Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide doktorum 8 9 10 yuksek degerler yumurtalik rezervi kotulesmeye gider adim adim dedi canim sordum ozellikle bilmeyenlere bilgi olsun zaten referans araliginda 3 ile 8 arasinin nornal oldugunu söylüyor tabi lh hormonuda onemli bu konuda fshda yuksek oldugunda pcos sendromu olur dedi lhla ikisinin orani 2 bucuk ve ustu pcostur dedi benim ikisinin orani 2.0cikti cok şükür pcos degilmisim

Bak üstte adetliyken 3 günü yapan arkadaşın msjı var bir önceki sayfada yazmıştı bilgi olsun diye o msj da anlatmış

Referans aralığı yazmamışlar ama değer kısmı koyu yazıldığı için yüksek olduğunu gösteriyor . İnternette de 8 ve sonrası için çocuk oluşumu zor yazıyor . İnşallah istediğin gibi olur herşey . Bu değere normal derse doktorun kesinlikle başka doktor bul kendine

Sagol canim kan vermeye henüz gitmeyi düşünmüyorum kimyasal olur fln moralim bozulmasın kan verip değer düşmesi görmemek için hiçbirinin garantisi yok ben ovulasyon testi yapmadım uygulamadan takip ettim canim yumurtlamanin yüksek olduğu o günleri değerlendirdik ama esim kalmayım diye hep üstte tuttu beni ama nasip
Eşin istemiyor muydu 🙄

ben devlete gittim amh 1.26 çıktı ya bana direk tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm sonra araştırdım aslında degerim yaşıma(36) göre normalmış bazı dr resmen başından savmak için yapıyor bunu ama degerim sınırda heralde yumurtalarım kaliteli olmadıgı için belkide olmuyordur bende beslenmemi değiştirdim bu ay her sabah sahurda yumurta haşlayıp yıyorum bol yeşillik bunlar cok faydalıymış bakalım inş faydasını görürüz
Bnm amh da 1.78 cikmişti 29yasındayim doktor bana yasına göre az tabi ama yumrta rezervin çok iyi durumda demişti doktorlar hatta iki doktora gitttim başka doktorlaea gitmekte fayda var üzülüyorum elbette düşük olmasına ama napalım kabullendim yola devm ediyorum :(

Bnm amh da 1.78 cikmişti 29yasındayim doktor bana yasına göre az tabi ama yumrta rezervin çok iyi durumda demişti doktorlar hatta iki doktora gitttim başka doktorlaea gitmekte fayda var üzülüyorum elbette düşük olmasına ama napalım kabullendim yola devm ediyorum :KK43:
bence hiç üzülme yaşın genç kaliteli yumurta olma olasılığın daha fazla

Nerden ne zaman hangi siteden aldın kız bize de söyle 🤣 gerçi benim ne kadar çok olsa o kadar harcarım öyle aya falan bölemezdim 🤣
Bi 9 ay felan oldu canım şimdide baktım 100 lüsü 365 ₺ yine uyguna geliyor. Yumurtlamadan hemen sonra yapmaya utandığım için 4-5 gün sonra başlıyorum adete kadar devam bende harcıyorum affetmiyorum ruh sağlığım bozulacağına testim gitsin 🤪😅

Bnm amh da 1.78 cikmişti 29yasındayim doktor bana yasına göre az tabi ama yumrta rezervin çok iyi durumda demişti doktorlar hatta iki doktora gitttim başka doktorlaea gitmekte fayda var üzülüyorum elbette düşük olmasına ama napalım kabullendim yola devm ediyorum :KK43:
önemli olan kaliteli olmasıymış canım 0.01 ile bile hamile kalanlar var bol bol vitamin takviye almamız lazım spor iyi beslenme allahın izniyle olur sen ne zamandır deniyorsun doktorun herhangi bi takviye verdimi

Kizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası 🙏
Maşallah canım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah 🤲🤲

Kızlar ovulasyon ve gebelik testim sabahta yapmıştım gebelik çok beklettim diye tekrardan yaptım bunda da silik var sanki dimi bakar mısınız? Gebelikte üstteki sabah alltaki yarım saat önce yaptığım
M mooncrown2001 Bezgininsan Bezgininsan

Eklentiler

• IMG_20230413_123314.jpg
    IMG_20230413_123314.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230413_121901.jpg
    IMG_20230413_121901.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 70
önemli olan kaliteli olmasıymış canım 0.01 ile bile hamile kalanlar var bol bol vitamin takviye almamız lazım spor iyi beslenme allahın izniyle olur sen ne zamandır deniyorsun doktorun herhangi bi takviye verdimi
Ben geçtiğimiz ay klomen kullanmiştim 3yumurtam oldu ama tutmadi bnde hsg çekşlmeye karar verdim 8aylık evliyim ve olmsdi 8aylık süreçte :( hsg çekildim doktor korunun dedi bu ay antbytk yazdı tüpler açik çikti bu pazar regl gnüm sonra femaraya geçicez bu kez dedi doktorum bakalım sen neler denedn ne aşamadasın canım

Ya öylr ama 8aylık evliyim 8aydir olmmayinca ister istemez üzülüyorum :( geçen ay klomen kullandm 3yumurta oldu ama tutmadi bu ay hsg çekildm ama bu kez doktorum bu ay korunun dedi bizde korındk pazar gnü regl gnm femara başlancak haftaiçi işte

Eşin istemiyor muydu 🙄
Ben 7 aydır istiyordum ama esim yumurtlama zamanı 1 kere şans veriyordu o yuzden catlamaya denk gelse bile olmuyordu bende dedim kaçak dövüş yapma fln o da bu ay o gazla 2 günde 1 olduk beraber ama genelde üste beni koydu olacaksa olur sonucta gun asiri yapıyoruz diye Allah nasip etti sukur ilk sok oldu ama bu testten sonra artık o da mutlu heyecanli🙄 gercekten erkekleri anlamak zor😂

Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri

Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri
Özele git pahalı olmazsa

Back