• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebe time ise ben çok kullandım doğru da çıktı canım ❤️ takip et bakalım kırmızıya dönecek mi yerleşme de olabilir.
Yerleşme ama regl günleri mi oluuor acaba markaya güvenmiyorum şuan kan testi vericem 13.00de o yüzden devlet var burda yakın ona da ne diye gidicem şimdi yapmiyolar hemen vicdansizlar

kızlar selam yumurtlamam salı günüydü ve 3 gün sonra kan vermem gerekiyordu beta da istedim cumartesi sonuçta beta da yükselme yoktu hemen çıkar mıydı yok değr sonra mı yükselir

Cümlemizden canım inşallah yerleşmedir heyecan yaptım şimdi bnde adet olduğum gün test yaptım negatifti ümit verdi senin test bnce yerleşme senin
Ay inşallah ama ne kdr gelmesi gerekiyo kanamanın bildigin geliyo şuan

Öncelikle Miraç kandilimiz mübarek olsun kızlar bugün yumurtlama min üstünde 18. günüm ve bugün test yaptım baka bilir mısınız bu gebelikmi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20230417_115621.jpg
    IMG_20230417_115621.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 94
Yumurtlamadan 3 gün sonra gebelik bile oluşmuyor daha çıkmaz zaten olsa da
tamam o zaman canım morelim boulzdu 3 gündür birşey yapasım yoktu inşallah olumlu çıkar bu ay herkesin
Kadir gecemiz mübarek olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı olan evlatlarımızı bize nasip etsin kızlar dualarımdasınız.

Kizlar bebe marka test iile yaptim ama bugün regl geldi aynı zmnda marka güvenilir mi anlamadm aynı zmnda kanamm geldi bgn az az geliyor pembe renkte bilgisi olan arkdşlarm. Yazabilr mi
bebe time de kuruma çizgisi çıkıyor hep canım tam pembe çıkmayıncaya kadar çokta güvenme kanaman çoksa regl olmuşsundur az az geliyorsa elinde farklı test varsa birde oyle dene

bebe time de kuruma çizgisi çıkıyor hep canım tam pembe çıkmayıncaya kadar çokta güvenme kanaman çoksa regl olmuşsundur az az geliyorsa elinde farklı test varsa birde oyle dene
Kesnlkle öyle olduguna inaniyorum hast randevu almiştim test için iptal ediyim o halde bari.. bu mayıs ayina kaldik regl oluyorum yani kanamam geliyor

Back