Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri
Acile git bu akşam en neti ağeım var sancım var adette olamıyorum de çocuk tedavisi görüyorum de ben öyle yapmıştım beta yapıyolar hemen

4 gün gecikti benim 2 gün önce test yaptım tek çizgiydi ama hala adet olmadım. Bi yandan umutlanıyorum bi yandan da normal gecikme süreci olabilir diyorum…

Ben geçtiğimiz ay klomen kullanmiştim 3yumurtam oldu ama tutmadi bnde hsg çekşlmeye karar verdim 8aylık evliyim ve olmsdi 8aylık süreçte :KK43: hsg çekildim doktor korunun dedi bu ay antbytk yazdı tüpler açik çikti bu pazar regl gnüm sonra femaraya geçicez bu kez dedi doktorum bakalım sen neler denedn ne aşamadasın canım
bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık 6 ay dolunca ilk dr gittim degerler iyi dedi yine olmayınca gecen ay gitim orda amh bakıldı düşük dedi ve tup bebek yaptır dedi bende cok üzüldüm hiçbir tedavi bile görmeden nasıl tüp diye ama devlet olunca herkes orda zaten ilgilenmiyorlar dediler bende şimdilik takviyelerle deniyecem bulundugum yer küçük yer olmazsa cevre illerde bende hsg düşünüyorum bayramdan sonra iyi bi dr bulursam

Kadına adetim gecikti diyorum beta istemiyor ay çıldırıcam
bende gecen d vitamini kullanıyorum degerim nasıl olmuş yükselmiş mi o na göre devam edeyim diye kan verdim tüm vitamınleri istemiş d vitamini yok sinirlenmemek elde degil

Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Hanimefendi97

6 nisan30 nisan🍀🐞

Sunshine1

1 nisan30 nisan🍀🐞

yenibirhayal

28 mart30 nisan🍀🐞

evremm22

4 nisan30 nisan🍀🐞

garfiuss

2 nisan30 nisan🍀🐞

maya8

30 mart1 mayıs🍀🐞

jeybey

3 nisan1 mayıs🍀🐞

Mikmik Kizim

4 nisan2 mayıs🍀🐞

ayse2325

2 nisan2 mayıs🍀🐞

sed2

4 nisan3 mayıs
🍀🐞

aynurland

6 nisan3 mayıs🍀🐞

mlh5

5 nisan3 mayıs🍀🐞

1sunshine1

6 nisan3 mayıs🍀🐞

Feyzacim

7 nisan4 mayıs🍀🐞

beyons beyons

8 nisan4 mayıs🍀🐞

cnlrm

10 nisan4 mayıs🍀🐞

arastirmasever

7 nisan5 mayıs🍀🐞

esmercicegim

7 nisan5 mayıs🍀🐞

Tuttyy

6 nisan6 mayıs🍀🐞

merniss

7 nisan6 mayıs🍀🐞
mavininumutlutonu9 nisan6 mayıs🍀🐞

Belisimm

5 nisan7 mayıs🍀🐞

kubra005

10 nisan8 mayıs🍀🐞

Elenaaa1990

11 nisan8 mayıs🍀🐞

simurgggg

11 nisan8 mayıs🍀🐞

INCIEYLUL

12 nisan9 mayıs🍀🐞

Eymennnannesi

11 nisan11 mayıs🍀🐞

felicitays17

12 nisan12 mayıs🍀🐞

atanamamis ogretmen

12 nisan12 mayıs🍀🐞
sundy9416 nisan16 mayıs🍀🐞

eylulcmre

23 nisan18 mayıs🍀🐞

papatyam3

19 nisan18 mayıs🍀🐞
dream2311🍀🐞

melisaa93

🍀🐞
🍀🐞
Merhaba sat 6 nisan bat 30 nisan ekler misiniz 💞

Ben ikisinde burda daha net görüyorum ama ne biliyim emin de olamıyrm korkuyorum 🥺
Bizde gördük canım emin ol ve çizgiler çok belirsiz değl zaten belli oluyolar eğer hemen çıktıysa 5 dakikada falan vardır yanii kan testi verebilirsiniz bu belirsizlikten kurtulmak için herşey gönlünüzce olsun inşallah 🌸

Bizde gördük canım emin ol ve çizgiler çok belirsiz değl zaten belli oluyolar eğer hemen çıktıysa 5 dakikada falan vardır yanii kan testi verebilirsiniz bu belirsizlikten kurtulmak için herşey gönlünüzce olsun inşallah 🌸
Yarın doktor kontrolüm var inşallah yalancı falan değildir de yarın kan verince de çıkar 🙏🏻

Back