• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 4 Nisan yumurtlama gördüm benimde normalde regl tarihim 20 nisan. Bugün pembe kremsi akıntıyla karışık geldi. Yerleşme kanaması nasıl oluyor. Yaşadığım sizce yerleşme kanaması mı ?
Şuan tarifiniz tam bir yerleşme kanaması örneği ama takip etmekte fayda var ❤️🙏

Hayırlısı olsun , benimde 3. Günü reglinin ama ay sonunda eşim yok bakalım nasıl bir karar alacağız, yarın doktor kontrolüm var . Çokta ağrılı geçiyor 😞
Geçmiş olsun canım 🙏🏻 kekik demle iç biraz rahatlatır ağrıyı azaltır rahim kaslarını gevşetiyor hem ağrı azalıyor hem kanama rahat akıyor rahim içini pıhtıdan falan temizliyor . Benim çok ağrım olunca öyle yapıyorum ☺️ ben bu ay tedavi olmayacam iki gebeliğimden kalma süt bezelerim var göğüsümde onlar için kontrole gidecem hamile olmamam lazım ki tadavi yapılsın bir de rahim filmi için randuvu Alacam devlette

Yumurtlamadan sayıp 10. Gün test yaptım o negatif çıkınca attım. Sonrasında testte ne oldu ne bitti bilmiyorum. O akıntı da peçeteye geldi zaten. Şuan bişey yok bilmiyorum. Bu yerleşme kanamasıysa yarın sabah test yapsam bu kanama bitmeden çıkar mı testte olup olmadığı ?
Canım adetine 3 gün var söylediğin tarihse yumurtlaman çoktan çıkmış olması lazım . Bekle adet olmazsan test yap bence . Geçen ay ben de 2 gün lekenme gördüm sonra durdu adet tarihimden 1 gün önce adet oldum . Belki senin de adet geliyor diye lekenme yaşıyorsun. Normalde lekenme 8 gün 5 gün varken oluyor çok az ve pembemsi kahverengimsi olabiliyor adete 3 gün varken olur mu bilemedim .

Yerleşme ama regl günleri mi oluuor acaba markaya güvenmiyorum şuan kan testi vericem 13.00de o yüzden devlet var burda yakın ona da ne diye gidicem şimdi yapmiyolar hemen vicdansizlar
Yerleşme kanaması kadından kadına değişiklik gösterir benim adet günümden sonra oldu mesela

Canım adetine 3 gün var söylediğin tarihse yumurtlaman çoktan çıkmış olması lazım . Bekle adet olmazsan test yap bence . Geçen ay ben de 2 gün lekenme gördüm sonra durdu adet tarihimden 1 gün önce adet oldum . Belki senin de adet geliyor diye lekenme yaşıyorsun. Normalde lekenme 8 gün 5 gün varken oluyor çok az ve pembemsi kahverengimsi olabiliyor adete 3 gün varken olur mu bilemedim .
Herkeste farklı olabiliyormuş. O yüzden regl kanaması sanan insan çok oluyomuş bilmiyorum takip edicem. İnşallah yerleşme kanaması demekten başka bişey diyemiyorum maalesef

Pozitife döner belki kuzum 🙏
Yok kuzum dönmez çünkü iğneden 2 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı . Olsa çıkmış olması gerekirdi zaten iğnenin 14. Günü normalde kan verilmesi lazım var mı yok mu diye ben evde test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim. Adetime 11 gün var ama iğne erken adet ettiriyor bekliyorum o yüzden

Geçmiş olsun canım 🙏🏻 kekik demle iç biraz rahatlatır ağrıyı azaltır rahim kaslarını gevşetiyor hem ağrı azalıyor hem kanama rahat akıyor rahim içini pıhtıdan falan temizliyor . Benim çok ağrım olunca öyle yapıyorum ☺️ ben bu ay tedavi olmayacam iki gebeliğimden kalma süt bezelerim var göğüsümde onlar için kontrole gidecem hamile olmamam lazım ki tadavi yapılsın bir de rahim filmi için randuvu Alacam devlette
Çok teşekkür ederim , hemen deneyeceğim. Bu ay dinlenme olarak geçecek sanırım. Benim bu ay aşılamaydı olamadı önümüzdeki ay da olamazsa süreç uzayacak , belkide hayırlısı böyle, stres yapmayacağım 🤲🏼❤️

Yok kuzum dönmez çünkü iğneden 2 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı . Olsa çıkmış olması gerekirdi zaten iğnenin 14. Günü normalde kan verilmesi lazım var mı yok mu diye ben evde test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim. Adetime 11 gün var ama iğne erken adet ettiriyor bekliyorum o yüzden
İğnenin 14. Günü peçeteye leke geldi. 15. Gün direk söküldüm. Çok uzun sürmez muhtemelen ..

Herkeste farklı olabiliyormuş. O yüzden regl kanaması sanan insan çok oluyomuş bilmiyorum takip edicem. İnşallah yerleşme kanaması demekten başka bişey diyemiyorum maalesef
İnşallah canım 🙏🏻 test varsa elinde yapsana

Anladım kuzum hayırlısı olsun ❤️

Çok teşekkür ederim , hemen deneyeceğim. Bu ay dinlenme olarak geçecek sanırım. Benim bu ay aşılamaydı olamadı önümüzdeki ay da olamazsa süreç uzayacak , belkide hayırlısı böyle, stres yapmayacağım 🤲🏼❤️
Anladım canım inşallah istediğin gibi olur herşey 🙏🏻☺️ ben bu ay dinlenecem çok da yoruldum zaten iğneler göğüs ağrısı yaptığı için süt bezelerim de ağırıyor o yüzden biraz dinlenmek en güzeli .rabbim neylerse güzel eyler tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin bizlere de 🙏🏻🌺

İğnenin 14. Günü peçeteye leke geldi. 15. Gün direk söküldüm. Çok uzun sürmez muhtemelen ..
Benim de geçen ay 14. Gün sabah kan vermeye gittim eve geldim lekenme oldu 2 gün lekenme oldu 1 -2 gün durdu sonra adet olmuştum .normal adet tarihimden 1 gün önce olmuştum

Back