- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.291
- 128
Demek ki yumurtlama zamanındaydım takip etmiyorum çünkü ama bugünde çok az hissettim yineO bende sanki yumurtlama zamanı oluyor. Hep değil. Doktora gittiğimde hiç bişey yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki yumurtlama zamanındaydım takip etmiyorum çünkü ama bugünde çok az hissettim yineO bende sanki yumurtlama zamanı oluyor. Hep değil. Doktora gittiğimde hiç bişey yoktu
Bende beklemedeyim şuan rahim filimi çektirdim adetim 7gun gecikti test yaptım tek çizgi ama doktorum biraz daha beklememiz söyledi geç döllenme oluyormuş Allah izin verirse pazartesi kan alicak utrasyondan bakicak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah olur kuzum , rahim filminden sonra şans yükseliyor diyorlar inşallah bu ay bizim ayımız olacak inanıyorum ben
Ben bide testi akşam üzeri yaptım belki ondan dir tek çıkması bide kaset test değildi bu idrara batırılan almış eşim pek anlamadım o testen de birşeyBende beklemedeyim şuan rahim filimi çektirdim adetim 7gun gecikti test yaptım tek çizgi ama doktorum biraz daha beklememiz söyledi geç döllenme oluyormuş Allah izin verirse pazartesi kan alicak utrasyondan bakicak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Atsana canım benim ki gibi akmış şekildemi çıktı normal miİdrarım biriymişken deneyeyim dedim dediğin gibi gölge çıktı hemen ilk 1.dkda
Mevsim değişikliği yada hormonal değişiklikler sebep olabilir canım. Bu ay kullandığın farklı bir ilaç fln var mıydı?kuzular gunaydın benim aşırı kanamam var ya neden boyle oldukı korktum.myom amelıyatından berı 1 yıldır boyle kanamam hiç olmamıstı,hatta çok çok az oluyordum adetım bır ıkı gun az az olup bıtıyordu.çok şaşırdım baya yogun ve çok. oluyormu arada sızdede boyle yogun kanama.yoksa kötü bişeymı vardır? @fnd_50 @savascii @melegim can @Mervenur277 A Afratafrac melisaa93
Belli olmuyor fotoğrafta ama yine de atayımAtsana canım benim ki gibi akmış şekildemi çıktı normal mi
İkinci fotoda gördüm canım benimkiler gibi akmış şekilde değil bence sen yarın ilk idrarla tekrarla bakalım bi koyulaşma var mı kaç gün vardı adeteBelli olmuyor fotoğrafta ama yine de atayım
Daha çok var 3 Mayıs bat. Sırf gölge çıkıyor mu diye meraktan yaptımİkinci fotoda gördüm canım benimkiler gibi akmış şekilde değil bence sen yarın ilk idrarla tekrarla bakalım bi koyulaşma var mı kaç gün vardı adete
Kan sonucun çıktı mıİkinci fotoda gördüm canım benimkiler gibi akmış şekilde değil bence sen yarın ilk idrarla tekrarla bakalım bi koyulaşma var mı kaç gün vardı adete
Kuzum eski o kan verme muhabbetiKan sonucun çıktı mı
Ay benimde 2 mayıs her gün test yapıyorum aanki görebilcekmiş gibiDaha çok var 3 Mayıs bat. Sırf gölge çıkıyor mu diye meraktan yaptım
Sen hangi markayla yapıyorsunAy benimde 2 mayıs her gün test yapıyorum aanki görebilcekmiş gibi
Surelab canım aynı laboquick gibiSen hangi markayla yapıyorsun
Güzel canımKızlar merhaba adetımın. Bugun 8. Günü yumurta takıbınde sokda 14 mm sagda 13 mm yumurta var sızce 8. Güne gore ıyımı boyutları aranızda takıpte olan varmı
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizeBende beklemedeyim şuan rahim filimi çektirdim adetim 7gun gecikti test yaptım tek çizgi ama doktorum biraz daha beklememiz söyledi geç döllenme oluyormuş Allah izin verirse pazartesi kan alicak utrasyondan bakicak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
2.fotodaki görünüyor hafif. Hayırlısı olsun inşallah daha da netleşir. Ben de adetim 1-2 gün gecikince yapıcam test. Umarım gecikirBelli olmuyor fotoğrafta ama yine de atayım
Hayırlısı olsun hakkınızda. Bat günümüz aynıydı galiba. Bu attığınız testin markası nedir?Günaydın kızlar. Ben hamile değilim. Bu ay hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Zaten çok umutlu da değildim bu aydan. Mayıs ve Haziran ayında deneme yapamıcaz. Nasipse tekrar Temmuz ayında başlarız denemelerimize. Mayıs ve Haziran ayında biraz mental açıdan ve bedenen yenilenmek istiyorum. Fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Spora başlıyorum. Daha sağlıklı beslenicem. bu toparlanma iyi gelecek eminim. Şu önümüzdeki 2 ayda hiç ilaç kullanmayı düşünmüyorum. Regl olamasam bile olamayım, vücuduma ilaç sokmaktan gına geldi. Ben yine foruma girip hamileler varmı diye takip ediyor olurum. Hepiniz sağlıcakla kalın
inşallah, Allah razı olsun canımBundan sonra her şey gönlünüzce olsun canım, yeni evinizde sağlıkla afiyetle oturun ins.
tatlım bi amh baktırsaydın gitmişkenGittimm kuzular doktora bısey yok kıst fln.kanama bıraz cok dedı eger devam ederse yarında ılac verecekmıs.bu arada bende pko fln mı var dedm .hıcbıseyın yok gelme 6 ay cocuk ıcın herseyın cok ıyı dedı yıne tabıı sevındım bu duruma ama esımden suphelenmeye basladım sımdı ya onda mı bı sorun var acaba.gıtmezde sımdı test vermeye o yuzden 6 ay beklıcem mecburen.eger 6 aya olmamıs olursa sperm testı ıstıcekmıs.banada hsg cekecekmıs.