• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlar kızlar bat son iki gün test negatif ama kızlar göğsüm inanılmaz agryo çok çok hassas

Kızlar bakın dünkünü öğlen çekmiştim koyuluğunu bugününküde böyle bu test kuruyunca gri olduğu için. Net anlaşılmıyodur belki ama bugünkü bariz koyuymuş ya
Kesin koyulaşmış canım. İnsan kendi bakınca sürekli bakmaktan acaba yanlış mı görüyorum diyebiliyor ama seninki bariz hayırlı olsunn 😍

Kizlar bebe marka test iile yaptim ama bugün regl geldi aynı zmnda marka güvenilir mi anlamadm aynı zmnda kanamm geldi bgn az az geliyor pembe renkte bilgisi olan arkdşlarm. Yazabilr mi

Eklentiler

• 3914E065-7692-4DC2-9652-5ED4BC14F59A.jpeg
    3914E065-7692-4DC2-9652-5ED4BC14F59A.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar bebe marka test iile yaptim ama bugün regl geldi aynı zmnda marka güvenilir mi anlamadm aynı zmnda kanamm geldi bgn az az geliyor pembe renkte bilgisi olan arkdşlarm. Yazabilr mi
Marka ile ilgili bilgim yok cnm pembe diyorsun takip et belki yerleşmedir

1 ve 5 yaşında erkek çocuğum var kıyafete ihtiyacim var lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
@melegim can @imagination forever tweeetyyy tweeetyyy @TASUU P Psikolog2426 @Safransari @Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın😍🥰
Maşallah kuzum benim 💗💗💗 inşallah sağlıcakla devam etsin 💗💗💗🌺🌺🌺

Kızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
@melegim can @imagination forever tweeetyyy tweeetyyy @TASUU P Psikolog2426 @Safransari @Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın😍🥰
Masallah canım koyulaşma var sen griye takılma benim de testlerim bekleyince gri oluyordu 🤭hayırlı olsun

1 ve 5 yaşında erkek çocuğum var kıyafete ihtiyacim var lütfen yardımcı olur musunuz

Bebe time ise ben çok kullandım doğru da çıktı canım ❤️ takip et bakalım kırmızıya dönecek mi yerleşme de olabilir.

Kesin koyulaşmış canım. İnsan kendi bakınca sürekli bakmaktan acaba yanlış mı görüyorum diyebiliyor ama seninki bariz hayırlı olsunn 😍
Kesin koyulaşmış kuzum kan vermeye giderken testide evden aldım tekrar baktım bildiğin kıpkırmızı şimdi çektim mesela bunu

Eklentiler

• IMG_20230417_100723.jpg
    IMG_20230417_100723.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 86
Back