• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam en son mart topiğindeydim hamile kalamayınca çok üzüldüm girmedim buralara aylarca boşuna ovulasyon testleri gebelik testleri yapmışım bugün öğrendim ki doğal yollardan gebe kalmam çok zormuş doktor vakit kaybetmeden tüp bebek önerdi çok üzgünüm ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden tüm hamileleri tebrik ederim dualarınızda bizlere de yer vermeyi unutmayın

kızlar regl 6 gün kaldı kasık agrım çok yok ama arada kasık agrısı hafif hafif bele doğdu yayılıyor bu ay neden olabilir

ilk testim üstte olan dünden beri üç tane yaptım en sonunkinde bariz koyulaşma var sanki ezomanya ezomanya Bezgininsan Bezgininsan

Eklentiler

• 55E76A80-E22B-46D1-89F8-4EA81BB0C004.jpeg
    55E76A80-E22B-46D1-89F8-4EA81BB0C004.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar benim bata 4 gün var. Yumurtlama nın 7.gününden beri sol kasıkta batma, çekilme, arada bacağa vuran hafif ağrılarım oluyor. Ama aşırı değil. Bazen bacağımı oturduğum yerde bi tarafa atarken geriliyor oturuşumu düzeltince geçiyor falan. Göğüs hassasiyetim dokununca sadece. Sağ kasıkta neredeyse hiçbi şey yok mesela. Akıntı nadir kremsi, genelde sulu, bazen hiç yok. Bunlara göre dedim ki ben heralde hamileyim :rolleyes: Gebelik testi yok ovulasyon testi yaptım. En siliğe yakın bi çizgi nerdeyse. Umut var mıdır hala ya? :dua:

Nasıl yaptın balım gittin mi inşallah kötü bir şey yoktur 🤲🏻
Gittimm kuzular doktora bısey yok kıst fln.kanama bıraz cok dedı eger devam ederse yarında ılac verecekmıs.bu arada bende pko fln mı var dedm .hıcbıseyın yok gelme 6 ay cocuk ıcın herseyın cok ıyı dedı yıne 🤣tabıı sevındım bu duruma ama esımden suphelenmeye basladım sımdı ya onda mı bı sorun var acaba.gıtmezde sımdı test vermeye o yuzden 6 ay beklıcem mecburen.eger 6 aya olmamıs olursa sperm testı ıstıcekmıs.banada hsg cekecekmıs.

Gittimm kuzular doktora bısey yok kıst fln.kanama bıraz cok dedı eger devam ederse yarında ılac verecekmıs.bu arada bende pko fln mı var dedm .hıcbıseyın yok gelme 6 ay cocuk ıcın herseyın cok ıyı dedı yıne 🤣tabıı sevındım bu duruma ama esımden suphelenmeye basladım sımdı ya onda mı bı sorun var acaba.gıtmezde sımdı test vermeye o yuzden 6 ay beklıcem mecburen.eger 6 aya olmamıs olursa sperm testı ıstıcekmıs.banada hsg cekecekmıs.
Valla kuzum ne yalan diyeyim bende eşinden şüphelenmeye başladım senin kürtajdan sonra 1 senen doldu mu

Canım hiç korkma benim kürtajdan sonra kanamam çok azalmıştı bazı aylarsa tam tersine aşırı kanamam oluyordu ama bir sorun olmamıştı. Bence kendini korkutacağın bişey yok belkide eski düzenine geri dönüyorsundur
Saol bıtanemm.yınede bı gozuktum gece fln kotu olursam dıye.yumurta takıbı yapalım dedm sızın gıbı saglıklı cıftler ıcın once 6 ay beklemelıyız dedı.hatta 6 ay gelme dedı verdıgı kagıdada yazmıs🤣🤣ozellıkle 11,13,15,17. Gunlerı degerlendırcekmısım.hıcbıseyın yok dedı yumurtalıkların cok ıyı dedı,hatta çatlamıyomu yoksa dedım hayır oyle olsa gorurdum suanda dedı.ayy esımden suphelendım ıyce yaaa.bu cocuktamı bısey var yoksa

Eklentiler

• 87339D32-D841-4627-AD2A-2D3343AA943D.jpeg
    87339D32-D841-4627-AD2A-2D3343AA943D.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar benim bata 4 gün var. Yumurtlama nın 7.gününden beri sol kasıkta batma, çekilme, arada bacağa vuran hafif ağrılarım oluyor. Ama aşırı değil. Bazen bacağımı oturduğum yerde bi tarafa atarken geriliyor oturuşumu düzeltince geçiyor falan. Göğüs hassasiyetim dokununca sadece. Sağ kasıkta neredeyse hiçbi şey yok mesela. Akıntı nadir kremsi, genelde sulu, bazen hiç yok. Bunlara göre dedim ki ben heralde hamileyim :rolleyes: Gebelik testi yok ovulasyon testi yaptım. En siliğe yakın bi çizgi nerdeyse. Umut var mıdır hala ya? :dua:
eğer yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi olmadıysanız bunlar ciddi belirtiler ama dediğim şeylerde bu belirtilere neden oluyor

Back