• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi vermye gittim doktor gelmemiş falan beklemedm eve geldim test alip freely marka buda bında ise çikmadi kizlar adet gördüğüme göre gebelik yok 😒
İnşallah canım mayıs hepimize hayırlı olur inşallah
yaptim şimdi yok canım hast gittm dpktor yoktu falan beklemek istemedm freely marka alip evde yaptim çikmadi

Eklentiler

• 6C3A48D3-AE3E-4D0F-8F99-9281BD0DA8F7.jpeg
    6C3A48D3-AE3E-4D0F-8F99-9281BD0DA8F7.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 63
Kan testi vermye gittim doktor gelmemiş falan beklemedm eve geldim test alip freely marka buda bında ise çikmadi kizlar adet gördüğüme göre gebelik yok 😒

yaptim şimdi yok canım hast gittm dpktor yoktu falan beklemek istemedm freely marka alip evde yaptim çikmadi
Yalancı pozitif çıkarıyor demek ki :( adet oldun demek ki canım

Gözün aydın darisi bize mayısa inş canım
Saglıkla büyüsün teyzesinin minnoşu ♥️♥️ Çok güzel bir günde ögrendin kuzum. Bugün kadir gececi dualarında bendedn de çokça bahset inşallah kuzum. Çok ama çok çok sevindim balım 😭😭😭
Tebrikleer caniim gozun aydiin🥳
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu güzel günün hürmetine inşallah rabbim en kısa zamanda evlat hasreti çeken tüm annelere nasip eder 🤲🏻 M mooncrown2001 canım senide ayrıca tebrik ediyorum

Back