- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
Amin canım inşallahMaşallah kuzum beniminşallah sağlıcakla devam etsin
![]()
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Tamam canım teşekkür ederimMasallah canım koyulaşma var sen griye takılma benim de testlerim bekleyince gri oluyorduhayırlı olsun
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahMaşallah kuzum beniminşallah sağlıcakla devam etsin
![]()
Tamam canım teşekkür ederimMasallah canım koyulaşma var sen griye takılma benim de testlerim bekleyince gri oluyorduhayırlı olsun
Vericem canım mutlkaaGeç döllenme olabilir belki canım doktora gidince haber ver
Yerleşme ama regl günleri mi oluuor acaba markaya güvenmiyorum şuan kan testi vericem 13.00de o yüzden devlet var burda yakın ona da ne diye gidicem şimdi yapmiyolar hemen vicdansizlarBebe time ise ben çok kullandım doğru da çıktı canımtakip et bakalım kırmızıya dönecek mi yerleşme de olabilir.
Cümlemizden canım inşallah yerleşmedir heyecan yaptım şimdi bnde adet olduğum gün test yaptım negatifti ümit verdi senin test bnce yerleşme seninVericem canım mutlkaaallah rqzi olsun
Yumurtlamadan 3 gün sonra gebelik bile oluşmuyor daha çıkmaz zaten olsa dakızlar selam yumurtlamam salı günüydü ve 3 gün sonra kan vermem gerekiyordu beta da istedim cumartesi sonuçta beta da yükselme yoktu hemen çıkar mıydı yok değr sonra mı yükselir
Aaaa inanmiyorummm çok sevindimmmKesin koyulaşmış kuzum kan vermeye giderken testide evden aldım tekrar baktım bildiğin kıpkırmızı şimdi çektim mesela bunu
Ay inşallah ama ne kdr gelmesi gerekiyo kanamanın bildigin geliyo şuanCümlemizden canım inşallah yerleşmedir heyecan yaptım şimdi bnde adet olduğum gün test yaptım negatifti ümit verdi senin test bnce yerleşme senin
canım biz 250 tl gibi bir ücrete yaptırdık antalyada aşağı yukarı bu kadardırkızlar merhaba doktorum eşimden sperm testi istedi yakın zamanda yaptıran var mı güncel fiyatlar ortalama nedir bilginiz var mı
Çizgi var yarın tekrar yap istersen koyulaşırsa kan verirsin netleşirÖncelikle Miraç kandilimiz mübarek olsun kızlar bugün yumurtlama min üstünde 18. günüm ve bugün test yaptım baka bilir mısınız bu gebelikmi bilemedim
tamam o zaman canım morelim boulzdu 3 gündür birşey yapasım yoktu inşallah olumlu çıkar bu ay herkesinYumurtlamadan 3 gün sonra gebelik bile oluşmuyor daha çıkmaz zaten olsa da
bebe time de kuruma çizgisi çıkıyor hep canım tam pembe çıkmayıncaya kadar çokta güvenme kanaman çoksa regl olmuşsundur az az geliyorsa elinde farklı test varsa birde oyle deneKizlar bebe marka test iile yaptim ama bugün regl geldi aynı zmnda marka güvenilir mi anlamadm aynı zmnda kanamm geldi bgn az az geliyor pembe renkte bilgisi olan arkdşlarm. Yazabilr mi
canım çizgi belirgin inşallah vardır kan vermeyi dene bakalım seninde kadir gecen mübarek olsun :)Öncelikle Miraç kandilimiz mübarek olsun kızlar bugün yumurtlama min üstünde 18. günüm ve bugün test yaptım baka bilir mısınız bu gebelikmi bilemedim
Kesnlkle öyle olduguna inaniyorum hast randevu almiştim test için iptal ediyim o halde bari.. bu mayıs ayina kaldik regl oluyorum yani kanamam geliyorbebe time de kuruma çizgisi çıkıyor hep canım tam pembe çıkmayıncaya kadar çokta güvenme kanaman çoksa regl olmuşsundur az az geliyorsa elinde farklı test varsa birde oyle dene
O kişiden kişiye değişir cnm pırtı varmı rengi değişti miAy inşallah ama ne kdr gelmesi gerekiyo kanamanın bildigin geliyo şuan