Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim eşim iş gereği yurt dışına gidiyor gittiği zaman 15 20 gün gelmiyor. Şuan da daha ilk tedavi ayımız hani tutmadiysa bile hemen adet olayım ki ikinci aya geçelim istiyorum çünkü bayramdna sonra benim koca yine yolcu 🤣 ve iğne zamanını ona denk getirmek aman gelcek mi aman olcak mu o da beni yoruyor biraz da onun için üstüne düşüyorum 🤣
Doğrudur canım 🥰 Allah yardımcın olsun tez vakitte nasip etsin 🙏🏻

Yok canım bana da tekli yapılmıyor dediler benim bir testim daha negatifti sanırım kızamıkçıktı galiba yaptırmadım ama eksik olanları aşı yapınca canlı virüs veriyorlarmış o yüzden 3 ay korunman lazım dediler yaptırmadım zaten hamilelikte bunları geçiren çok az kişi var olmam diye düşündüm 🤣
Ben de hiç kurcalamayayım o zaman😂 Hamilelik durumunda dikkat etmeye çalışırım artık yine napalım.

Bide doktorum 8 9 10 yuksek degerler yumurtalik rezervi kotulesmeye gider adim adim dedi canim sordum ozellikle bilmeyenlere bilgi olsun zaten referans araliginda 3 ile 8 arasinin nornal oldugunu söylüyor tabi lh hormonuda onemli bu konuda fshda yuksek oldugunda pcos sendromu olur dedi lhla ikisinin orani 2 bucuk ve ustu pcostur dedi benim ikisinin orani 2.0cikti cok şükür pcos degilmisim
Aynen canım ben pcosum malesef ama çok şükür FSH ım iyi çıkıyor 🧿🙏🏻

Kızlar günaydın bugün test yaptım ama fazla mı beklettim bilmiyorum Bi bakar mısınız? Bunda hiç yanılan oldu mu?
Canım yeni bir testle yenile sonucun daha sağlıklı olur bu şekilde testin bozuk gibi 🙄

Eşimin sperminde ileri hareketlilik biraz düşük ancak doktor gebe kalmaya engel değil dedi. Bende bir problem yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. İsyan etmiyorum ancak 5 aydır deniyoruz bir yerde bir problem yoksa olması gerekmez mi? Bu ay aşılama deneyeceğim. doktorum ile görüşüp. Havuç yedim avakado yedim. çörek otu bal tarçın kürü yaptım ayaklarımı havaya diktim. Dün bir kadın iki yaşındaki çocuğunbu sokak ortasında evire çevire dövdü. O kadar çok dolmuşum ki çok ağladım. Onun bile çocuğu olmuş ben asla zarar vermem diye isyan etmiyorum ancak çok üzülüyorum.
Eşin fıstık kabak çekirdeği kaju keçi boynuzu falan tüketsin özellikle kabak çekirdeği erkekler için çok yararlı sperm sayısını arttırıyor kalitesini arttırıyor .

Kizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası 🙏

Eklentiler

• 20230413_104453.jpg
    20230413_104453.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası 🙏
Çok sevindim canım 🌺🧿 tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😘 bize de bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur 🥰

Arkadaşlar merhaba çok üzgünüm beni tanıyanlar bilir. 1 Eylülde 24 haftalık gebelik kaybım var. Kasımdan beri deniyoruz tekrar gebe kalmak için. Bu ay her şey çok iyi gidiyordu. 2 Nisan yumurtlama 3 Nisan çatlama gördüm. 1, 3 , 4 ,5 Nisanı değerlendirdik. Onun öncesinde de iki günde bir birliktelik oldu. Bu ay çok umutluydum bekleyemedim 11 Nisanda kan testi verdim hastanede çalıştığım için kan testine ulaşımım çok kolay. Beta <2 çıktı. Yani yumurtlamadan dokuz gün sonra reglime 6 gün kala kan verdim negatif çıktı. Şimdi reglime üç gün var. Artık umudumu kaybediyorum. Galiba o bebek tek bebeğimdi. Çok üzgünüm.
Canım benim geç döllenme diye bir şey var ayrıca 11 nisan da erken bir tarih bence karalar bağlama hemen bir de bunay olmasa diğer ay var menepoza girmedik ya can duruyor hala. 😊

Haydi kan vermeye Allah hayırlı uğurlu etsin🌺 herhangi bir tedavi olmuş muydunuz? Ovu takibi yaptınız mı

Testi nerden aldınız link atar mısınız araştırayım 😊

Haydi kan vermeye Allah hayırlı uğurlu etsin🌺 herhangi bir tedavi olmuş muydunuz? Ovu takibi yaptınız mı
Sagol canim kan vermeye henüz gitmeyi düşünmüyorum kimyasal olur fln moralim bozulmasın kan verip değer düşmesi görmemek için hiçbirinin garantisi yok ben ovulasyon testi yapmadım uygulamadan takip ettim canim yumurtlamanin yüksek olduğu o günleri değerlendirdik ama esim kalmayım diye hep üstte tuttu beni ama nasip

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu Allah bizlerede nasip etsin🙏

Back