- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
Tebriiikler canim Allah bizede nasip etsin Insallah bu ay cift cizgilerKizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası
Bide doktorum 8 9 10 yuksek degerler yumurtalik rezervi kotulesmeye gider adim adim dedi canim sordum ozellikle bilmeyenlere bilgi olsun zaten referans araliginda 3 ile 8 arasinin nornal oldugunu söylüyor tabi lh hormonuda onemli bu konuda fshda yuksek oldugunda pcos sendromu olur dedi lhla ikisinin orani 2 bucuk ve ustu pcostur dedi benim ikisinin orani 2.0cikti cok şükür pcos degilmisim
Bak üstte adetliyken 3 günü yapan arkadaşın msjı var bir önceki sayfada yazmıştı bilgi olsun diye o msj da anlatmışEki Görüntüle 3232607
Adetliyken yaptım 3. Günü
Referans aralığı yazmamışlar ama değer kısmı koyu yazıldığı için yüksek olduğunu gösteriyor . İnternette de 8 ve sonrası için çocuk oluşumu zor yazıyor . İnşallah istediğin gibi olur herşey . Bu değere normal derse doktorun kesinlikle başka doktor bul kendineEki Görüntüle 3232607
Adetliyken yaptım 3. Günü
Amin kuzum allah sizlere nasip etsin insallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu Allah bizlerede nasip etsin
Eşin istemiyor muyduSagol canim kan vermeye henüz gitmeyi düşünmüyorum kimyasal olur fln moralim bozulmasın kan verip değer düşmesi görmemek için hiçbirinin garantisi yok ben ovulasyon testi yapmadım uygulamadan takip ettim canim yumurtlamanin yüksek olduğu o günleri değerlendirdik ama esim kalmayım diye hep üstte tuttu beni ama nasip
Bnm amh da 1.78 cikmişti 29yasındayim doktor bana yasına göre az tabi ama yumrta rezervin çok iyi durumda demişti doktorlar hatta iki doktora gitttim başka doktorlaea gitmekte fayda var üzülüyorum elbette düşük olmasına ama napalım kabullendim yola devm ediyorumben devlete gittim amh 1.26 çıktı ya bana direk tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm sonra araştırdım aslında degerim yaşıma(36) göre normalmış bazı dr resmen başından savmak için yapıyor bunu ama degerim sınırda heralde yumurtalarım kaliteli olmadıgı için belkide olmuyordur bende beslenmemi değiştirdim bu ay her sabah sahurda yumurta haşlayıp yıyorum bol yeşillik bunlar cok faydalıymış bakalım inş faydasını görürüz
bence hiç üzülme yaşın genç kaliteli yumurta olma olasılığın daha fazlaBnm amh da 1.78 cikmişti 29yasındayim doktor bana yasına göre az tabi ama yumrta rezervin çok iyi durumda demişti doktorlar hatta iki doktora gitttim başka doktorlaea gitmekte fayda var üzülüyorum elbette düşük olmasına ama napalım kabullendim yola devm ediyorum
Bi 9 ay felan oldu canım şimdide baktım 100 lüsü 365 ₺ yine uyguna geliyor. Yumurtlamadan hemen sonra yapmaya utandığım için 4-5 gün sonra başlıyorum adete kadar devam bende harcıyorum affetmiyorum ruh sağlığım bozulacağına testim gitsinNerden ne zaman hangi siteden aldın kız bize de söylegerçi benim ne kadar çok olsa o kadar harcarım öyle aya falan bölemezdim
önemli olan kaliteli olmasıymış canım 0.01 ile bile hamile kalanlar var bol bol vitamin takviye almamız lazım spor iyi beslenme allahın izniyle olur sen ne zamandır deniyorsun doktorun herhangi bi takviye verdimiBnm amh da 1.78 cikmişti 29yasındayim doktor bana yasına göre az tabi ama yumrta rezervin çok iyi durumda demişti doktorlar hatta iki doktora gitttim başka doktorlaea gitmekte fayda var üzülüyorum elbette düşük olmasına ama napalım kabullendim yola devm ediyorum
Ben bunu aldım eczaneden rolldü kimyasalda çıkardı bu ay ter temiz çıktıCnm laboquik öneririm ya da roll gebelik testi bulabilirsen 10 numara
Maşallah canım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallahKizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası
Ben geçtiğimiz ay klomen kullanmiştim 3yumurtam oldu ama tutmadi bnde hsg çekşlmeye karar verdim 8aylık evliyim ve olmsdi 8aylık süreçteönemli olan kaliteli olmasıymış canım 0.01 ile bile hamile kalanlar var bol bol vitamin takviye almamız lazım spor iyi beslenme allahın izniyle olur sen ne zamandır deniyorsun doktorun herhangi bi takviye verdimi
Ya öylr ama 8aylık evliyim 8aydir olmmayinca ister istemez üzülüyorumönemli olan kaliteli olmasıymış canım 0.01 ile bile hamile kalanlar var bol bol vitamin takviye almamız lazım spor iyi beslenme allahın izniyle olur sen ne zamandır deniyorsun doktorun herhangi bi takviye verdimi
İnşallah canımHakkımda hayırlısı olsun bende bu gün hsg çekildim inşallah Mayıs'ta mutlu haberi alırız canm
Ben 7 aydır istiyordum ama esim yumurtlama zamanı 1 kere şans veriyordu o yuzden catlamaya denk gelse bile olmuyordu bende dedim kaçak dövüş yapma fln o da bu ay o gazla 2 günde 1 olduk beraber ama genelde üste beni koydu olacaksa olur sonucta gun asiri yapıyoruz diye Allah nasip etti sukur ilk sok oldu ama bu testten sonra artık o da mutlu heyecanliEşin istemiyor muydu
Sagol canim benim insallahMaşallah canım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah
Özele git pahalı olmazsaKızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?