Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadir geceniz mübarek olsun canım kızlar. Pozitif görenler için çok mutluyum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben iğnenin 16. Günü adet oldum kırmızılar geldiiii
Bende de her an gelebilir test yaptım kuruma çizgisi falan bile yok tertemiz bir Negatif

Son düzenleme:
Kesnlkle öyle olduguna inaniyorum hast randevu almiştim test için iptal ediyim o halde bari.. bu mayıs ayina kaldik regl oluyorum yani kanamam geliyor
hayırlısı olsun canım bende mayısa kaldım benimde yumurtlama haftası ama henüz yumurtlama görmedim bugün mubarek gündeyiz rabbim banada sanada burada bulunan evlat sahibi olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin bugün bol bol dua ve tevekkül edelim olacağına inanıyorum sadece zamanı vardır rabbim en dogru zamanda verecektir dilerim zamanıda gelmiş olsun

Aminn bnde çok istersim bugün dua etmek ama sizin duanıza talibim bugün bnde her anne adaylarmız için ediyordm allah isteyen herkesn kucağini boş birakmasın

Bebe time ise ben çok kullandım doğru da çıktı canım takip et bakalım kırmızıya dönecek mi yerleşme de olabilir.
Merhaba 4 Nisan yumurtlama gördüm benimde normalde regl tarihim 20 nisan. Bugün pembe kremsi akıntıyla karışık geldi. Yerleşme kanaması nasıl oluyor. Yaşadığım sizce yerleşme kanaması mı ?

Kızlar D defnew bebibabuli M mooncrown2001 Y Yasmize bugün iğnenin 14. Günü test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim artık adet olmayı bekleyecem bakalım ne zaman olacam. Adet belirtilerim var zaten umarım bayram sonrası adet olurum bayrama adetli girmek istemiyorum

Merhaba 4 Nisan yumurtlama gördüm benimde normalde regl tarihim 20 nisan. Bugün pembe kremsi akıntıyla karışık geldi. Yerleşme kanaması nasıl oluyor. Yaşadığım sizce yerleşme kanaması mı ?
Test yaptın mı hiç

Hayırlısı olsun , benimde 3. Günü reglinin ama ay sonunda eşim yok bakalım nasıl bir karar alacağız, yarın doktor kontrolüm var . Çokta ağrılı geçiyor

Test yaptın mı hiç
Yumurtlamadan sayıp 10. Gün test yaptım o negatif çıkınca attım. Sonrasında testte ne oldu ne bitti bilmiyorum. O akıntı da peçeteye geldi zaten. Şuan bişey yok bilmiyorum. Bu yerleşme kanamasıysa yarın sabah test yapsam bu kanama bitmeden çıkar mı testte olup olmadığı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…