Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim kan vermeye henüz gitmeyi düşünmüyorum kimyasal olur fln moralim bozulmasın kan verip değer düşmesi görmemek için hiçbirinin garantisi yok ben ovulasyon testi yapmadım uygulamadan takip ettim canim yumurtlamanin yüksek olduğu o günleri değerlendirdik ama esim kalmayım diye hep üstte tuttu beni ama nasip
Ol derse olur Allah 😊 olmuş da belli

Yok canım benim geçen ay prolaktin 44 çıktı onun için gidecektim eğer hamileysem bunun için gidicem artık kısmetse 🌸🙏🏻
nasip demekki degerin düşmüş olmalı hayırlısı olsun ne zamandır düşünüyordun herhangi bişey kullandınmı

bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık 6 ay dolunca ilk dr gittim degerler iyi dedi yine olmayınca gecen ay gitim orda amh bakıldı düşük dedi ve tup bebek yaptır dedi bende cok üzüldüm hiçbir tedavi bile görmeden nasıl tüp diye ama devlet olunca herkes orda zaten ilgilenmiyorlar dediler bende şimdilik takviyelerle deniyecem bulundugum yer küçük yer olmazsa cevre illerde bende hsg düşünüyorum bayramdan sonra iyi bi dr bulursam
Bnm bulndğm yerde cok küçük ve sağlık sektörü berbat ist gibi deil ama mecburum allahtan hsg çekilcek bi yer buldm bi iyi dr buldum onla ilerliyorum ne derse yapicam mecbur bu doktor ikimzde aynı zamnalık evlyiz ne güzel🥹 bnde dr gittiğimde bi sorun çikmamişti bakalm bu ay neler beklicem bizi

Kızlar ovulasyon ve gebelik testim sabahta yapmıştım gebelik çok beklettim diye tekrardan yaptım bunda da silik var sanki dimi bakar mısınız? Gebelikte üstteki sabah alltaki yarım saat önce yaptığım
@mooncrown2001 Bezgininsan Bezgininsan
Evet canım var inşallah sağlıkla kavusursun bebğine bişey kullanmiş miydn bu ay

Evet canım var inşallah sağlıkla kavusursun bebğine bişey kullanmiş miydn bu ay
Hiç birşey kullanmadım aslında benim geçen ay prolaktin 44 merhaba çıktı doktor ilaç vermek istemedi takip edelim dedi gebeliğe engel olmaz sadce yumurtlamayı yakalayamayabilrisin dedi bende öyle diyince regl bitince 1 gün yaptım 1 gün yapmadım öyle birliktelik yaşadım. İnşallah vardır da tekrardan strese girmem 🙏🏻

Evet canım 9 Nisan'da koyu çıktı ovulasyon testim 10 Nisan'da da koyuydu 11 inde silikleşti çatlama oldu galiba
Bende normalde 1 Nisan yumurtlamaydı başka Bi ovulasyonla yaptım 31nde koyulaştı sonra silikleşti. 10 nisanda 12nisan ve bugün yaptım tekrar yaptım onda da tekrardan koyulaşmaya başladı gebelikte silik çıktı işte

Eklentiler

• IMG_20230413_121901.jpg
    IMG_20230413_121901.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 45
Ben 7 aydır istiyordum ama esim yumurtlama zamanı 1 kere şans veriyordu o yuzden catlamaya denk gelse bile olmuyordu bende dedim kaçak dövüş yapma fln o da bu ay o gazla 2 günde 1 olduk beraber ama genelde üste beni koydu olacaksa olur sonucta gun asiri yapıyoruz diye Allah nasip etti sukur ilk sok oldu ama bu testten sonra artık o da mutlu heyecanli🙄 gercekten erkekleri anlamak zor😂
Çok sevindim canım 🌺 Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻🧿

Bnm bulndğm yerde cok küçük ve sağlık sektörü berbat ist gibi deil ama mecburum allahtan hsg çekilcek bi yer buldm bi iyi dr buldum onla ilerliyorum ne derse yapicam mecbur bu doktor ikimzde aynı zamnalık evlyiz ne güzel🥹 bnde dr gittiğimde bi sorun çikmamişti bakalm bu ay neler beklicem bizi
evet aynı zamanlarda evlenmişiz🥰 inşallah en kısa sürede güzel haberleri alırız gelişmelerde beni etiketle canım ben bu ay bal tarcın çörek otu karımışı yaptım ovulasyonla takip edecem kullanıyorum bakalım neler olacak

Back