- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 23
- 28
İnşallahGüzel haberler alalım balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahGüzel haberler alalım balım
Yani aslında toplam sayısı gayet iyi ileri hareketli yaklaşık 24 milyon oluyor. 80 milyon toplam sperm sayısı olup ileri hareket %30 olan biriyle aynı.Toplam sperm sayısı 294 milyon
İleri hareketli 8 yazıyor.
Takviye olrak ne alıyor acaba?Ay darısı bize inşallah eşimde herşey normal ama ileri sperm yavaşlığı var takviye kullanmaya başladı bakalım
Hatta silik baya@buzmavisi-
Pekte bi koyulaşma yokk
ay keşke kağıdı bulabilsem de fotoğraf atsam bulamıyorum. Doktor çok etkilemez demişYani aslında toplam sayısı gayet iyi ileri hareketli yaklaşık 24 milyon oluyor. 80 milyon toplam sperm sayısı olup ileri hareket %30 olan biriyle aynı.
Vitasent markasının vitality pack diye bi seti var onu vermiş doktor. Kutu içeriği böyleTakviye olrak ne alıyor acaba?
Ben de bugün oldum canım. Umarım önümüzdeki ay bizim ayımız olurCanım iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah gelicek ay beklicem. Bizim bebiş nazlı çıktı gelmek bilmiyor. Bu gün regl oldm. Aslında kafana birşeyi çok takarsan böyle olucağını bilmem gerekiyordu. Ben bubay gebelik düşünmüyordç sadece gecikme oldu diye tandığım arkadaşlarım biraz bana gaz verdi ve mevsjmsel olduğu için gecikme yaşadım
Canım ne dedi doktorun? Hormon testlerinde mi birşey gördü?Kızlar selam en son mart topiğindeydim hamile kalamayınca çok üzüldüm girmedim buralara aylarca boşuna ovulasyon testleri gebelik testleri yapmışım bugün öğrendim ki doğal yollardan gebe kalmam çok zormuş doktor vakit kaybetmeden tüp bebek önerdi çok üzgünüm ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden tüm hamileleri tebrik ederim dualarınızda bizlere de yer vermeyi unutmayın
Benimde ilişki ve yumurtlamadan sonra 3 4 gün devam etti sonra kesildi canım. Bata 4 gün var. İnşallah bebiştendir.Ne bilim canım hani yerleşme kanaması yada ağrı olmaz diye okudum acaba yanlış mi biliyorum ki yattığımda bişey yok otururken oluyor yada eğilince
Bu ağrılar bende de oldu adete yakın geçti canancan neden acabaAynı şeyleri yaşıyoruz benimde işte yumurtlamadan sonra bir kaç gün ateş basmaları ağrılar oldu ama dediğim gibi yumurtlamadan bir kaç gün sonraydı. Senin sanırım daha az kaldı adete dimi ?
İnşallah bebiştendir diyor olumlu düşünüyoruz benim daha 7 gün var adeteBu ağrılar bende de oldu adete yakın geçti canancan neden acaba
İnşallah balım benim az kaldı adet belirtilerim yokİnşallah bebiştendir diyor olumlu düşünüyoruz benim daha 7 gün var adete
İnşallah canım şuan pek yok geçti şükür belli olmuyor ara ara geliyorBenimde ilişki ve yumurtlamadan sonra 3 4 gün devam etti sonra kesildi canım. Bata 4 gün var. İnşallah bebiştendir.
Ay kaç gün kaldı test yaptın mııİnşallah balım benim az kaldı adet belirtilerim yok
Benimde ara ara geliyor canımİnşallah canım şuan pek yok geçti şükür belli olmuyor ara ara geliyor
Cumartesi pazar canım hayır yapmadım göğüs ucum karardı hiç böyle olmazdı. Meraktayım ama yapmadım bekliyim diyorumAy kaç gün kaldı test yaptın mıı
Ayy inşallah vardır canımBenimde ara ara geliyor canım