- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
Teşekkür ederimÇizgi var yarın tekrar yap istersen koyulaşırsa kan verirsin netleşir![]()
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇizgi var yarın tekrar yap istersen koyulaşırsa kan verirsin netleşir![]()
Bir kaç gün daha bekleyelim diyor gelen olmaz da kan veririmcanım çizgi belirgin inşallah vardır kan vermeyi dene bakalım seninde kadir gecen mübarek olsu
Pıhtı yok canım henüz rengi açik kirmizi olduO kişiden kişiye değişir cnm pırtı varmı rengi değişti mi
Canım galiba adete dönüyor mayısta olur inşallahPıhtı yok canım henüz rengi açik kirmizi oldu
Evet kuzumm hayırlısı bakalımBaktım testıne sımdı kuzucum.femometer yanılmıyor pek,yumurtlamanın 4. Gunu dıyorsa daha cok varmıs.dur bakalım bır bıdaha yaparız persembe gıbı![]()
Yaaa çok geçKan verdim canım akşam 16.00 gibi çıkacakmış
Galiba hastaneye gidesimde yok hiç umudum kalmadi yani kasıklarimda ağriyor çarş femara ya başliyorum mayista inş olurCanım galiba adete dönüyor mayısta olur inşallah![]()
Bende de her an gelebilir test yaptım kuruma çizgisi falan bile yokKadir geceniz mübarek olsun canım kızlar. Pozitif görenler için çok mutluyum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben iğnenin 16. Günü adet oldum kırmızılar geldiiii
İnşallah canım mayıs hepimize hayırlı olur inşallahGaliba hastaneye gidesimde yok hiç umudum kalmadi yani kasıklarimda ağriyor çarş femara ya başliyorum mayista inş olur![]()
Çok mutlu oldummm sağlıkla gelsin bebeğimKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
@melegim can @imagination forever @tweeetyyy @TASUU @Psikolog2426Safransari @Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın![]()
hayırlısı olsun canım bende mayısa kaldım benimde yumurtlama haftası ama henüz yumurtlama görmedim bugün mubarek gündeyiz rabbim banada sanada burada bulunan evlat sahibi olmak isteyen herkese anneliği nasip etsinKesnlkle öyle olduguna inaniyorum hast randevu almiştim test için iptal ediyim o halde bari.. bu mayıs ayina kaldik regl oluyorum yani kanamam geliyor
Hiç sorma ya özel hastane mis gibi 1 saatte çıkarıyor ama iş yerime aşırı aşırı uzak olduğu için mecburen sağlık ocağında verdimYaaa çok geç![]()
Aminn bnde çok istersim bugün dua etmek ama sizin duanıza talibim bugün bnde her anne adaylarmız için ediyordm allah isteyen herkesn kucağini boş birakmasınhayırlısı olsun canım bende mayısa kaldım benimde yumurtlama haftası ama henüz yumurtlama görmedim bugün mubarek gündeyiz rabbim banada sanada burada bulunan evlat sahibi olmak isteyen herkese anneliği nasip etsinbugün bol bol dua ve tevekkül edelim olacağına inanıyorum sadece zamanı vardır rabbim en dogru zamanda verecektir dilerim zamanıda gelmiş olsun
![]()
Merhaba 4 Nisan yumurtlama gördüm benimde normalde regl tarihim 20 nisan. Bugün pembe kremsi akıntıyla karışık geldi. Yerleşme kanaması nasıl oluyor. Yaşadığım sizce yerleşme kanaması mı ?Bebe time ise ben çok kullandım doğru da çıktı canımtakip et bakalım kırmızıya dönecek mi yerleşme de olabilir.
Test yaptın mı hiçMerhaba 4 Nisan yumurtlama gördüm benimde normalde regl tarihim 20 nisan. Bugün pembe kremsi akıntıyla karışık geldi. Yerleşme kanaması nasıl oluyor. Yaşadığım sizce yerleşme kanaması mı ?
Hayırlısı olsun , benimde 3. Günü reglinin ama ay sonunda eşim yok bakalım nasıl bir karar alacağız, yarın doktor kontrolüm var . Çokta ağrılı geçiyorKızlar D defnewbebibabuli M mooncrown2001 Y Yasmize bugün iğnenin 14. Günü test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim artık adet olmayı bekleyecem bakalım ne zaman olacam. Adet belirtilerim var zaten umarım bayram sonrası adet olurum bayrama adetli girmek istemiyorum
![]()
Yumurtlamadan sayıp 10. Gün test yaptım o negatif çıkınca attım. Sonrasında testte ne oldu ne bitti bilmiyorum. O akıntı da peçeteye geldi zaten. Şuan bişey yok bilmiyorum. Bu yerleşme kanamasıysa yarın sabah test yapsam bu kanama bitmeden çıkar mı testte olup olmadığı ?Test yaptın mı hiç