Gelişmelerden mutlaka haber et canım koyulaşma takibi yapacaksan yada kan vereceksenTabiki ederim etmezmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişmelerden mutlaka haber et canım koyulaşma takibi yapacaksan yada kan vereceksenTabiki ederim etmezmiyim
Kesin koyulaşmış canım. İnsan kendi bakınca sürekli bakmaktan acaba yanlış mı görüyorum diyebiliyor ama seninki bariz hayırlı olsunnKızlar bakın dünkünü öğlen çekmiştim koyuluğunu bugününküde böyle bu test kuruyunca gri olduğu için. Net anlaşılmıyodur belki ama bugünkü bariz koyuymuş ya
Kan verdim canım akşam 16.00 gibi çıkacakmışGelişmelerden mutlaka haber et canım koyulaşma takibi yapacaksan yada kan vereceksen
İnşallah güzel sonuç çıkar canımKan verdim canım akşam 16.00 gibi çıkacakmış
Marka ile ilgili bilgim yok cnm pembe diyorsun takip et belki yerleşmedirKizlar bebe marka test iile yaptim ama bugün regl geldi aynı zmnda marka güvenilir mi anlamadm aynı zmnda kanamm geldi bgn az az geliyor pembe renkte bilgisi olan arkdşlarm. Yazabilr mi
Başka testimde yok elimde yapabileceğimMarka ile ilgili bilgim yok cnm pembe diyorsun takip et belki yerleşmedir
Pıhtı gelmezse rengi değişmezse yerleşmedir canım inşallah öyledir yaaBaşka testimde yok elimde yapabileceğimtakipte kalayim o halde
Bekle canım o zamanGünaydınlar kızlar bat son iki gün test negatif ama kızlar göğsüm inanılmaz agryo çok çok hassas
İnşallah kan vericem bugün 13.00 e randevu aldim bakalım. Ama regl gnümde geldi kanmaa olablr mi yaPıhtı gelmezse rengi değişmezse yerleşmedir canım inşallah öyledir yaa![]()
Olabilir canım ne zaman yumurtlama oldu biliyormusunİnşallah kan vericem bugün 13.00 e randevu aldim bakalım. Ama regl gnümde geldi kanmaa olablr mi ya
Maşallah kuzum benimKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
@melegim can @imagination forevertweeetyyy @TASUU P Psikolog2426 @Safransari @Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın![]()
Masallah canım koyulaşma var sen griye takılma benim de testlerim bekleyince gri oluyorduKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
@melegim can @imagination forevertweeetyyy @TASUU P Psikolog2426 @Safransari @Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın![]()
3nisan yumurtlama günüOlabilir canım ne zaman yumurtlama oldu biliyormusun
Bebe time ise ben çok kullandım doğru da çıktı canımKizlar bebe marka test iile yaptim ama bugün regl geldi aynı zmnda marka güvenilir mi anlamadm aynı zmnda kanamm geldi bgn az az geliyor pembe renkte bilgisi olan arkdşlarm. Yazabilr mi
Kesin koyulaşmış kuzum kan vermeye giderken testide evden aldım tekrar baktım bildiğin kıpkırmızı şimdi çektim mesela bunuKesin koyulaşmış canım. İnsan kendi bakınca sürekli bakmaktan acaba yanlış mı görüyorum diyebiliyor ama seninki bariz hayırlı olsunn![]()
Geç döllenme olabilir belki canım doktora gidince haber ver3nisan yumurtlama günü