Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri
Özelde yaptırabiliyorsan yaptır bir saatliğine çıkıp ya da acilde yaptır . Ben ilk gebeliğimi acilde yaptırmıştım saat sabahın 5 inde 🤣

Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri
Gittiğinde söylersin doktora şehir dışına çıkmam lazım ama hamileyim çift çizgi çıktı test yapar mısınız ona göre yolculuk yapmayayım diye😉 yarcımcı olurlar 😁

Hiç birşey kullanmadım aslında benim geçen ay prolaktin 44 merhaba çıktı doktor ilaç vermek istemedi takip edelim dedi gebeliğe engel olmaz sadce yumurtlamayı yakalayamayabilrisin dedi bende öyle diyince regl bitince 1 gün yaptım 1 gün yapmadım öyle birliktelik yaşadım. İnşallah vardır da tekrardan strese girmem 🙏🏻
Ay var varr 🥰🥰

Bende normalde 1 Nisan yumurtlamaydı başka Bi ovulasyonla yaptım 31nde koyulaştı sonra silikleşti. 10 nisanda 12nisan ve bugün yaptım tekrar yaptım onda da tekrardan koyulaşmaya başladı gebelikte silik çıktı işte
Ovulasyon hamilelikte de koyulaşabiliyo bende 1 kere hamile olduğumu ovulasyon 2 gün üst üste pik olunca öğrenmiştim canm

evet aynı zamanlarda evlenmişiz🥰 inşallah en kısa sürede güzel haberleri alırız gelişmelerde beni etiketle canım ben bu ay bal tarcın çörek otu karımışı yaptım ovulasyonla takip edecem kullanıyorum bakalım neler olacak
Tabi canım mutkka veririm haberleşelim elbette sen de bana haber et mutlaka🥰bnde bu ay aynı zmnda bal arı sütü propolis denedim baklm 🥹

Kızlar kan değerim 100.1 çıktı. Salı günü vermiştim 🌸 umarım sağlıkla yükselir değer. İnşallah sizlerde pozitifleri görürsünüz hemen. Sakın umut kesmeyin çünkü benim bu ay hiç ama hiç umudum yoktu sadece dualarım vardı. Düşünün doktor yumurta yok demişti bana. Ama suan gebe görünüyorum🌸

İğne sonrası 10. Günde Test faslını kapatıyorum kızlar D defnew Y Yasmize bebibabuli bebibabuli M mooncrown2001 Test yaptım tertemiz negatif . Göğüs hassasiyeti falan demek ki adet olacam diye herhalde . Artık pazartesi ya herro ya merro diyorum ve 14. Gün testimi yapıp kapatıyorum bu Faslı da daha Mayıs'a falan da geçmiyorum küstüm bu tedavi olaylarına 🤣

Eklentiler

• IMG_20230413_141341.jpg
    IMG_20230413_141341.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 75
Doktor da hastanede iyi değildi kadın hastalıkları hastanesi ama doktor odasında ultrason yok gebeler hastalar hepsi hastane içinde ultrason bölümünden sıra alıp ultrason çekiliyor doktor ilgisiz hiç bi sorun yok dedi gönderdi bnm oluyor galiba tutunamıyor dedim sorun yok herşeye sorun yok dedi yani dinlemedi muayene etmedi sadece ultrason çekilde karından bi sorun çıkmadı ultrason çeken doktora sordum yumurtkamacarsa görülür mü diye daha iri iri yumurtalar yok dedi küçükler yumoşlar 3.günde
Aynen yumurtalar daha küçüktür bugünde ama ilgisiz olmasına üzüldüm.varsa yakında özel hastane bir de oraya gidersin içine sinmezse. Zaten sorun yok çok şükür hamile kalabiliyorsun. Belkide biraz rahatlamaya ihtiyacın vardır kimyasal üstüne hemen tekrar olacağı beklentisi ile psikolojini epey yordun belliki

Canım devlet hastanesınin acıl bolumunde hemen yaptırabılıyorsun 2 3 saatedebsonuc cıkıyor

Back