanlandıım ne zaman yapacaksıın
Yaa gitmeee.. ben de cok giremedim bu ay topige gerci ama takip ettiklerimden biriydin. Neyse canim insallah gonlune göre olur. Kafa dagitmak iyi gelir belki. Mayis haziran planlı olarak mi ara veriyorsun peki? Yoksa akisina mi birakiyorsun? Insallah ummadigin anda gelir seni bulur mujdeli haberGünaydın kızlar. Ben hamile değilim. Bu ay hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Zaten çok umutlu da değildim bu aydan. Mayıs ve Haziran ayında deneme yapamıcaz. Nasipse tekrar Temmuz ayında başlarız denemelerimize. Mayıs ve Haziran ayında biraz mental açıdan ve bedenen yenilenmek istiyorum. Fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Spora başlıyorum. Daha sağlıklı beslenicem. bu toparlanma iyi gelecek eminim. Şu önümüzdeki 2 ayda hiç ilaç kullanmayı düşünmüyorum. Regl olamasam bile olamayım, vücuduma ilaç sokmaktan gına geldi. Ben yine foruma girip hamileler varmı diye takip ediyor olurum. Hepiniz sağlıcakla kalın
Hemen bugun yapNe zaman yapayım bilmiyorum ki eşimde hamilesin diyor sivilce çıkmış sabah suratımda minik minik 3 tane hormonlarıma bişey oluyor
Negatifse 0.1 seklindedir canim. Onun uzerindeki degerler kacsa onu yaziodur benceBişey sorabilir miyim canımlar, devlet hastanesinde kan verince beta değerini tam veriyorlar mı yoksa direk 0,100 şeklinde mi yazıyorlar.
Çıkarmı ki ? Adetime 3 4 gün var. Adet öncesi karnım şişerdi şuan dümdüzHemen bugun yap
Bence cikar gec ovulasyon degilseÇıkarmı ki ? Adetime 3 4 gün var. Adet öncesi karnım şişerdi şuan dümdüz
Yıllardır düzenli olurum nadiren 1 gün öne 1 gün ileriye sarkar. Maksimumda 3 gün geciktiği olmuştur onda da kocamın köyüne gittiğim için stres olurdum hahah geç döllenme olmaz sanırım düzenli adet gören kadınlarda. Yarın sabah eczaneye gidebilirsem test alacağımBence cikar gec ovulasyon degilse
Ben şimdi geçen ayla kıyaslıyorum kendimi ve bu sıralarla. Tamamen yumurtlamaya denk geldiğini anlıyorum. Bi testle takip edin benceDemek ki yumurtlama zamanındaydım takip etmiyorum çünkü ama bugünde çok az hissettim yine
Yerim ben onları ikiside tutunacak inşallah korkma kuzum ben her zaman yanındayımKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
imagination forever melegim can Mervenur277 T TASUU @Deepblues Safransari tweeetyyy Papatyamaviss fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
Maşallah inşallah sağlıkla gelişmeye devam ederler. Ne güzel bi hisKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
imagination forever melegim can Mervenur277 T TASUU @Deepblues Safransari tweeetyyy Papatyamaviss fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
Ay maşallah maşallah annesi ikisi de sağlıkla tutunsun çok yorma kendini progestan verdi miKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
maşallah maşallah diyelim ne güzel rabbim o kadar beklemenin sonunda iki tane nasip etmiş sağlıkla tutunurlar inşaallah bol bol dinlen bolca dua et içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyleKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun