- 22 Şubat 2022
- 428
- 182
- 33
- 34
Yaa takip etmek gerek o zamanHafif düşüş ardından en az 3 ateş normalden yüksek olunca yumurtlama olmuş deniliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa takip etmek gerek o zamanHafif düşüş ardından en az 3 ateş normalden yüksek olunca yumurtlama olmuş deniliyor
Kuzum klomen sadece gaz yapıyor art med sanırım biraz aldırdıBende iki gün sonra klomene başlıcam kilo mu aldiriyor bu ilaç
Bende sabah 1 akşam 1 kulalniyordum bu 2. Kutum bitti bugün son hapini içtim ama artmede devam ediyor umSiz günde kaç tablet kullandiniz doktorum sabah 2 akşam 2 kullanmami söyledi cok fazla degilmi
Tatlım öyle yapılmaz zaten iki güne bir sabahları ilk idrarla yapacaksındun aksamustu yapmisdim bugun sabah yapdim, 14cu gunude ogleden sonra , sonra ondan 2 3 saat sonra yapdim, su cok iciyorum birde progestan fitil kullaniyorum belki ondandir
İdrar testi yapmışmıydın ondada çıkmışmıydı hafif yada silik ben bugün yaptım 7 gün var çıkmadıda belki diyorum çatlamadan sonra 10 gün geçti amaBen ilk gebeliğimi adete 8 gün kala 10.98 ile öğrenmiştim sanırım rekor bende henüz
İnternette adetin gecikmesinde idrarda çıkar diyor benimde negatif çıkıyor ama hamilelik belirtileri varİdrar testi yapmışmıydın ondada çıkmışmıydı hafif yada silik ben bugün yaptım 7 gün var çıkmadıda belki diyorum çatlamadan sonra 10 gün geçti ama
Tatlım her iki açıdan da erken bakıyorsunİdrar testi yapmışmıydın ondada çıkmışmıydı hafif yada silik ben bugün yaptım 7 gün var çıkmadıda belki diyorum çatlamadan sonra 10 gün geçti ama
Tabiki bir sonraki regle kadar takip etmeli bende bağımlılık yaptı hatta bı ara not almasam bile olcuyordumYaa takip etmek gerek o zaman
Bende baya geç gittim kanama olmadığı sürece sorun yokKızlar yarin yine beta ya baktircam 2 katı artmissa dayanıp mayısın ilk haftası gideyim diyorum ilk kontrole ne dersiniz cok mu beklemiş olurum
Dayanamadım dün çok ağrı çektim bu günde ilk defa akıntım olunca acaba mı dedimTatlım her iki açıdan da erken bakıyorsun
En güzeli canım erken gitmek bazen sıkıntıya sokuyor insanı 5 haftanıj sonunda gitmek daha mantıklı saglıkla büyüsün inşallah canımmKızlar yarin yine beta ya baktircam 2 katı artmissa dayanıp mayısın ilk haftası gideyim diyorum ilk kontrole ne dersiniz cok mu beklemiş olurum
İnşallahhİnternette adetin gecikmesinde idrarda çıkar diyor benimde negatif çıkıyor ama hamilelik belirtileri var
Bekle tatlım bence en az 4 gün beklemelisinDayanamadım dün çok ağrı çektim bu günde ilk defa akıntım olunca acaba mı dedim
Katılıyorum ilk cocuksa eğer ne olur ne olmaz erken git bekleme ben ilk hamileligimde gitmedim pişman oldumEn güzeli canım erken gitmek bazen sıkıntıya sokuyor insanı 5 haftanıj sonunda gitmek daha mantıklı saglıkla büyüsün inşallah canımm
Yok kuzum yapmadım regl belirtilerim var tamamen. Bu ay da olmadı biliyorum yani P Psikolog2426tweeetyyy Kuzum naptın test yaptın mı?
Benimde adet belirtileri gibi ama adet olmadım hamilelikle adet belirtileri karıştırılabiliyormuşşYok kuzum yapmadım regl belirtilerim var tamamen. Bu ay da olmadı biliyorum yani P Psikolog2426
Aynen canim hem üstten bakar hemde kalp atışını duyarım nasipse ben cok evhamliyim zaten böyle biraz daha rahat olur kafam kese görsem kalp atışını beklemek beni zorlayacak hakkımızda hayirlisiHayır canım
Bende baya geç gittim kanama olmadığı sürece sorun yok