• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım sadece ovulasyon testleriyle takip ettim. Aslında yumurtlamayı değil de çatlamayı değerlendirebilmiştik. Bir de yumurtlamadan 3-4 gün öncesini. Yumurta 24 saat dayanır 12 saat dayanır vs yazılarını gördüm umudum kırılmıştı ama. Belki saat farkı kaçırdık diyerek boşvermiştim. Ama bu belirtiler başladı. Ben tabi bikaç gün içinde tekrar hayallere dalmaya başladım. Ovulasyonda da çıksaydı iyiydi:KK64:
inşallah hamilelik belirtileridir bunlar

İnşallah ama genelde hamilelik varsa yumurtlamadan 1 hafta sonra bile başlıyormuş ovulasyonda koyulaşma. İnşallah vardır benim gibi arada kalmışlara umut olurum😄 Ama benim gibi olup pozitif çıkan okumadım hiç:110:
Aa öylemiymiş hemen bir ovülasyon testi yapıyorum o halde bugün pik olalı 8 çatlayalı 7. Gün 😀

Saol bıtanemm.yınede bı gozuktum gece fln kotu olursam dıye.yumurta takıbı yapalım dedm sızın gıbı saglıklı cıftler ıcın once 6 ay beklemelıyız dedı.hatta 6 ay gelme dedı verdıgı kagıdada yazmıs🤣🤣ozellıkle 11,13,15,17. Gunlerı degerlendırcekmısım.hıcbıseyın yok dedı yumurtalıkların cok ıyı dedı,hatta çatlamıyomu yoksa dedım hayır oyle olsa gorurdum suanda dedı.ayy esımden suphelendım ıyce yaaa.bu cocuktamı bısey var yoksa
Kocandan boş yere şüpheleniyorsun bence😂 bak canım bende hiç bir sorun yoktu eşimin sperm sonucu gayet iyiydi ama yinede 1 senede çocuk olmuştu bundada 6 ay denedik kürtajdan sonra. Yani bazen herşey mükemmel olsa bile sadece geç hamile kalınıyor😂 bence adamı ve kendini rahat bırak😂😂😂

Kocandan boş yere şüpheleniyorsun bence😂 bak canım bende hiç bir sorun yoktu eşimin sperm sonucu gayet iyiydi ama yinede 1 senede çocuk olmuştu bundada 6 ay denedik kürtajdan sonra. Yani bazen herşey mükemmel olsa bile sadece geç hamile kalınıyor😂 bence adamı ve kendini rahat bırak😂😂😂
Tamam bebegım ıı geldı bu msj🤣🤣🤣

Aa öylemiymiş hemen bir ovülasyon testi yapıyorum o halde bugün pik olalı 8 çatlayalı 7. Gün 😀
Yaa evet. Hamilelikte de lh testi pik çıkıyormuş. Ama pik çıkmasının tek sebebi hamilelik olmayabiliyormuş o yüzden güvenmeyin de diyorlar.
Bak bakalım koyulaşma başlamış mı? 😃

Ohhh 🧿🧿🧿sağlıkla büyüsün prenses🤲🤲 Canım biz Konya ya taşındık daha doğrusu eşyaları taşıdık. Kızın düzenini bozmayalım dedik, o yüzden hala İstanbul da ailemin yanındayız. Dönem sonunda Konya'ya geçeceğiz
Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun canım, yeni evinizde sağlıkla afiyetle oturun ins.😘🙏

Kızlar bu kasık ağrısı beni öldürüyor oturamıyorum bişey batıyor gibi oluyor orda bişey varda baskı yapıyor gibi canım yanıyor ya neden oldu ki böyle ağrı olmazdı hiç

Kızlar bu kasık ağrısı beni öldürüyor oturamıyorum bişey batıyor gibi oluyor orda bişey varda baskı yapıyor gibi canım yanıyor ya neden oldu ki böyle ağrı olmazdı hiç
Ay benim yumurtlamadan sonraki bir kaç gün öyleydi canım çok şükür şimdi azaldı bende çok korkmuştum ayaklarımı sıcak suya soktum o iyi geldi herhalde yavaşladı

Ay darısı bize inşallah 🌸 eşimde herşey normal ama ileri sperm yavaşlığı var takviye kullanmaya başladı bakalım
Değerleri kaç çıktı eşinizin? Benim eşimin takviye kullanmadan önce sperm sayısı 63 milyon hızlı ileri %25, ileri %25 çıkmıştı. Fenodad takviye kullandı 1 ay sonrasında sperm sayısı 123 milyon hızlı ileri %20, ileri %25 oldu. Ama ikinci testi verirken zorlanmış baya az miktarda gelmiş

Ay benim yumurtlamadan sonraki bir kaç gün öyleydi canım çok şükür şimdi azaldı bende çok korkmuştum ayaklarımı sıcak suya soktum o iyi geldi herhalde yavaşladı
Yok canım bana fayda etmiyor sıcak su ilaç bu kadar ağrı yapmaz galiba döllenme olduysa yerleşiyor ondan mi diyorum onda da ağrı olmaz deniyor

Kızlar aşılama işlemi başarı ile sonuçlandı.
Progesteron verdi. Doktorum ben diyene kadar kullanacaksın dedi. Ortalama kaç gün kullanıyoruz acaba ?
3 gün de rapor verdi. Dinlen diye.
Bundan sonra ki süreç nasıl olur bilmiyorum ama hayırlı sonuçlar nasip olur inşallah hepimize 🤲🏼❤️
Haziran1907 Haziran1907 kuzum sen kaç gün sonra sonucu öğrendin 🤭

Back